LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εε ναι γειά σου αλλά η διαφορά κτήσεις από την διαφορά κτήσης και περαστικών δεν είναι τραγική. Θα έχεις κάνει την έρευνά σου φαντάζομαι πάντως +10€ δεν νομίζω ότι αξίζουν την ταλαιπωρία εκτός κι αν έχεις στο πρόγραμμα και αλλαγή γραναζιών αλυσίδας, οπότε θα γίνει που θα γίνει ας περάσεις και τα λάστιχα.
με 80χλμ/ωρα ενας αζυγοσταθμιστος τροχος-εστω και μικρης μαζας- δεν θα κουναει το μπροστινο;:a13:
εεε τότε φκιάστο μόνος σου και όπου κολλήσεις πάρε τον Αντουάν τηλέφωνο. Το 1ο λεπτό απομακρύνεις το ακουστικό από το αφτί σου και μετά η συνομιλία διεξάγεται κανονικά.
Μην τον πάρεις μεσημέρια, εκείνη την ώρα τον Μπαίρνει λίγο
Μην τον πάρεις απογεύματα, εκείνη την ώρα μαζεύονται κάτι φιλαράκια του καζανάδες και το ρίχνουν στην αμπελοφιλοσοφία.
Οπότε σου μένει το πρωί και το βράδυ. Βράδυ δεν θα βλέπεις, πρωί δεν θα βλέπει αυτός από τη νύστα.
Ελπίζω να βοήθησα.
![]()
Οι τροχοί που δεν έχουν ζυγοσταθμιστεί κουνάνε μόνο σε ταχύτητες άνω των 120 χλμ./ώρα (σε οποιοδήποτε όχημα, είτε 2τροχο είτε 4τροχο) πράγμα που κανένα παπί δεν πιάνει (μανίσιο, τουλάχιστον, τα τουρμπισμένα είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο...)
οπότε δεν έχει νόημα να γίνει αυτή η εργασία. βεβαίως αν το ζητήσεις θα στην κάνουν (με το ανάλογο αντίτιμο...)
Να ελπίζω τώρα σε γκολ της τιμής;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Από 2.50-2.75 μπρος πίσω
Κατεβαίνω σε 2.25-2.50 αντίστοιχα αν δω κάτι θα ενημερώσω
FX εχεις?με ντελορντο και κανεις και λαμπαδες?ε τοτε κανε!
http://youtu.be/i6au5LMv3Hc