ειναι ενα παραδειγμα πως το promotion μπορει να εξιδανικευσει ενα αχρηστο προιον προβαλλοντας το -μοναδικο- πλεονεκτημα του και αποσιοπωντας ενα σωρο κατασκευαστικες ατελειες
ειναι ενα παραδειγμα πως το promotion μπορει να εξιδανικευσει ενα αχρηστο προιον προβαλλοντας το -μοναδικο- πλεονεκτημα του και αποσιοπωντας ενα σωρο κατασκευαστικες ατελειες
λογω δουλειας οδηγω αρκετα απο τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν...
εγω εχω ενα hyundai i30 του 2007, το οποιο συντηρω μονος μου, και 54000 χλμ τωρα μια χαρα με εχει παει!
αλλα το οδηγημα και την ποιοτητα κυλισης που εχω δει στα φορντ μονο σε αμαξια απο premium φιρμες τα συναντας..
κατα τα αλλα αυτο που εχω παρατηρησει, ειναι οτι αναλογα τον ιδιοκτητη ειναι και το αμαξι.. αμα το προσεχεις, μια χαρα παει,
αμα προσπαθεις να οδηγησεις το seicento σαν να ειναι lambo, ε θα το παρεις στα χερια και θα εχεις μονιμα προβληματα!
Ford οντως τα σπανε σε ποιοτητα κυλισης. Fiesta, Focus, Mondeo. Θελω πολυ να οδηγησω το καινουργιο το Fiesta να δω πως ειναι. Με τρωει η περιεργεια. Αλλα δεν εχει τυχει ακομα.
Γενικοτερα ειναι ποιοτηκα αυτοκινητα τα Φορντ. Θα αγοραζα ενα πιστευω ευκολα.
πριν απο μισο περιπου χρονο,εφερα απο την αρτα στην πατρα το φιεστα ενος ξαδερφου επειδη τον ειχε γαμησει η μεση του και δεν μπορουσε να κουνηθει.μοντελο 09 ή 10 1,4.πολυ ομορφο αμαξι,ωραιο κρατηματακι στον δρομο(καλα δεν το πιεσα και πουθενα)αλλα και καιει και το γκαζι που περιμενα δεν το ειχε..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ενταξει. Τι θες; Ξυλινη επενδυση απο εβενο και μεταξωτα καθισματα;;
Για την τιμη τους ειναι μια χαρα. Καλα υλικα εχουν στην καμπινα. Ειδικα τα πιο καινουργια. Και ομορφη σχεδιαση.
Αν και το ποιοτικο το ελεγα για κινητηρες, σασι και αμαξωμα. Ειναι πιο αξιοπιστα απο τα Γερμανικα πιστευω.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Αλλαξα 2 Mondeo μεσα σε 1.5 χρονο.
Μοντελα του 2003 και τα δυο.
Το πρωτο στο τριμηνο πλημμυρισε (με τους κουβαδες εβγαζα το νερο απο μεσα)η καμπινα του απο βροχονερα.
Δεν ειχε μονωθει το σασι του αμαξωματος στον ουρανο και τα εβαλε ολα μεσα.
Βαζω δικηγορο να τους κυνηγησει και πανω που κατι πηγαμε να κανουμε ο δικηγορος πεθαινει και μαζι και η υποθεση.
Το επιστρεφω πισω αρνουμενος την επισκευη οπως μου προτειναν μιας και δεν ειχα εμπιστοσυνη στους σκιτζιδες της εταιρειας,αφου σε ερωτηση
μου σχετικα με την ανυσηχια μου για τους αεροσακους οροφης και την σωστη λειτουργεια αυτων σε περιπτωση ατυχηματος η απαντηση που ελαβα
σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια απο τον τεχνικο προισταμενο της εταιρειας στα κεντρικα ηταν οτι ".... ποιος σας ειπε οτι οι αεροσακοι σωζουν ζωες;"
Ετσι κανω την μαλακια και παραγγελνω ενα ιδιο καινουργιο το οποιο πλυμμηρισε και αυτο νερα αλλα μετα απο μαλακια που μου εκαναν στο συνεργειο.
Επισεις ο φιλος μου μαλακας και αυτος ,παραγγειλε και αυτος το ιδιο αμαξι μετα το φεις λιφτ που του εκαναν νομιζοντας οτι θα ειχε ποιο "ολοκληρωμενο"
αυτοκινητο απο το δικο μου.
Αυτουνου πλυμμηρισε απο το πατωμα κατα την διαρκεια ταξιδιου που εκανε με βροχη γιατι δεν ειχε μονωθει και αυτο απο το εργοστασιο..........
Παρε κοσμε και γαμω τα αμαξια!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
καλα τα φορντ παιδια ειχα το φοκους 1 και τωρα εχω το 2.
1.6 και τα 2 κανενα προβλημα γενικα.
πλαστικουρα καλα λεει το παλικαρι απο πανω αλλα δεν ετριξαν ποτε
για μενα αυτο μετραει!
στο δρομο ειναι καλο γενικα και στριβει του θανατα και ας εισαι και κουλος.
στο δρομο τα ford πατανε καλα
fiesta 12ετιας συναδελφου με ελαχιστα χλμ εχει σκορπισει τελειως αφου πρωτα του εφαγε ενα σωρο λεφτα για σερβις
για την ποιοτητα των mondeo μιλανε οι τιμες μεταπωλησης
τα focus μαλλον ειναι τα καλυτερα
Εχει μαμηθει το θεμα. Για "Japan vs the world" ξεκινησε αλλα καταληξαμε να μιλαμε μονο για αυτοκινητα και ασχετως χωρας προελέυσης.
Δεν τσιμπαν οι Ευρωπαιοι να ερθουν να κραξουν λιγο να γινει νταβαντουρι. Στο μαστορα ειναι ολοι;;;
Κραξτε ρε!!!!
![]()