Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 147

Θέμα: JAPAN vs ALL (bikes, cars, μιξερ για καφε και αλλα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειναι ενα παραδειγμα πως το promotion μπορει να εξιδανικευσει ενα αχρηστο προιον προβαλλοντας το -μοναδικο- πλεονεκτημα του και αποσιοπωντας ενα σωρο κατασκευαστικες ατελειες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ε οχι και μια χαρα. Απο τα καινουργια εχω οδηγησει το corola και το Auris. Μετριοτατα και ουδετεροτατα. Ευτυχως συμαζεψαν λιγο την ποιοτητα κυλησης που παλαιοτερα ηταν..
    Εχουν κανει παντως εκατομυρια (χωρις υπερβολη) ανακλησεις για σοβαρα θεματα σε Ευρωπη και Αμερικη σε ολα σχεδον τα μοντελα. Και στην αρχη κανανε τους Κινεζους οι Ιαπωνες.
    Φυσικα τα μοτερ ειναι ακομα αξιοπιστα, αν και δεν νομιζω οσο παλια, αλλα πλεον η ποιοτητα σε ολα τα υπολοιπα εχει πεσει αισθητα χαρην του κερδους.
    Οταν εισαι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια, με ιδιοκτητη ολοκληρη πολη για εργαζομενους και με εκατονταδες εργοστασια και r&d τμηματα.. ε καπου δεν δικαιολογουνται ολα αυτα. Αρχιζεις να κοροιδευεις τον κοσμο που πιστευει ακομα στο ονομα toyota.
    Και δεν δικαιολογουνται διοτι η ιδια η Toyota διατυμπανιζει την ποιοτητα και την αξιοπιστια ως ισχυρο χαρτι για το μαρκετινγκ της χωρις πλεον να ισχυει στο βαθμο που ισχυε. Και καταστρεφει το ονομα που ειχε χτισει.
    αν διαβασεις καλα σε φυλλαδιο τογιοτα ξερεις τι σου λεει?10 ετων αυτοκινητο θεωρειται αρχαιο.ξεχαστε το παλιο τογιοτα.τωρα το εχουν ριξει ολοι στην τεχνολογια για το κερδος.
    πετρος

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    λογω δουλειας οδηγω αρκετα απο τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν...

εγω εχω ενα hyundai i30 του 2007, το οποιο συντηρω μονος μου, και 54000 χλμ τωρα μια χαρα με εχει παει!

αλλα το οδηγημα και την ποιοτητα κυλισης που εχω δει στα φορντ μονο σε αμαξια απο premium φιρμες τα συναντας..

κατα τα αλλα αυτο που εχω παρατηρησει, ειναι οτι αναλογα τον ιδιοκτητη ειναι και το αμαξι.. αμα το προσεχεις, μια χαρα παει,
    αμα προσπαθεις να οδηγησεις το seicento σαν να ειναι lambo, ε θα το παρεις στα χερια και θα εχεις μονιμα προβληματα!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ford οντως τα σπανε σε ποιοτητα κυλισης. Fiesta, Focus, Mondeo. Θελω πολυ να οδηγησω το καινουργιο το Fiesta να δω πως ειναι. Με τρωει η περιεργεια. Αλλα δεν εχει τυχει ακομα.
    Γενικοτερα ειναι ποιοτηκα αυτοκινητα τα Φορντ. Θα αγοραζα ενα πιστευω ευκολα.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ποιοτηκα ως προς τι;
    γιατι σε κατι focus που εχω μπει ειναι τιγκα στο πλαστικο.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    πριν απο μισο περιπου χρονο,εφερα απο την αρτα στην πατρα το φιεστα ενος ξαδερφου επειδη τον ειχε γαμησει η μεση του και δεν μπορουσε να κουνηθει.μοντελο 09 ή 10 1,4.πολυ ομορφο αμαξι,ωραιο κρατηματακι στον δρομο(καλα δεν το πιεσα και πουθενα)αλλα και καιει και το γκαζι που περιμενα δεν το ειχε..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Ποιοτηκα ως προς τι;
    γιατι σε κατι focus που εχω μπει ειναι τιγκα στο πλαστικο.
    Ενταξει. Τι θες; Ξυλινη επενδυση απο εβενο και μεταξωτα καθισματα;;
    Για την τιμη τους ειναι μια χαρα. Καλα υλικα εχουν στην καμπινα. Ειδικα τα πιο καινουργια. Και ομορφη σχεδιαση.
    Αν και το ποιοτικο το ελεγα για κινητηρες, σασι και αμαξωμα. Ειναι πιο αξιοπιστα απο τα Γερμανικα πιστευω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    πριν απο μισο περιπου χρονο,εφερα απο την αρτα στην πατρα το φιεστα ενος ξαδερφου επειδη τον ειχε γαμησει η μεση του και δεν μπορουσε να κουνηθει.μοντελο 09 ή 10 1,4.πολυ ομορφο αμαξι,ωραιο κρατηματακι στον δρομο(καλα δεν το πιεσα και πουθενα)αλλα και καιει και το γκαζι που περιμενα δεν το ειχε..
    Χαχαχαα! Που να δεις το 1.2
    Ειναι ψιλοβαρυ αμαξι αν και μικρο. Γι'αυτο ειναι λιγο ταφος απο γκαζι. Αλλα τσουλαει πολυ ωραια. Και στριβει καλα. Εχω κανει και 'γω ταξιδι με Φιεστα και μ'αρεσε, ειδικα στην εθνικη νομιζεις οτι οδηγας μεγαλυτερο αμαξι.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Για την τιμη τους ειναι μια χαρα. Καλα υλικα εχουν στην καμπινα. Ειδικα τα πιο καινουργια. Και ομορφη σχεδιαση.
    Αν και το ποιοτικο το ελεγα για κινητηρες, σασι και αμαξωμα. Ειναι πιο αξιοπιστα απο τα Γερμανικα πιστευω.
    Οχι και εβενο με μεταξυ αλλα εστω μια κερασια με πεοδερμα φαλαινας στο στανταρ εξοπλισμο θα ηταν συμπαθητικα.

Εννοω πολυ πλαστικουρα, αυτο το φθηνιαρικο πλαστικο.
    Τεσπα οντως τα φορντ ειναι καλο value for money οπως πιστευω ειναι και τα σεατ & σκοντα.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ford οντως τα σπανε σε ποιοτητα κυλισης. Fiesta, Focus, Mondeo. Θελω πολυ να οδηγησω το καινουργιο το Fiesta να δω πως ειναι. Με τρωει η περιεργεια. Αλλα δεν εχει τυχει ακομα.
    Αλλαξα 2 Mondeo μεσα σε 1.5 χρονο.
    Μοντελα του 2003 και τα δυο.
    Το πρωτο στο τριμηνο πλημμυρισε (με τους κουβαδες εβγαζα το νερο απο μεσα)η καμπινα του απο βροχονερα.
    Δεν ειχε μονωθει το σασι του αμαξωματος στον ουρανο και τα εβαλε ολα μεσα.
    Βαζω δικηγορο να τους κυνηγησει και πανω που κατι πηγαμε να κανουμε ο δικηγορος πεθαινει και μαζι και η υποθεση.
    Το επιστρεφω πισω αρνουμενος την επισκευη οπως μου προτειναν μιας και δεν ειχα εμπιστοσυνη στους σκιτζιδες της εταιρειας,αφου σε ερωτηση
    μου σχετικα με την ανυσηχια μου για τους αεροσακους οροφης και την σωστη λειτουργεια αυτων σε περιπτωση ατυχηματος η απαντηση που ελαβα
    σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια απο τον τεχνικο προισταμενο της εταιρειας στα κεντρικα ηταν οτι ".... ποιος σας ειπε οτι οι αεροσακοι σωζουν ζωες;"
    Ετσι κανω την μαλακια και παραγγελνω ενα ιδιο καινουργιο το οποιο πλυμμηρισε και αυτο νερα αλλα μετα απο μαλακια που μου εκαναν στο συνεργειο.
    Επισεις ο φιλος μου μαλακας και αυτος ,παραγγειλε και αυτος το ιδιο αμαξι μετα το φεις λιφτ που του εκαναν νομιζοντας οτι θα ειχε ποιο "ολοκληρωμενο"
    αυτοκινητο απο το δικο μου.
    Αυτουνου πλυμμηρισε απο το πατωμα κατα την διαρκεια ταξιδιου που εκανε με βροχη γιατι δεν ειχε μονωθει και αυτο απο το εργοστασιο..........
    Παρε κοσμε και γαμω τα αμαξια!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    καλα τα φορντ παιδια ειχα το φοκους 1 και τωρα εχω το 2.
    1.6 και τα 2 κανενα προβλημα γενικα.
    πλαστικουρα καλα λεει το παλικαρι απο πανω αλλα δεν ετριξαν ποτε
    για μενα αυτο μετραει!
    στο δρομο ειναι καλο γενικα και στριβει του θανατα και ας εισαι και κουλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    στο δρομο τα ford πατανε καλα
    fiesta 12ετιας συναδελφου με ελαχιστα χλμ εχει σκορπισει τελειως αφου πρωτα του εφαγε ενα σωρο λεφτα για σερβις
    για την ποιοτητα των mondeo μιλανε οι τιμες μεταπωλησης
    τα focus μαλλον ειναι τα καλυτερα

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    στο δρομο τα ford πατανε καλα
    fiesta 12ετιας συναδελφου με ελαχιστα χλμ εχει σκορπισει τελειως αφου πρωτα του εφαγε ενα σωρο λεφτα για σερβις
    για την ποιοτητα των mondeo μιλανε οι τιμες μεταπωλησης
    τα focus μαλλον ειναι τα καλυτερα
    το φοκους ειναι ο ορισμος του κουτιου...ενα μπαουλο με ροδες...θες απο 1600 και πανω για να κουνηθει....
    δεν ασχολουμαι με αυτοκινητα,δεν εχω αυτοκινητο,αλλα αυτο μπορω να το καταλαβω κι εγω
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10373524_777306655635844_5852527073199612914_n.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	101,5 KB 
ID:	318315

ΓΚαβλααα!!!!!

Εχει μαμηθει το θεμα. Για "Japan vs the world" ξεκινησε αλλα καταληξαμε να μιλαμε μονο για αυτοκινητα και ασχετως χωρας προελέυσης.
    Δεν τσιμπαν οι Ευρωπαιοι να ερθουν να κραξουν λιγο να γινει νταβαντουρι. Στο μαστορα ειναι ολοι;;;
    Κραξτε ρε!!!!

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κυριακη 9/1/11 παμε για καφε και φαγητο.
    από granazi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2011, 14:09
  2. ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΑΙ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2009, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας