Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 148

Θέμα: ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ...........

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Μητσαρα εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο, εχουμε συζητησει τοσες φορες κι εδω μεσα... στην επομενη μεγαλη πορεια στην Θεσσαλονικη ελα να διαμαρτυρηθηουμε παρεα για το δικιο μας για την ανεργια μου για τον μισθο σου, για τα παιδια σου για τους γονεις μου σου κι αλλα τοσα δικαια.. να μας πεταξει το μαλακισμενο το δακρυγονο στα μουτρα στα ποδια και δεν ξερω κι εγω που, να τρεχει κατα πανω σου φωναζοντας κραυγες και βρισιες, που ξερεις οτι αν δεν ηταν τοσο αδερφη (να τις φωναζει μονο οταν ειναι αστακος) θα τον ειχες γονατησει εσυ ο ιδιος στο ξυλο. ολα αυτα βεβαια κατοπιν εντολης γιατι μεχρι ενος σημειου καθονται στατικοι σαν ρομποτ στα καταλληλα στενα. λες κι εμεις στον δρομο δεν ειμαστε στην ιδιαχωρα, δεν εχουμε κοινα προβληματα με την μανα του τον πατερα του τον παππου του και παει λεγοντας.. κατεβαινουμε στην πορεια μονο για να σπασουμε βιτρινες. οχι γιατι μας γαμησανε και δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα? ας μην μιλησω για τους μπαχαλους.. χρυσαυγιτες ασφαλιτες κλπ...

και να τρέχει ο μπάτσος ματατζης με μικρή οργάνωση τον γ@μάς.

αρκεί να μην διαλυθούν ομάδες των 2~3 ατόμων.Ενας τον αρπάζει απο την ασπίδα,ένας απο το μάσκα και ο τρίτος βαράει στο ψαχνό.

απλά ακομα ο λαός είναι φοβισμένος.Μεχρι να ξυπνήσει ας απολαμβάνει το σεξ του Σαμαρα και του Αδωνη.

υ.γ α ναι...όλοι οι νόμοι,περικοπές,απολύσεις κλπ βγήκαν συνταγματικοί απο το ΣτΕ εκτός απο τις περικοπές στους μισθούς των ενόπλων που τους βρήκαν αντισυνταγματικούς!!!

υ.γ η απόφαση ΔΕΝ δικαίωσε (ακομα) το δημόσιο.Είπε απλά να μην επαναπροσληφθούν μεχρι να παρθεί απόφαση στο δικαστήριο της 23/09 όπου θα μελετήσει την υπόθεση.ο ΑΠ δεν μελέτησε ακομα την υπόθεση.
    Μιλάμε ουτε στην Ουγκάντα
    Τελευταία τροποποίηση από la_villa; 15/06/2014 στις 11:29.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    εγώ ως αθώο νιάτο που δεν ξέρει απο αυτά και δεν ασχολείται με αυτά θα κάνει μια απλη ερώτηση και παρακαλώ ας απαντηθεί σοβαρά.

Εφόσων υπάρχουν στοιγμιότυπα (το σκότωσα το ξέρω) , με εικόνες κτλ. δεν μπορεί να γίνει κάτι ώστε αυτός να του αφαιρεθεί το δικαίωμα του να είναι αστυνομικός ;

μας τρολάρεις ή μου φαίνεται!!!

να τιμωρήσουν αυτό το παίσμα όταν υπαρχουν περιπτώσεις ατιμώρητες όπως η "επίθεση της ζαρντινιέρας"???

μα τα ζώα οι μπάτσοι έχουν ξεφύγει ακριβώς γι αυτό.Γιατι γνωρίζουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι.Μην δουλευομαστε κ μεταξύ μας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Banned
    Ξέρεις Μήτσο ότι δεν μπορώ να κάτσω διπλές σου σε πορεία,δεν μπορω να φωνάξω μαζί σου και ας ξέρω ότι έχεις δίκιο
    Μπορώ όμως να κρίνω ποτε που και σε ποιον να χρησιμοποιήσω αυτά που διαθέτω και να σταματήσω κάποιον που λειτουργεί υπέρμετρα
    Έχω πάει σε παμπολες πορείες που δεν κουνήθηκε βλέφαρο, όχι να ανοίξει ρουθουνι.
    Ήρθα και ήρθαμε πριν λίγο καιρό στην Βέροια, είπαν τα δικά τους έβρισαν,πεταξαν φειγ βολάν, δεν έσπασαν ούτε ποτήρι ούτε κλαδακι και όπως ήρθαν έφυγαν και φύγαμε και εμείς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ξέρεις Μήτσο ότι δεν μπορώ να κάτσω διπλές σου σε πορεία,δεν μπορω να φωνάξω μαζί σου και ας ξέρω ότι έχεις δίκιο
    Μπορώ όμως να κρίνω ποτε που και σε ποιον να χρησιμοποιήσω αυτά που διαθέτω και να σταματήσω κάποιον που λειτουργεί υπέρμετρα
    Έχω πάει σε παμπολες πορείες που δεν κουνήθηκε βλέφαρο, όχι να ανοίξει ρουθουνι.
    Ήρθα και ήρθαμε πριν λίγο καιρό στην Βέροια, είπαν τα δικά τους έβρισαν,πεταξαν φειγ βολάν, δεν έσπασαν ούτε ποτήρι ούτε κλαδακι και όπως ήρθαν έφυγαν και φύγαμε και εμείς
    στην Βεροια με μια μικρη πορεια που δεν ειχε αποηχο περαν της τοπικης κοινωνιας. στην Σαλονικη ομως που τα πραγματα ειναι διαφορετικα εγω με τα ματια μου ειδα ενοπλους και πανοπλους να ορμανε βριζοντας βαροντας σε μια ειρηνικη διαδηλωση πορεια οχι μια φορα. γι'αυτο σου λεω μην εκτιθεσαι. μπορει οι εντολες να ειναι σπαστε την πορεια. σε καποιους αλλους σπαστε 3-4 μαγαζια να δειξει η τηλεοραση οτι αυτα κανουν στις πορειες. το θεμα ειναι τι τραβαμε εμεις. εγω που φωναζω για δωρεαν παιδια για το μελλον των παιδιων σου φωναζω και του μικρου μου αδερφου. εγω τελιωσα με αυτα. αταλαβαινεις που το παω? οι περισσοτεροι πλην των ματ (λογω εγκεφαλικης ανικανοτητας) ισως εχουν περισσοτερα κοινα με τους της πορειας, παρα αντιθεσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Η επιστολή κόρης καθαρίστριας προς τον “ηρωικό” αστυνομικό! Λόγια που συγκλονίζουν…
    June 15th, 2014 | Author: Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό"

Θέλω να σου αφηγηθώ μία ιστορία. Ήταν αρχές της δεκαετίας του 80. Τότε η Ελλάδα δεν ζούσε την κρίση των θεσμών και των αγορών, αλλά οι περισσότεροι ζούσαν τον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης. Κάπου στα Βόρεια προάστια των Αθηνών υπήρχε μία μεγάλη υφαντουργία, που τα αφεντικά της θεωρούντο μέλη της οικονομικής ελίτ. Απασχολούσαν περισσότερες από 700 εργαζόμενες. Και μία νύχτα αποφάσισαν να μεταφέρουν αιφνιδιαστικά τα κεφάλαιά τους στην Ελβετία και να εξαφανιστούν.
    Είχαν προηγηθεί τρεις μήνες καθυστέρησης πληρωμών του προσωπικού. Η “Μπαρκό” -έτσι λεγόταν η υφαντουργία τους- έμεινε ακέφαλη, με 700 οικογένειες μέσα σ’ έναν άγριο χειμώνα να περιμένουν τα χρήματα που είχαν ήδη δουλέψει. Το Κράτος άρχισε να .. σφυρίζει αδιάφορα κι όταν το συνδικάτο των εργαζομένων (τότε τα συνδικάτα ήταν ακόμη ισχυρά) κήρυξε την πρώτη λευκή απεργία εν Ελλάδι, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως έβαλε τα ΜΑΤ απέναντι στις υφάντριες.

Σε μία τέτοια διαδήλωση μία από τις απεργούς βρέθηκε απέναντι από μία αγέλη καλοκουρδισμένων αστυνομικών. Κάποιος την μέτρησε με το βλέμμα και την βρήκε του χεριού του. Κατάφερε να την απομονώσει και να την χτυπήσει αλύπητα. Εκείνη απεγνωσμένα του φώναζε πως πάλευε για το ψωμί των παιδιών της. Του ενός που είχε και εκείνου που περίμενε. Την έστειλε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν πέρα από τα εξωτερικά τραύματα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της. Τα επόμενα χρόνια τα νοσοκομεία την έβλεπαν συχνά. Το παιδί που κουβαλούσε τότε στην κοιλιά της δεν γεννήθηκε ποτέ. Ποτέ επίσης δεν βρήκε κανείς και δεν τιμώρησε τον αστυνομικό που την σακάτεψε.

Σήμερα όμως στο δικό σου πρόσωπο, απεχθέστατο όργανο της υποτιθέμενης τάξης, τον αναγνώρισα. Είδα την ίδια λυσσαλέα κι αναίτια κακία. Και κατάλαβα πως όσο υπάρχουν αστυνομικοί του αισχρού σου είδους θα κινδυνεύουν οι μάνες όλων μας. Η γυναίκα που χτύπησες πάλευε για το δίκιο της. Εσύ για τι παλεύεις;

Θα περιμένω να μάθω την τιμωρία σου. Εγώ κι η κόρη κάθε καθαρίστριας που θα βρεθεί ανυπεράσπιστη στο δρόμο σου”

Η κόρη εκείνης της υφάντριας

Πηγη:http://www.general.gr

------------------------------
    Το παραπάνω είναι και ένα κομματάκι της ιστορίας της Ελληνικής βιομηχανίας.
    Την ίδια κίνηση είχε κάνει και η κλωστοϋφαντουργία Αιγαίο πχ.
    Σήμερα έρχονται και λένε το κράτος κλπ κλπ και δώστε μας λεφτά και δώστε ελαφρύνεις κλπ κλπ
    ΑΛΛΑ τα δήγματα γραφείς του παρελθόντος ήταν -και παραμένουν- απατεώνα.
    Μήπως πριν ξαναδώσουμε λεφτά πρέπει κάποιοι απ αυτούς να φύγουν
    ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    από την "αγορά"?

υγ
    κι όταν λέω απ αυτός εννοώ και από τις 2 πλευρές
    κράτος-ιδιώτες
    Αν υποθέσουμε ότι αυτές είναι 2 πλευρές και όχι μία.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 15/06/2014 στις 13:08.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    στην Βεροια με μια μικρη πορεια που δεν ειχε αποηχο περαν της τοπικης κοινωνιας. στην Σαλονικη ομως που τα πραγματα ειναι διαφορετικα εγω με τα ματια μου ειδα ενοπλους και πανοπλους να ορμανε βριζοντας βαροντας σε μια ειρηνικη διαδηλωση πορεια οχι μια φορα. γι'αυτο σου λεω μην εκτιθεσαι. μπορει οι εντολες να ειναι σπαστε την πορεια. σε καποιους αλλους σπαστε 3-4 μαγαζια να δειξει η τηλεοραση οτι αυτα κανουν στις πορειες. το θεμα ειναι τι τραβαμε εμεις. εγω που φωναζω για δωρεαν παιδια για το μελλον των παιδιων σου φωναζω και του μικρου μου αδερφου. εγω τελιωσα με αυτα. αταλαβαινεις που το παω? οι περισσοτεροι πλην των ματ (λογω εγκεφαλικης ανικανοτητας) ισως εχουν περισσοτερα κοινα με τους της πορειας, παρα αντιθεσεις.
    Στην Βέροια εγώ θυμάμαι πριν δυο χρόνια να έχουν κατεβάσει μπάτσους απ'όλο το νομό, να κάνουν προληπτικές προσαγωγές ατόμων που έχουν στοχοποιηθεί για τους κοινωνικούς αγώνες τους και εισβολές σε κοινωνικούς χώρους χωρίς αιτία.
    Αυτά δείχνουν κάτι πιο βαθύ από το ξύλο για να διαλύσουν μια πορεία.
    Σορρυ για το οφτοπικ αν και έχει πολλά ακόμα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dog.jpg 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	29,0 KB 
ID:	318369

δε γλυτωνει κανείς...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Στην Βέροια εγώ θυμάμαι πριν δυο χρόνια να έχουν κατεβάσει μπάτσους απ'όλο το νομό, να κάνουν προληπτικές προσαγωγές ατόμων που έχουν στοχοποιηθεί για τους κοινωνικούς αγώνες τους και εισβολές σε κοινωνικούς χώρους χωρίς αιτία.
    Αυτά δείχνουν κάτι πιο βαθύ από το ξύλο για να διαλύσουν μια πορεία.
    Σορρυ για το οφτοπικ αν και έχει πολλά ακόμα..
    Αν οι κοινωνικοί αγώνες είναι οι παπαριες που γράφουν στους τοίχους
    Και το μουτζωρωμα προτομων και αγαλμάτων(ξερεις για τι μιλάω έτσι?)
    Τότε τα αγωνιστικά τους ιδεώδη παραπέμπουν αλλου
    Και καλά είναι να γνωρίζεις πρώτα και μετά να μιλάς
    Προληπτικές προσαγωγές εν όψη εκείνης της πορείας δεν έγινε ούτε μια
    Εξάλλου εύκολα τα λεοφωρεια που τους μετέφεραν θα τα σταματούσαν χλμ πριν μπουν στην Βέροια
    Γι αυτό την προπαγάνδα αλλού σε<χωρους>με ίδια πιστεύω και ιδεώδη, εδώ προκαλείται παραπληροφορηση
    Τα <εγώ θυμάμαι -άκουσα-ενας Φίλος μου μού είπε-κλπ αλλού.
    Εγώ ήμουν εκεί
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 15/06/2014 στις 17:11.

Εξάλλου εύκολα τα λεοφωρεια που τους μετέφεραν θα τα σταματούσαν χλμ πριν μπουν στην Βέροια
    Γι αυτό την προπαγάνδα αλλού σε<χωρους>με ίδια πιστεύω και ιδεώδη, εδώ προκαλείται παραπληροφορηση
    Εγώ ήμουν εκεί
    Το προληπτικές ο καθένας το ερμηνευει όπως θέλει...

Προσαγωγές 10-15 ατόμων έγιναν... πάντως

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

για τοτε που οι αναρχικοι (οι μονοι με @@ στην πολη μου) δερνανε φασιστες λετε? ναι και προσαγωγες γινανε και μηνυσεις γινανε και δικαστηρια. και οι φασιστες την εβγαλαν στο τελος λαδι.

Εγώ ήμουν εκεί
    Ούτε άκουσα, ούτε μου είπαν, θυμάμαι είπα.
    Και μιλάω για 25 μαρτίου 2012.

Μπατσοκρατία και τρομοκρατία.
    ~
    Οι φασίστες φυσικά και την βγάλαν λάδι μοτομανιακ, άκου λέει

Banned
    Για να ικανοποιηθουν κάποιοι νομίζω πως θα έπρεπε να διώξουν όλους τους ένστολους, να καταργήσουν το στρατό, και στην θέση αυτών να πάρουν ηρωικούς και τίμιους αντιρρήσεις και αν δεν φτάνουν να πάρουν για τις υπόλοιπες θέσεις Αφγανούς, Πακιστανούς, σουρδους, μουρδους και λοιπούς
    Τότε θα είναι όλοι αυτοί ευχαριστημένοι
    Κοιμηθείτε και ονειρευτείτε λοιπόν

Παλαιό μέλος
    Πάω να ξομολογηθώ και να μετανοήσω, αλλά μόνο σ' αυτόν τον παπά.

http://tvxs.gr/news/apopseis/i-mana-...-katharistrion

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Πάω να ξομολογηθώ και να μετανοήσω, αλλά μόνο σ' αυτόν τον παπά.

http://tvxs.gr/news/apopseis/i-mana-...-katharistrion
    το διαβασα και ξανασκρολαρα πανω για να σιγουρευτω οτι ειναι κειμενο απο παπα....

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γαμ@ τα ΜΑΤ μου Γαμ@
    από danaos75 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2010, 08:24
  2. Οι "περουκες" και τα κράνη...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 15:45
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:16