επισης το μηχανακι μου κατεγραψε συνολικα 475 χλμ διαδρομης, και εκαψε 18 λιτρα βενζινης, οπερ μεθερμηνευομενον σε μεση καταναλωση 3,8 λιτρα στα 100!
τι αλλα?? για πειτε για εσας....![]()
επισης το μηχανακι μου κατεγραψε συνολικα 475 χλμ διαδρομης, και εκαψε 18 λιτρα βενζινης, οπερ μεθερμηνευομενον σε μεση καταναλωση 3,8 λιτρα στα 100!
τι αλλα?? για πειτε για εσας....![]()
όλα οκ ηταν αυτά σημβενουν οκ πληρωσαμε κατι παραπανο ενταξη τι να κανουμε? όλα καλα μπραβο στο γιωργο.δυσκολη βολτα για λιγους μαχιμους
![]()
το χιονι λιώνει...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο ggs έκανε τα πάντα να περάσουμε καλά και αυτό του έκανε την εκδρομή του λιγότερο διασκέδαση και πιο πολλή τρέξιμο.Εγώ του βγάζω το καπέλο και τον περιμένω όταν ο δρόμος τον φέρει από τα μέρη μου [μαζί με την παρέα του]να κεράσω τα τσίπουρα γιατί χθες πέρασε βιαστικός και δεν είπαμε πολλά.[Πια αδιάβροχα τη να τα κάνουμε καλή διάθεση χρειάζεται και μοτο για να φτάσεις εκεί που θέλεις]
Από Γραβιά που έκανε ανεφοδιασμό το μιναρογκρούπ θα Μπορούσα να πάω σπίτι μου στεγνός γιατί μένω κοντά, αλλά με καλή διάθεση έβαλα σημάδι την μπόρα που έφτανε.και δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο.Τα βουνά εκεί πάνω τα ταξιδεύω και τα έχω γευτεί με όλους τους καιρούς.
με το φαγητο εγινε μ@λ@κι@ χοντρη.
καποιοι ακυρωσαν γιατι,ανθρωποι ειμαστε,κατι ετυχε.
καποιοι γιατι φοβηθηκαν οτι θα βρεξει και δεν γουσταραν.
καποια γιατι ηθελαν το σαββατο το βραδυ να πανε για ποτο.
καποιοι γιατι την κυριακη το πρωι θελανε να πανε εκει γυρω για κανα καφεδακι...
επειδη λοιπον,αρκετοι ακυρωσανε,σταματησαν κλπ υπαρχει η λυση του να μην κλεινει κανεις τιποτα και να βγαινει παραπανω η τιμη ή/και να μην εξυπηρετηθουν ολοι αν ειναι 100 νοματεοι.
την λυση της προκαταβολης δεν την αναφερω γιατι ειναι και μανουρα και ποιος θα παρει την ευθυνη των χρηματων.
αλλη λυση ειναι το ταπερ που εδω και καποιους μηνες εχει καθιερωθει σε βολτες και εμενα προσωπικα μαρεσει και το κανω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Η λύση είναι να μην ξαναεμπλακούν mods σε τέτοιες "διευκολύνσεις" μιας και δεν είναι tour operator όπως ειπώθηκε + του οτι ο ggs θα μπορούσε να φάει τρελό πακέτο με τα χρωστούμενα στον ταβερνιάρη.
Ας καταλήγει η εκδρομή σε μέρη που υπάρχουν 2-3 ταβέρνες και 2 πλατάνια για τους ταπεράδες, και ο καθένας να φάει όπου θέλει.