Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 214

Θέμα: Η πλέον αντισιμητική χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Νομίζω οτι δεν έχει να κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ με το τι νομίζει ο καθένας μας του τι σημαίνει "Ιουδαϊσμός", αλλά του τι θέλουν οι ίδιοι να σημαίνει.
    Από την στιγμή λοιπόν που έχουν ταυτίσει την έννοια Εβραίος=Ισραηλίτης, από την στιγμή που η επιμειξία μεταξύ Εβραίων και αλλόθρησκων ουσιαστικά απαγορεύεται, από την στιγμή που ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το μέγεθος του εγκλήματος που θα διαπράξει ένας Ισραηλίτης, σύσσωμη η Εβραϊκή κοινότητα θα το στηρίξει με κάθε τρόπο, από την στιγμή που οποιαδήποτε φωνή κριτικής για τα αίσχη που διαπράττουν αντιμετωπίζεται ως ....αντισημιτισμός, από την στιγμή που αν κάποιος Εβραίος διαμαρτυρηθεί για το αυτονόητο χαρακτηρίζεται ως προδότης, έχω το δικαίωμα να θεωρώ οτι υπάρχει ταύτιση έννοιών Εβραίου/Ισραηλίτη.

Anyway, θεωρώ μεγάλη μαλακία οτι είπα η Αγγλίδα. Δείχνει αμορφωσιά και τίποτα περισσότερο. Αν θεωρεί τους Ελληνες αντισημίτες, θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω πως χαρακτηρίζει τους

Γερμανούς (χωρίς εξήγηση)
    Ιταλούς (άστο καλύτερα λόγω καθολικής εκκλησίας)
    Γάλλους (οι διωγμοί Εβραίων το 40 ξεκίνησαν ΠΡΙΝ το ζητήσουν οι Γερμανοί και με δική τους πρωτοβουλία)
    Ισπανία (εκεί δεν έχουν πρόβλημα αντισημιτισμού γιατί τους έδιωξαν όλους το 1492)

Και για όλους έχει ο μπαξές...
    Πραγματικά ρε Byron αυτό πρέπει να είναι το πιο άκυρο ποστ που έχεις γράψει
    Πάρε αυτό για αρχή να δεις πχ πόσο υποστήριξαν τον δικό τους που είχε πάρε δόσε με τους Αμερικάνους...

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113272980

Όταν θα έχω χρόνο θα σου γράψω και για τ άλλα
    ανανήψαντας

Εχει παει ποτε κανεις Ισραηλ?

Εχει μιλησει ποτε με Ισραηλινο/Εβραιο επι των θεματων που αναφερθηκαν?

Με Παλαιστινιο?

Τζαστ ασκινγκ..
    πουτσ@@@@@@@@@

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Με Παλαιστινιο?

Τζαστ ασκινγκ..
    Δεν έχω πάει ποτέ στο Ισραήλ, αλλά έχω συζητήσει με πολλά άτομα και των δύο πλευρών. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι οι μισοί ισραηλήτες απέφευγαν στρατηγικά την πολιτική συζήτηση (έκαναν τον κινέζο), ενώ από τους υπόλοιπους κάποιοι νεαροί τασόταν ανοιχτά κατά των μεθόδων που χρησιμοποιεί το κράτος τους και κάποιοι υποστήριζαν σθεναρά το κυριαρχικό τους δικαίωμα και τις μεθόδους κυριαρχίας.

Όσο για τους Παλαιστίνιους, οι ιστορίες που έχω ακούσει είναι να σου σηκώνεται η τρίχα, αν και το τι έχουν τραβήξει/τραβάνε είναι λίγο-πολύ γνωστό!

Το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι οι Ισραηλίτες τους έχουν ρημάξει τον αδόξαστο και γι' αυτό δεν τους πάω σαν έθνος. Κατά τα άλλα, τράπεζες, και οικονομική κυριαρχία, υπάρχουν πολλές πηγές να το ψάξει κανείς. Το ότι είναι χωμένοι παντού δείχνει ότι έχουν μεγάλη επιρροή...
    WHO RUNS THE SHOW

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά ρε Byron αυτό πρέπει να είναι το πιο άκυρο ποστ που έχεις γράψει
    Πάρε αυτό για αρχή να δεις πχ πόσο υποστήριξαν τον δικό τους που είχε πάρε δόσε με τους Αμερικάνους...

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113272980

Όταν θα έχω χρόνο θα σου γράψω και για τ άλλα
    Πιθανόν να είναι για σένα, μιας και δεν έχεις καταλάβει καν τι γράφω. Κάνω μια ακόμα προσπάθεια...

Είναι γενικά γνωστό οτι μεταξύ των μέτρων καταπολέμησης της "τρομοκρατίας" το Ισραήλ, καταστρέφει δέντρα των παλαιστίνιων αγροτών και σφραγίζει πηγάδια, στερώντας νερό από τους παλαιστινίους. Νερό ρπμ...όχι play station.
    Τις καταγγελίες ανθρωπιστικών οργανώσεων, απλά το Ισραήλ τις γράφει στα @@ του, ενώ όταν ο Μ.Σούλτζ ως πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου το έθεσε ως ερώτημα στην Κνεσέτ ουσιαστικά χαρακτηρίστηκε...αντισημίτης, και μόνο που δεν έφυγε με τις κλωτσιές. Η πλάκα είναι πως τα στοιχεία προέρχονταν από την οργάνωση http://www.btselem.org/ που είναι Ισραηλίτικη...

Είναι επίσης γνωστό οτι τα μέτρα καταπολέμησης της τρομοκρατίας και προστασίας των εποίκων, απαγορεύουν την χρήση βίας Ισραηλιτών στρατιωτών προς έποικο. Κάτι που σημαίνει οτι αν αρχίσει να καθαρίζει κόσμο, όπως έγινε στην Χεβρώνα με 29 νεκρούς παλαιστινίους, ο στρατός απλά περιμενει να τελειώσουν οι σφαίρες (του εποίκου) πριν επέμβει.
    Αντίστοιχα "Σύμφωνα με την ισραηλινή οργάνωση Γιες Ντιν, που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τα 781 περιστατικά κακοποίησης με δράστες εποίκους από το 2005, οι ισραηλινές αρχές έκλεισαν το 90% των υποθέσεων χωρίς ν’ απαγγελθεί κατηγορία." από το Foreign Affairs (διάβασε το όλο, είναι ενδιαφέρον).

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς ιδιαίτερα για να γράψει δεκάδες/εκατοντάδες/χιλιάδες περιστατικά γενοκτονίας προς έναν άλλο λαό, το οποίο εντέχνως θάβεται. Και εσύ μου λες, τι ακριβώς? Οτι η δικαιοσύνη (μεταξύ τους) λειτουργεί καλά επειδή συνέλαβαν κάποιον που τα 'παιρνε, και έναν άλλον που ξενοπήδαγε (αυτόν τον ξέχασες).

Αστο καλύτερα μαν. Θα χαρακτηριστώ και αντισημίτης που δεν είμαι. Ίσα ίσα που σιχαίνομαι εξίσου τους ισλαμοφασίστες μουλάδες που στέλνουν κοσμάκη να σκοτωθεί με δέλεαρ 75 παρθενες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Το Εβραϊκό θέμα δεν είναι σημερινό...και επειδή η ιστορία κύκλους κάνει...αν δεν κάνεις ένα πολύ καλό μακροβούτι στο παρελθόν τότε δε μπορείς να καταλάβεις τι εστί Έλληνας και τι Εβραίος,ποια τα χαρακτηριστικά τους,πως λειτουργούν μέσα στο χρόνο κτλ..αυτά φυσικά γι αυτούς που εξετάζουν τη διαφορετικότητα των ανθρώπων,την γενικότητα ''όλοι είμαστε άνθρωποι'' την καταλαβαίνω απλά δεν προσφέρεται για συζήτηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Τέλος, είμαι 100% πεπεισμένος ότι η αρνητική γνώμη των ελλήνων για του εβραίους δεν εκπορεύεται λόγω ρατσισμού... δεν θεωρεί κανένας του εβραίους κατώτερους γοιδιακά. Απλά οι περισσότεροι έλληνες τους φθονούν και τους ζηλεύουν γιατί πολύ θα ήθελαν η Ελλάδα να είναι στη θέση του Ισραήλ.
    Πολλοί αφελείς Έλληνες ζηλεύουν τους Εβραίους γιατί οι τελευταίοι θεωρούνται πετυχημένοι και βγάζουν λεφτά και έχουν αβάντες...αυτο φυσικά που δεν ξέρουν είναι πως γίναν πετυχημένοι.Ή μερικοί ''Ελληνες'' το ξέρουν και θέλουν να κάνουν το ίδιο(από λαμόγια στην Ελλάδα έχουμε πράμα...αυτοί πρωταγωνιστούν άλλωστε σήμερα) αγνοώντας τον πλούτο της Ελληνική Παιδείας και τι ρόλο βαράει ο Ελληνισμός σ αυτό τον πλανήτη.......και αν αυτό συνεχιστεί θα το πληρώσουμε όλοι μας ακριβά.Βεβαία όχι όλοι μας είνα ικάποιοι που αν τους πουν ότι οι 300 του Λεωνίδα ήταν Εβραίοι θα κάνουν μια έτσι κα ιθα ξύσουν κα ιτο άλλο π..π@ρι τους...επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι λογικά οι 300 μπορούσαν να ήταν και Εβραίοι και Κινέζοι και Γερμανοί...όπως ένα τσιουάουα ας πούμε μπορεί να εξουδετερώσει έναν κλέφτη...σκυλί είναι κι αυτό μπορεί και να τα καταφέρει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Πολλοί αφελείς Έλληνες ζηλεύουν τους Εβραίους γιατί οι τελευταίοι θεωρούνται πετυχημένοι και βγάζουν λεφτά και έχουν αβάντες...αυτο φυσικά που δεν ξέρουν είναι πως γίναν πετυχημένοι.Ή μερικοί ''Ελληνες'' το ξέρουν και θέλουν να κάνουν το ίδιο(από λαμόγια στην Ελλάδα έχουμε πράμα...αυτοί πρωταγωνιστούν άλλωστε σήμερα) αγνοώντας τον πλούτο της Ελληνική Παιδείας και τι ρόλο βαράει ο Ελληνισμός σ αυτό τον πλανήτη.......και αν αυτό συνεχιστεί θα το πληρώσουμε όλοι μας ακριβά.Βεβαία όχι όλοι μας είνα ικάποιοι που αν τους πουν ότι οι 300 του Λεωνίδα ήταν Εβραίοι θα κάνουν μια έτσι κα ιθα ξύσουν κα ιτο άλλο π..π@ρι τους...επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι λογικά οι 300 μπορούσαν να ήταν και Εβραίοι και Κινέζοι και Γερμανοί...όπως ένα τσιουάουα ας πούμε μπορεί να εξουδετερώσει έναν κλέφτη...σκυλί είναι κι αυτό μπορεί και να τα καταφέρει.
    και απο το ιστορικο παραδειγμα των 300!!
    φτασαμε σε 300 λαμογια που κανουν τεμεναδες στο Εβραικο λομπι
    χρονια τωρα!!
    ελα ρε παιδια..Εβραιοπλουτοκρατια εχουμε χρονια τωρα παρτε το χαμπαρι..τι αντισημιτισμος..
    και βλακειες...εντελως.. φιλικα!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Το Εβραϊκό θέμα δεν είναι σημερινό...και επειδή η ιστορία κύκλους κάνει...αν δεν κάνεις ένα πολύ καλό μακροβούτι στο παρελθόν τότε δε μπορείς να καταλάβεις τι εστί Έλληνας και τι Εβραίος,ποια τα χαρακτηριστικά τους,πως λειτουργούν μέσα στο χρόνο κτλ..αυτά φυσικά γι αυτούς που εξετάζουν τη διαφορετικότητα των ανθρώπων,την γενικότητα ''όλοι είμαστε άνθρωποι'' την καταλαβαίνω απλά δεν προσφέρεται για συζήτηση.

Αν το πας πολύ πίσω αυτό που παρήχθη στην Ιουδαία, είναι το διαμετρικά αντίθετο του ελληνισμού και μιλάω πάντα σε πνευματικό - φιλοσοφικό επίπεδο. Το κακό είναι ότι αυτοί παραμένουν Ιουδαίοι και εμείς είμαστε (νεο)έλληνες βάση εντοπιότητας και μόνο. Ως ετούτου επιμένω ότι πολύ θα γούσταρε ο κάθε μητσάρας και ο κάθε τάκαρος να γ@μ@νε και να δέρνουν τον κόσμο όλο, όπως νομίζουν ότι κάνουν οι εβραίοι

Φίλε Byron
    Αν και είμαι κουρέλι στην κούραση θα σου πω 2 πράγματα στο γρήγορα.
    Πρώτον αυτά που γράφεις δεν τα αμφισβητώ.
    -Κατ αρχήν μικτοί γάμοι μεταξύ των κύριων θρησκειών δεν επιτρέπει κανένας.
    (πχ εσύ δεν μπορείς να παντρεΦτείς Μουσουλμάνα)
    Η δημοκρατία σου το επιτρέπει όμως τον πολιτικό γάμο (και στο Ισραήλ φυσικά μια από τα ίδια.)
    Θα καθόμουν να σου γράψω πως φέρθηκε η οικογένεια μου και η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στη γυναίκα μου που είναι ξένη, αλλά είμαι πτώμα. (τα ίδια και στο Ισραήλ φυσικά)
    Τώρα η ιστορία δεν αρχίζει από την στιγμή που οι Εβραίοι πατούν το πόδι τους στην Παλαιστίνη πάει και πιο πίσω.
    Λέμε λοιπόν ότι οι χριστιανοί χαρακτήρισαν τους Εβραίους
    ΘΕΟΚΤΟΝΟΥΣ
    και τους γάμησαν τα ράματα.
    Γεγονός ότι μεγάλο μέρος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης ήταν από την Ισπανία, που τους είχαν διώξει. (και φυσικά μετά φρόντιζαν οι Ναζί να τους εξαφανίσουν κι ο Μηχαλολιάκος να λέει ότι ευτυχώς που τους σκότωσαν και ξεκαθάρισε η χώρα.)
    Όταν λοιπόν φας στη μάπα όλα αυτά. (και το Άουζβιτς κι όλα τα σχετικά)
    είναι αναμενόμενο να συμβούν μερικά πράγματα. (όχι σωστό)
    Κατ αρχήν να μην αφήσεις τη μοίρα σου σε καμία ξένη κυβέρνηση και κατά δεύτερον
    προκειμένου να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του λαού σου να μη μασάς τίποτα.
    Ηθικά δηλαδή να δικαιολογείσαι ότι αφού μου τα έκαναν θα τα κάνω γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μου ξανασυμβούν κλπ κλπ
    Αυτό είναι το κλειδί ανάγνωσης της ιστορίας αυτής.
    Εδώ λοιπόν έχουμε 2 όψης του νομίσματος
    Πως θα λογικευτούν οι δύο πλευρές και θα ζήσουν ειρηνικά και τι θέση πρέπει να πάρουμε εμείς σαν χώρα.
    Ας μείνουμε εμείς λοιπόν στο δεύτερο αφού η κατάσταση μας είναι τραγική και τ άλλα τα βλέπουμε.
    υγ
    Η Γερμανία τώρα, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν νόμους για το ρατσιστικό μίσος και δεν παίζουν μ αυτά τα πράματα. Έχουνε ρίξει χρονάκια για τέτοια κόλπα.
    Το ότι η Λεπέν δεν αναγνωρίζει πχ τη ΧΑ μόνο τυχαίο δεν είναι.
    Στην Ελλάδα όμως ανοίγουμε το στόμα μας κι όποιον πάρει ο Χάρος.
    Μετά θέλουμε να πάμε στο διεθνή δικαστήρια να βρούμε τα δίκια μας κλπ κλπ

υγ2
    Αύριο θα χρειαστεί να μιλήσουμε για Πετρέλαιο φυσικό αέριο κλπ
    Μάντεψε, Ελλάδα Τουρκία Κύπρο Ισραήλ, στη γωνία οι Αμερικάνοι, λίγο πιο κει οι Ευρωπαίοι και οι Ρώσοι.
    Μια χαρά θα πάνε τα πράματα!
    ανανήψαντας

εγώ πάλι διάβασα η αντισεισμική χώρα και λέω που ειν' το περίεργο...

Φίλε Byron
    Αν και είμαι κουρέλι στην κούραση θα σου πω 2 πράγματα στο γρήγορα.
    Πρώτον αυτά που γράφεις δεν τα αμφισβητώ.
    -Κατ αρχήν μικτοί γάμοι μεταξύ των κύριων θρησκειών δεν επιτρέπει κανένας.
    (πχ εσύ δεν μπορείς να παντρεΦτείς Μουσουλμάνα)
    Η δημοκρατία σου το επιτρέπει όμως τον πολιτικό γάμο (και στο Ισραήλ φυσικά μια από τα ίδια.)
    Θα καθόμουν να σου γράψω πως φέρθηκε η οικογένεια μου και η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στη γυναίκα μου που είναι ξένη, αλλά είμαι πτώμα. (τα ίδια και στο Ισραήλ φυσικά)
    Τι να σου πω? Πριν χρόνια ήμουν κουμπάρος σε καθολική-ορθόδοξο και δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο θέμα. Απλά έκαναν δύο γάμους, ένα για κάθε δόγμα. Για να το λες, κάποια κακή εμπειρία θα έχεις από το παπαδαριό.

Τώρα η ιστορία δεν αρχίζει από την στιγμή που οι Εβραίοι πατούν το πόδι τους στην Παλαιστίνη πάει και πιο πίσω.
    Λέμε λοιπόν ότι οι χριστιανοί χαρακτήρισαν τους Εβραίους
    ΘΕΟΚΤΟΝΟΥΣ και τους γάμησαν τα ράματα.
    Γεγονός ότι μεγάλο μέρος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης ήταν από την Ισπανία, που τους είχαν διώξει. (και φυσικά μετά φρόντιζαν οι Ναζί να τους εξαφανίσουν κι ο Μηχαλολιάκος να λέει ότι ευτυχώς που τους σκότωσαν και ξεκαθάρισε η χώρα.)
    Οκ, τραγωδία. Όπως γεμάτη τραγωδίες είναι όλη η ιστορία της ανθρωπότητας. Πάμε παρακάτω και λέμε το αυτονόητο. Αν έχεις υποστεί στο πετσί σου θηριωδίες, φροντίζεις αν μη τι άλλο να μην είσαι ο θύτης. Πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει? Είναι γελοίο να επικαλείται τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του για να δικαιολογήσει τα εγκλήματα που διαπράττει. Από πότε μπορεί να γίνει συμψηφισμός εγκλημάτων και να αποκτούν άλλοθι για αυτά?

Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, όπως και σε άλλες χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία, Ιταλία) εκείνη την περίοδο, εξοντώθηκαν με την ανοχή των κρατών (για να μην πούμε με τις ευλογίες στους) επειδή ποτέ δεν αφομοιωθήκαν στα κράτη αυτά και δεν υπήρχε καμμία "εθνική συνείδηση", παρά μόνο αυτή που τους προσδίδει το θρήσκευμα τους, κάτι που αυτόματα τους έβαζε στο περιθώριο.
    Ιδίως στην Θεσσαλονίκη, οι προστριβές που έφθασαν σε συγκρούσεις ξεκίνησαν το 1931, με αφορμή την συμμετοχή εκπροσώπου της Εβραϊκής κοινότητας σε συνέδριο για την αυτονόμηση της "Μακεδονίας". Πριν απ΄αυτό, οι Εβραϊκή κοινότητα πρωτοστατούσε στην αυτονόμηση της Θεσσαλονίκης (Salonique ville libre), διατηρούσαν Ιταλικά διαβατήρια, μιλούσαν Ισπανικά κλπ κλπ κλπ.
    Προφανώς δεν δικαιολογώ σε καμμία περίπτωση ότι έγινε εκεί, απλά τα αναφέρω ως γεγονότα που έπαιξαν ρόλο στην μετέπειτα τραγωδία.

Η Γερμανία τώρα, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν νόμους για το ρατσιστικό μίσος και δεν παίζουν μ αυτά τα πράματα. Έχουνε ρίξει χρονάκια για τέτοια κόλπα.
    Το ότι η Λεπέν δεν αναγνωρίζει πχ τη ΧΑ μόνο τυχαίο δεν είναι.
    Στην Ελλάδα όμως ανοίγουμε το στόμα μας κι όποιον πάρει ο Χάρος.
    Μετά θέλουμε να πάμε στο διεθνή δικαστήρια να βρούμε τα δίκια μας κλπ κλπ

υγ2
    Αύριο θα χρειαστεί να μιλήσουμε για Πετρέλαιο φυσικό αέριο κλπ
    Μάντεψε, Ελλάδα Τουρκία Κύπρο Ισραήλ, στη γωνία οι Αμερικάνοι, λίγο πιο κει οι Ευρωπαίοι και οι Ρώσοι.
    Μια χαρά θα πάνε τα πράματα!
    Οι Γερμανοί, Ιταλοί, Γάλλοι κλπ ένα μεγάλο @ έχουν απλά τα κρύβουν κάτω απ΄το χαλί μιας και οι αντιδράσεις μπορεί να είναι σοβαρές. Οι Γάλλοι ψήφισαν 29% Λεπέν που για λόγους πολιτικού ελιγμού αναγκάστηκε να αποκηρύξει και τον πατέρα της...

Για τα υπόλοιπα που λες, δεν σε πιάνω πραγματικά. Συνήθως υπερασπίζεσαι μέσα απ΄τα post σου ότι έχει να κάνει με καταπίεση κατατρεγμένων, και τώρα λες τι? Οτι εν΄οψη των πετρελαίων (καλά κρασά) πρέπει να κάνουμε γαργάρα ότι σκατά κάνουν οι άλλοι?

Ε?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    @@ δίκιο έχει. Όχι στο οτι κάποιο ποσοστό δεν είμαστε ρατσιστές/αντισημιτες/what ever.
    Αλλά να μιλάνε οι Αγγλοι για ρατσισμό που ιστορικά έχουν μαμήσει τον πλανήτη και τις εθνότητες του, είναι σαν να κάνουν κύρηγμα οι ταλιμπάν για την καταπίεση των γυναικών.

το να μηλας για τους αγγλους για το παρελθον ειναι σαν να λες οτι εμεις ημαστε μυαλα γιατι πρην χιλιαδες χρονια ειχαμε Πλατωνα/ιπποκρατη κτλ... και τα 2 ειναι απλα ιστορικα γεγονοτα, τωρα ομως?
    ORGIA!!!!!

Αν και μαλλον ο ενας εκ των δυο απο πανου μαλλον με εχει συνδεσει με Καιρο (ιγκνορ), εγω, θα τα πω.....

Οι μη φανατικοι εβραιοι παντρευονται αλλοθρησκο....

Στο Ισραηλ κανουν τρελη κατηχηση στα παιδια απο μικρα...... Αν δεν το δειτε, δεν θα το καταλαβετε.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Κατ αρχήν οι Χριστιανοί έχουν υπογράψει σύμφωνο μεταξύ τους να παντρεύονται.
    ΟΜΩΣ
    Υπάρχει το θέμα των παιδιών.
    Η εκκλησία λοιπόν ζήτησε από τη γυναίκα μου υπεύθυνη δήλωση ότι τα παιδιά που θα γεννηθούν θα είναι χο.
    Αλλιώς γάμος γιοκ.
    Κανένας λαός δεν είναι ανοικτός στους μικτούς γάμους εκτός ίσως από την Αμερική και την Αυστραλία (και πάλι όρκο δεν παίρνω)

Η βία δυστυχώς έχει αδράνεια.
    Δεν σταματάει δηλαδή φέρνει άλλη βία και ανοίγει ο φαύλος κύκλος του αίματος που θέλει
    πολύ κουράγιο και εσωτερική δύναμη για να σταματήσει.
    Δες τις βεντέτες.
    Δεν γνωρίζω τη θέση των Εβραίων για αυτονόμηση της Μακεδονίας.
    Γνωρίζω όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης ήταν πάμφτωχοι και ζούσαν πολύ αρμονικά με τους Έλληνες οι οποίοι παρεμπίπτοντος είναι και από τους λίγους λαούς που έκρυψαν και προστάτεψαν τους Εβραίους.
    Γνωρίζω ακόμα ότι είχαν αριστοκρατία που ήταν περίπου όπως την περιγράφεις.
    Δεν γνωρίζω για συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων στη Θεσσαλονίκη.
    Οι Ιταλοί κάποτε στο Μπλοτζάνο συνέλαβαν έναν Αυστριακό νεοναζί και του έριξαν 6 χρόνια φυλακή. Οι Γερμανοί φυλούσαν βάρδιες στα σπίτι των Τούρκων γιατί οι Νεοναζί είχαν χόμπι να τα καίνε...
    (για τους Γάλλους δεν έχω ιδέα δεν ομιλώ)
    Γενικά όμως υπάρχουν τα πάντα παντού.
    Περί δικαιοσύνης τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο ξεκάθαρα.
    Έχουν δικαίωμα οι Εβραίοι να έχουν δικό τους κράτους?
    Έχουν δίκιο οι Άραβες που θέλουν να τους σκοτώσουν όλους?
    Η αλήθεια πάντως είναι κάπου στη μέση και η λύση μόνο στην αρμονική συμβίωση.
    Σε ότι έχει σχέση με μας κάνουμε τη χειρότερη δυνατή εξωτερική πολιτική.
    Δεν είμαστε με κανέναν....
    Δεν είμαστε καν ουδέτεροι.
    Αυτό μας αποδυναμώνει.
    Τελικά πολύ φοβάμαι ότι ούτε σ αυτή την περίπτωση θα καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας μας.
    Ανοίγουμε το στόμα μας και δεν ξέρουμε ούτε τι λέμε, ούτε σε ποιόν το λέμε.
    Δεν είμαστε φυσικά ούτε Γαλλία, ούτε Γερμανία.
    Θες να δεχτούμε ότι οι Άραβες έχουν δίκιο?
    Οκ ας το δεχτούμε και ας πάμε με τους Άραβες.
    Το να λες όμως ότι οι Άραβες έχουν δίκιο, να βρίζεις όλοι μέρα τους Εβραίους και να εν τέλει να ψηφίζεις λευκό στον ΟΗΕ για την Παλαιστίνη, να κάνεις γυμνάσια με το Ισραήλ, και να θες να κάνεις και μπίζνες...
    Ε είναι λίγο σχιζοφρενικό δεν βρίσκεις?
    Κι αν κάτσεις και μετρήσεις πόσοι μας τη σπάνε και θέλουμε να γαμήσουμε θα καταλάβεις ότι έχουμε θέμα χοντρό.
    Θα μπορούσα ακόμα να σου πω ότι για να έχει υπόσταση μια χώρα θα πρέπει να μπορεί να ορίσει την οικονομική της πολιτική και την εξωτερική της πολιτική.
    Εμάς την μια την κάνει ο Αμερικάνος και την άλλη ο Γερμανός.
    Άρα?
    Δεν τα βλέπω καλά τα πράματα...
    Καθόλου καλά θα έλεγα.
    ανανήψαντας

Με Παλαιστινιο?

Τζαστ ασκινγκ..

Δεν έχω πάει στο ισραηλ.
    Είχα πολλούς φίλους και από τις 2 πλευρές.
    Την πιο σωστή άποψη όμως την έχω ακούσει από τον παλιό Ραβίνο της Αθήνας.

Έλεγε λοιπόν
    Βάλτε τέλος εδώ και τώρα.
    Δεν έχει σημασία ποιός έκανε τα πιο πολλά σε ποιόν.
    ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ

υγ
    να ναι καλά ο άνθρωπος δε ζει πια.
    2 κιλά @@ είχε πάντως.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    το να μηλας για τους αγγλους για το παρελθον ειναι σαν να λες οτι εμεις ημαστε μυαλα γιατι πρην χιλιαδες χρονια ειχαμε Πλατωνα/ιπποκρατη κτλ... και τα 2 ειναι απλα ιστορικα γεγονοτα, τωρα ομως?
    Τώρα ψηφίζουν Νάιτζελ Φάρατζ και το ακροδεξιό UKIP σε ποσοστό 30%.

Αν και μαλλον ο ενας εκ των δυο απο πανου μαλλον με εχει συνδεσει με Καιρο (ιγκνορ), εγω, θα τα πω.....

Οι μη φανατικοι εβραιοι παντρευονται αλλοθρησκο....

Στο Ισραηλ κανουν τρελη κατηχηση στα παιδια απο μικρα...... Αν δεν το δειτε, δεν θα το καταλαβετε.....
    Υποθέτω οτι ο ένας απ΄τους από πάνου είμαι εγώ ? Γενική ερώτηση έκανες, αν κατάλαβα καλά.
    Ναι, έχω μιλήσει με Εβραίους στο Αμερικα. Οκ άτομα, αν και γενικά κολλημένα με τις παραδόσεις και την ταμπέλα τους. Και δεν μιλάω για Χασίδ και τέτοια ζόμπι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Ελλάδα πρώτη σε τροχαία στην Ευρώπη των «15»
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2019, 15:17
  2. Η Τουρκία στην Ευρώπη!!
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2005, 12:34
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21