Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 214

Θέμα: Η πλέον αντισιμητική χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Να χρησιμοποιησουμε μεθοδους anonymous...ενα μικρο e-mail flooding
    Ενα απο τα mail της...σε ενα απο τα Blog της...
    joyhackslm@gmail.com

Ενα-δυο τη μερα ετσι για πλακα...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    σημεία των καιρών που διανύουμε τα σχόλια εδω μέσα. φτωχοι, σφαλιαρισμένοι, με πληγωμενο τον Εθνικό εγωισμό Έλληνες τα βάζουν με "κρυφές" και "αόρατες" συντεχνίες που διαχειρίζονται τον παγκόσμιο πλούτο και δε δίνουν και σε εμάς λίγα. Εάν τα άφηναν ελευθερα πια τα χρήματα αυτοι με τα μακριά κοτσιδάκια, επιτέλους ο κόσμος θα είχε περισσότερα να φάει.

με άλλα λόγια οι Προτεστάντες Αμερικάνοι μεγαλο ιδιοκτήτες / μέτοχοι των Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οι Καθολικοί Τραπεζίτες Γάλλοι πνιγμένοι στο Φασισμό Τραπεζίτες με παράνομες δουλειες στη μέση Ανατολή, οι πρώην κρατικοδίατοι γκάγκστερς Βουδιστές Κινέζοι, οι Φυσικό-άεριο πρώην KGP τρομοκράτες Χριστιανοί Ορθόδοξοι Ρώσοι, οι πίνω το αίμα όσο αντέξουν μπας και γλυτώσω και εγώ απο τη Κίνα - ΧριστιανοΛουθεριανοΚαθολικο χρηματοοικονοβιομήχανοι Γερμανοι και οι Μουσουλμάνοι Σαουδάραβες πρίγκιπες πετρελεοπαραγωγοί ..........

δουλεύουν μεροκάματο για κάποιους "κρυφους" μέσα στα άδυτα χωμένους Εβραίους που κάνουν Κουμάντο .....

ότι να ναι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    σημεία των καιρών που διανύουμε τα σχόλια εδω μέσα. φτωχοι, σφαλιαρισμένοι, με πληγωμενο τον Εθνικό εγωισμό Έλληνες τα βάζουν με "κρυφές" και "αόρατες" συντεχνίες που διαχειρίζονται τον παγκόσμιο πλούτο και δε δίνουν και σε εμάς λίγα. Εάν τα άφηναν ελευθερα πια τα χρήματα αυτοι με τα μακριά κοτσιδάκια, επιτέλους ο κόσμος θα είχε περισσότερα να φάει.

με άλλα λόγια οι Προτεστάντες Αμερικάνοι μεγαλο ιδιοκτήτες / μέτοχοι των Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οι Καθολικοί Τραπεζίτες Γάλλοι πνιγμένοι στο Φασισμό Τραπεζίτες με παράνομες δουλειες στη μέση Ανατολή, οι πρώην κρατικοδίατοι γκάγκστερς Βουδιστές Κινέζοι, οι Φυσικό-άεριο πρώην KGP τρομοκράτες Χριστιανοί Ορθόδοξοι Ρώσοι, οι πίνω το αίμα όσο αντέξουν μπας και γλυτώσω και εγώ απο τη Κίνα - ΧριστιανοΛουθεριανοΚαθολικο χρηματοοικονοβιομήχανοι Γερμανοι και οι Μουσουλμάνοι Σαουδάραβες πρίγκιπες πετρελεοπαραγωγοί ..........

δουλεύουν μεροκάματο για κάποιους "κρυφους" μέσα στα άδυτα χωμένους Εβραίους που κάνουν Κουμάντο .....

ότι να ναι
    Εντελώς όμως

Νομίζω οτι αξίζουμε και ένα Fuck off Greeks επειδή είμαστε οι πιο υποκριτές και δεν ασχολούμαστε και με τους άλλους κακούς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

ότι να ναι
    Νομίζω ότι μπαίνεις στο τριπάκι για το οποίο κατηγορείς τους υπολοίπους.

Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν άλλοι "κακοί" στην πιάτσα.
    Ούτε ότι όσοι έχουν κοτσιδάκια ή φοράνε στο κεφάλι κιπα είναι γόνοι του οξαποδώ.

Εγώ δε θα πω ότι είναι σημείο των καιρών, ούτε ότι φταίει η φτώχεια ή η σφαλιάρα.
    Είναι γεγονός πάντως ότι συνηθίζουμε να χάνουμε το ίσο σε πολλά πράγματα και να βλέπουμε τα άκρα.

Οι Εβραίοι και το όλο "στόρι" τους έχουν μπει στη σφαίρα της συνομωσιολογίας (για τον Α ή Β λόγο), οπότε όποιος τους πιάνει στο στόμα του είναι δεδομένο ότι θα το φτάσει μέχρι το σημείο που μεταμορφώνονται σε φτερωτά πλάσματα με γαμψά νύχια. Άρα τί Τσόμσκυ τί Λιακόπουλος, μία η άλλη μας κάνει.
    Οι Αρχαίοι ημών είναι εργολαβία των φασιστοπατριωτοsomething οπότε όποιος τους πιάσει στο στόμα του είναι δεδομένο ότι στο σπίτι του έχει αφίσες του Μπουμπούκου και του Κατσαριδιάρη.
    Οι Αριστερές/Σοσιαλιστικές/Κομμουνιστικές φιγούρες ανά τα χρόνια είναι εργολαβία των ξύλινων ΚΚΕδων οπότε όποιος τολμήσει πχ να αναφέρει το όνομα του Μαρξ αυτομάτως αγιάζει και το Στάλιν.

Και η λίστα τελειωμό δεν έχει...

Οπότε είτε το βουλώνουμε μή μας κακοχαρακτηρίσουν, ή τα λέμε μεταξύ μας μόνο όσοι μπορούμε να συννενοούμαστε (που όσο πάμε και λιγοστεύουμε).
    Μαλακία και τα δύο.

ΥΓ. Μιας και είπε τα όσα είπε ο Βύρωνας για τους Εβραίους θα τον εντάξω στο zeitgeist fan club. Είναι που γουστάρει και πολλή συνομωσιολογία ο συγκεκριμένος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εντελώς όμως

Νομίζω οτι αξίζουμε και ένα Fuck off Greeks επειδή είμαστε οι πιο υποκριτές και δεν ασχολούμαστε και με τους άλλους κακούς.
    Eγώ ξέρεις τι νομίζω ρε φίλε...?
    Αντί να ανοίξουμε τα στραβά μας αν δουμε τι σκατά θα κάνουμε
    μπας και βγούμε απ αυτή τη γαμωκατάσταση
    ασχολούμαστε με τι κάνει ο ένας κι ο άλλος.
    Αντί να δούμε δηλαδή το χάλι μας ασχολούμαστε με το να βρίζουμε δεξιά κι αριστερά.
    Οκ θα είναι όλοι αυτοί γτπκ.
    Αλλάζει κάτι για μας πέρα από το να χαρούμε με τη πάρτι μας?
    Αυτό με χαλάει.
    Θα μου πεις αν είχαμε λίγη παραπάνω μετριοφροσύνη τα πράματα ίσως να ήταν πιο καλά σήμερα.

Για να στο ισοπαιδώσω και τελείως
    Είναι τρέλα να πεθαίνουν άνθρωποι από το ανύπαρκτο σύστημα υγείας της Ελλάδας
    κι εμείς να ασχολούμαστε για το αν τσακίστηκε κάποιος στο ΤΤ,
    ή για το τι κάνουν στο Ισραήλ.
    Θα είμαι και χαζός αλλά έτσι τα βλέπω εγώ...
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Eγώ ξέρεις τι νομίζω ρε φίλε...?
    Αντί να ανοίξουμε τα στραβά μας αν δουμε τι σκατά θα κάνουμε
    μπας και βγούμε απ αυτή τη γαμωκατάσταση
    ασχολούμαστε με τι κάνει ο ένας κι ο άλλος.
    Αντί να δούμε δηλαδή το χάλι μας ασχολούμαστε με το να βρίζουμε δεξιά κι αριστερά.
    Οκ θα είναι όλοι αυτοί γτπκ.
    Αλλάζει κάτι για μας πέρα από το να χαρούμε με τη πάρτι μας?
    Αυτό με χαλάει.
    Θα μου πεις αν είχαμε λίγη παραπάνω μετριοφροσύνη τα πράματα ίσως να ήταν πιο καλά σήμερα.
    Ρε μαν, μη μου τα λες να χαρείς. Το τι πιστεύω, το έχω γράψει στο thead με το ΔΝΤ οπότε δεν χρειάζεται να επαναλάβω τι πιστεύω. Οι συνομωσίες με σκοπό το κέρδος και την εξουσία πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Ούτε κακοί Εβραίοι, ούτε καλοί Ορθόδοξοι Ρώσοι, ούτε φιλέλληνες Κινέζοι υπήρχαν και ούτε θα υπάρχουν με την έννοια που υπάρχει στο μυαλό των συνομωσιολόγων.
    Ομάδες υπάρχουν και κάνουν την δουλειά τους προς το συμφέρον τους, όπως και εμείς θα έπρεπε να κάνουμε τη δική μας.
    Ο αδύναμος και ανίκανος παίρνει το μακρύτερο (ως συνήθως) και αποδίδει την αποτυχία του σε σκοτεινές δυνάμεις. Τα υπόλοιπα είναι να ΄χαμε να λέγαμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Για να στο ισοπαιδώσω και τελείως
    Είναι τρέλα να πεθαίνουν άνθρωποι από το ανύπαρκτο σύστημα υγείας της Ελλάδας
    κι εμείς να ασχολούμαστε για το αν τσακίστηκε κάποιος στο ΤΤ,
    ή για το τι κάνουν στο Ισραήλ.
    Θα είμαι και χαζός αλλά έτσι τα βλέπω εγώ...
    Sorry, προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό που λες. Ο άνθρωπος για να έχει μια ψυχική ισορροπία χρειάζεται να ελπίζει, να ονειρεύται, να χαίρεται, να κ@υλώνει με όσα βιώνει γύρω του.
    Δεν μπορώ να σταματήσω να ενδιαφέρομαι ΚΑΙ για τον αγώνα της Catalunya επειδή υπάρχουν παιδιά στην Αφρική που πεθαίνουν. Δεν μπορώ να αυτομαστιγώνομαι γεμάτος ενοχές, επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι για τα παιδιά στη Παλαιστίνη, στο Ιράκ, στη Συρία ή στη Ζάμπια.
    Υπάρχουν άνθρωποι με την ψυχοσύνθεση του "μάρτυρα", που γουστάρουν να παλεύουν για τα πάντα. Εγώ απλά δεν ανήκω σ΄αυτούς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εντελώς όμως

Καταρχήν για να μη παρεξηγηθώ, να αναφέρω ότι δε διαφανώ με την άποψη σου έναντι των Ισραηλιτών και τις πράξεις τους απέναντι στους Παλαιστινίους. Οργή και ξύλο για να μη πω τίποτα πιο βαρύ σε όλους όσους καταστρέφουν πολιτισμούς,, σφάζουν κόσμο, οδηγούν στην εξαθλίωση, τρομοκρατούν πολιτικά και οικονομικά λαούς κτλ κτλ.
    Να είσαι επιφυλακτικός όμως όταν εξισώνεις αυτές τις πράξεις με θρησκείες. Αυτές οι πράξεις προέρχονται από εκεί προέρχονταν πάντα. Από τα λεφτά. Όχι από τις θρησκείες. Κα μένα με φοβίζει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια η αύξηση του φανατισμού με θρησκευτικό χρώμα. Μακάρι να φοβίσει περισσότερους.

Καταρχήν για να μη παρεξηγηθώ, να αναφέρω ότι δε διαφανώ με την άποψη σου έναντι των Ισραηλιτών και τις πράξεις τους απέναντι στους Παλαιστινίους. Οργή και ξύλο για να μη πω τίποτα πιο βαρύ σε όλους όσους καταστρέφουν πολιτισμούς,, σφάζουν κόσμο, οδηγούν στην εξαθλίωση, τρομοκρατούν πολιτικά και οικονομικά λαούς κτλ κτλ.
    Να είσαι επιφυλακτικός όμως όταν εξισώνεις αυτές τις πράξεις με θρησκείες. Αυτές οι πράξεις προέρχονται από εκεί προέρχονταν πάντα. Από τα λεφτά. Όχι από τις θρησκείες. Κα μένα με φοβίζει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια η αύξηση του φανατισμού με θρησκευτικό χρώμα. Μακάρι να φοβίσει περισσότερους.
    Δεν νομίζω οτι διαφωνώ στα παραπάνω, αν και κάτι μπέρδεψες. Με τρομάζει η άνοδος των μουλάδων, ISIS, σαλαφιστών, και λοιπων ισλαμοφασιστών, με φοβίζει ο δογματισμός των υπερ-ορθόδοξων Εβραίων (που καθορίζουν την πολιτική του Ισραήλ), με φοβίζει εξίσου ο Ευαγγελιστής Αμερικάνος που αποτελεί το 25% του εκλογικού σώματος και οραματίζεται μια 2α παρουσία που θα πραγματοποιηθεί όταν φύγουν οι μουσουλμάνοι απ΄τα ιερά εδάφη του ισραήλ.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως διαχωρίζεις το θέμα θρησκεία από εξουσία-χρήμα. Αλληλένδετα ήταν και είναι πάντα, αφού είναι η απαραίτητη προυπόθεση για την εξάπλωση τους.
    Δεν μιλάω για πίστη. Μιλάω για θρησκεία και τους εκπροσώπους της.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    σορρυ..αλλα καθε φορα..
    σε ολο το νετ τσακωνομαστε και
    μας βαζουν ολο κατι παπαγαλακια με κατι θεματα..
    μηπως να κοιταξουμε λιγο την παρτη μας?λεω εγω.τωρα!!
    ενταξει σκατα ειμαστε δεν κοιτανε και οι υπολοιποι την φατσα τους
    !αλλωστε τι φταιμε?Gay reeks και μαλακιες!!μας βριζουν κι ολας
    δεν κοιτανε ολοι λοιπον και τα δικα τους χαλια..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Προσωπικά ο Ευαγγελιστής της 2ας παρουσιας δεν με φοβίζει γιατί μιλάει σε ρεντνεκς και είναι στην άκρη του κόσμου.

Με φοβίζουν όμως οι μουλάδες με το Ιραν και τους Σαούντ από πίσω τους.... πολύ όμως.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

ότι να ναι
    Φαντάσου λοιπόν ο κλασσικός Έλληνας που νομίζει ότι όλοι του χρωστάνε, αισθάνεται ο πλέον αδικημένος και θεωρεί εαυτόν ως περιούσιο ον της οικουμένης ολάκερης να είχε εξουσία και δύναμη... αυτό ακριβώς είναι οι εβραίοι, μια απο τα ίδια σκατά με εμάς αλλά είχαν και έχουν πολύ καλύτερη οργάνωση, αλληλουποστήριξη και ομόνοια. Αν λοιπόν είχαμε αυτά τα χαρακτηριστικά των εβραιών (γιατί σε μαλακία στον εγκέφαλο πάσχουμε το ίδιο) θα σου έλεγα εγώ πόσο θα υπέφερεαν οι γείτονες λαοί και τι τείχη θα υψώναμε όπου μας καύλωνε... μέχρι και στο σημερινό Πακιστάν θα ιδρύαμε κράτος επειδή ο Βουκεφάλας έχεσε δυο σβουνιές πριν κάτι χιλιάδες χρόνια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά ο Ευαγγελιστής της 2ας παρουσιας δεν με φοβίζει γιατί μιλάει σε ρεντνεκς και είναι στην άκρη του κόσμου.

Με φοβίζουν όμως οι μουλάδες με το Ιραν και τους Σαούντ από πίσω τους.... πολύ όμως.
    Κακώς δεν σε φοβίζει, μιας και η επιρροή τους σε κόμματα τύπου Tea Party είναι σημαντική. Και όσα πιστεύουν είναι ανατριχιαστικά για κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Εκεί κάτω που σε ανησυχεί, όπως και εμένα, τα πράγματα είναι ένα βήμα πριν την άβυσσο που έχουν πέσει το Ιρακ και η Συρία. Δεν θα με εντυπωσιάσει καθόλου μια "άτυπη" συνεργασία μεταξύ Αμερικής-Ιράν (και την κατανόηση του Ισραήλ) με σκοπό την εξολόθρευση των φανατικών σουνιτών που προελαύουν προς την Βαγδάτη.
    Είναι εξαιρετικά πιο επικίνδυνοι από τους μουλάδες του Ιράν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    .... μέχρι και στο σημερινό Πακιστάν θα ιδρύαμε κράτος επειδή ο Βουκεφάλας έχεσε δυο σβουνιές πριν κάτι χιλιάδες χρόνια...

Να και η έρευνα http://news247.gr/eidiseis/psixagogi...o.2850874.html

69% είμαστε αντισημίτες λέει. Υποθέτω οτι το δείγμα απάντησε με την ίδια μαλακία που μας βαράει όταν απαντάμε οτι η χώρα μας είναι χειρότερος τόπος να ζεις από τη Συρία. :a31:

Αμορφωσιά και οτινανισμός στο έπακρο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να και η έρευνα http://news247.gr/eidiseis/psixagogi...o.2850874.html

69% είμαστε αντισημίτες λέει. Υποθέτω οτι το δείγμα απάντησε με την ίδια μαλακία που μας βαράει όταν απαντάμε οτι η χώρα μας είναι χειρότερος τόπος να ζεις από τη Συρία. :a31:

Αμορφωσιά και οτινανισμός στο έπακρο.

Ναι αλλά κάναν έρευνα, ερωτηματολόγιο, whatever... ποια άλλη χώρα / έθνος / θρησκεία έχει οργανώσει και διενεργήσει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη βάση; Το σύνδρομο βασιλάκης καίλας είναι απαραίτητο για την βιωσιμότητα του Ισραήλ, χρειάζονται απαραιτήτως την διαρκή υπενθύμιση ότι όλοι τους κυνηγάνε και θέλουν να τους αφανίσουν, αλλιώς δύσκολα παει η γκόμενα στον στρατό, ο έποικος στο χωράφι με το όπλο στον ώμο κτλ - κτλ Πως να παλέψεις την καθημερινή απειλή ότι θα σου σκάσει πύραυλος από το πουθενά και πως να δικαιολόγησεις στον εαυτό σου τις θηριωδίες στις οποίες έμμεσα ή άμεσα συμμετέχεις; Πολύ θα ήθελα να δω τα αποτελέσματα του "αντιελληνισμού" μεσούσης της κρίσης όπου σχεδόν όλος ο κόσμος cunts μας ανέβαζε, motherfuckers μας κατέβαζε... όχι ότι τώρα έχει αλλάξει και πολύ, καλύτερα λέει να σου βγει το μάτι...

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Ελλάδα πρώτη σε τροχαία στην Ευρώπη των «15»
    από Cpt. Haddock στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2019, 15:17
  2. Η Τουρκία στην Ευρώπη!!
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2005, 12:34
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21