Σελίδα 7 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anosis Προβολή μηνύματος
    Η συσκευή δεν έδειξε τίποτα, η μηχανη ομως μου έσβησε στην αλλαγή απο 4η σε 5η με 70 χαω και ηταν τρομακτικό. Αρχίζω να τα παιρνω πολυ άσχημα και με βλέπω να κατασκηνωνω εξω απο την αντιπροσωπεία και να ενημερώνω ολους τους υποψήφιους πελάτες για το ελάττωμα της. Ποσο καιρο κανει σε ενα εργοστάσιο επιπέδου γιαμαχα να λύσει ενα πρόβλημα;
    Αν η συσκευή δεν έδειξε κάτι τότε κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι θεμα με το TPS. Λογικά αυτό θα το κατέγραφε. Θα σε συμβούλευα να αφήσεις το μηχανάκι να το κυκλοφορήσουν λίγο οι μηχανικοί στην αντιπροσωπεία ώστε να τύχει το σβήσιμο και στα δικά τους χέρια. Ίσως η εμπειρία τους βοηθήσει στην διάγνωση του προβλήματος

Πρώην μέλος
    Παίδες θεωρώ λάθος να το γενικεύουμε. Ένα video στο YouTube και αλλα 2-3 περιστατικά, δεν σημαίνουν major πρόβλημα.

Ωστόσο, ΓΕΝΙΚΑ, για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει εννοείται πως πρέπει να το "κυνηγάμε".

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik0la0s Προβολή μηνύματος
    Παίδες θεωρώ λάθος να το γενικεύουμε. Ένα video στο YouTube και αλλα 2-3 περιστατικά, δεν σημαίνουν major πρόβλημα.

Ωστόσο, ΓΕΝΙΚΑ, για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει εννοείται πως πρέπει να το "κυνηγάμε".
    Φιλε μου αν διαβασεις πιο προσεχτικα τα παραπανω posts θα καταλαβεις οτι το προβλημα που εχει το παλικαρι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που δειχνει το βιντεο στο youtube. Το να σου σβησει η μηχανη στο φαναρι με 10 χλμ δεν τρεχει και τιποτα αλλα να σου σβησει με 80 πανω σε στροφη ας πουμε ειναι σαν να παιζεις με την ζωη σου. Μονο και μονο γι αυτο χρειαζεται ''κυνηγι''...

Πρώην μέλος
    Ακριβώς επειδή έχω διαβάσει καλά και είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης μοτό,
    δεν μου αρέσει να περνάει μια εικόνα πως τα περισσότερα πχ MT07 έχουν αυτό το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα όπως είπα, αυτό που συνέβη στο φίλο χρήζει "κυνηγίου", δεν το συζητώ.

Νέο μέλος
    στο μανουαλ λεει καθε 10 χλ λαδια,αλλα στο εξουσιοδοτημενο επεμεναν καθε 5
    το λεει κ στο ελληνικο μανουαλ ειπαν
    λεει κατι τετοιο?
    νομιζω οτι λεει ξεκαθαρα στα 10 μονο λαδια κ στα 20 λαδια και φιλτρο
    κανω λαθος?

Όχι δεν κάνεις λάθος. Έτσι "ελληνική μαγκιά" έχουν κόψει τις αλλαγές στα μισά. Όταν κάποτε είχαν ρωτήσει από το MOTO περιοδικό τον τεχνικό διευθυντή της εταιρίας αν θα καλύπτουν στην εγγύηση όσους τηρούν τα γραφόμενα στο manual είχε πει ναι γιατί έτσι λέει η εταιρία, αλλά εμείς προτείνουμε μπλα μπλα μπλα...

Νέο μέλος
    θα περασω μια βολτα να τους το δειξω μια,τωρα το ξανακοιταω,δεν λεει πουθενα στα 5,μαλιστα λεει φιλτρο λαδιου ξανα στα 20
    υπερβολη μου φαινεται καθε 5 εν ετη 2014

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anosis Προβολή μηνύματος
    Η συσκευή δεν έδειξε τίποτα, η μηχανη ομως μου έσβησε στην αλλαγή απο 4η σε 5η με 70 χαω και ηταν τρομακτικό. Αρχίζω να τα παιρνω πολυ άσχημα και με βλέπω να κατασκηνωνω εξω απο την αντιπροσωπεία και να ενημερώνω ολους τους υποψήφιους πελάτες για το ελάττωμα της. Ποσο καιρο κανει σε ενα εργοστάσιο επιπέδου γιαμαχα να λύσει ενα πρόβλημα;
    τι εγινε φιλε μου εξακολουθει το προβλημα να υπαρχει ??? εκανες τιποτα με την αντιπροσωπεια ???

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Παίδες είναι και γαμώ τα μηχανάκια, το είδα, το άκουσα, το καβάλησα.
    Μην ξενερώνετε με τα σβυσίματα. Άστρωτα μέταλλα είναι.
    Στο tenere μου μέχρι τις 3-4Κ είχα παρόμοια θέματα αλλά όλα έστρωσαν σιγά-σιγά...
    Καλά χιλιόμετρα σε όλους!

Δεν ξενερωνουμε με τα σβησιματα, γεμίζουμε αδρεναλίνη γιατι δεν ξέρουμε ποτε θα μας τύχουν και αν θα γυρίσουμε σπίτι ζωντανοί.
    Ο νεος ειναι ωραιος

Πρώην μέλος
    Χαλαρώστε παίδες. :-)
    Το σημαντικο ειναι πως δεν πρόκειται για γενικό πρόβλημα αλλά για ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    The only easy day was yesterday.

Μέλος
    Εγω παντως δεν εχω ξανα αντιμετωπισει προβλημα με σβησιμο. Ειναι οντως απιστευτη μηχανη και πραγματικα απορω με την τιμη της και πως χτυπησε τον ανταγωνισμο. Οι ταξινομισεις της απο οτι εχω διαβασει εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια και νομιζω οτι το αξιζει. Ειναι πολυ ανετη μοτοσυκλετα πολυ ελαφρια με απιστευτη εμφανιση και πολυ δυναμη, και να φανταστειτε οτι ειμαι ακομα στο στρωσιμο εχω 350 χλμ και δεν εχω ξεπερασει τις 5.000 στροφες, αναρωτιεμαι μετα τις 5.000 πως θα πηγαινει αφου εχω διαβασει οτι η ροπη της αρχιζει καπου εκει...

Καλά το μηχανάκι είναι κουκλάκι, δεν το συζητάμε καν αυτό. Ακόμη και να υπάρχουν κάποιες παιδικές ασθένειες ή θα εκλείψουν μεγαλώνοντας ή μετά από κάποιο διάστημα παύουν να έχουν σημασία (βλέπε 660).

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Το οδήγησα το ΣΚ σε test ride. Πολύ φιλικό μηχανάκι. Δε με προβλημάτισε καθόλου, είναι όμορφο (υποκειμενικό αυτό βέβαια) και άμα του ανοίξεις το γκάζι έχει να δώσει. Για μες την πόλη και τα περίχωρα θα είναι ταμάμ και παιχνιδιάρικο. Για μηχανάκι που το πλασάρουνε για καθημερινή χρήση με εξέπληξε πολύ ευχάριστα ! Συν ότι έχει λέει καλή κατανάλωση. Αν έψαχνα για γυμνό commuter θα ήταν επιλογή μου πιστεύω.

(Βέβαια μετά οδήγησα το 09... και μου έφυγε το κλαπέτο )
    Φύγαμε...

Σελίδα 7 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •