σας ειδα και γω παλικαρια με τα εργαλεια σας στο μελισσι κορινθιας!για πατρα μαλλον και απο τον παλιο ολο παραλια.
καλους δρομους!τροχιζα μια πορτα και σταματισα να σας χαζεψω!
Σε είδα τριμαλακα με το ΚΤΜ χωρίς ίχνος απο φως πίσω να κανεις οτι μαλακια σου κατέβει (σκισιμο κόκκινα,σουζες κλπ).Το κοριτσάκι που είχες πίσω τι σου έφταιγε ρε παπαρε;;;;Ασταδιαλα πια ολοι
Σε ειδα με το παπακι να φευγεις με κοκκινο και οταν στην ειπα, μου απαντησες ''εγω παντως πρασινο εχω''.......
μα καλα... τι πινετε ρε πστ μου![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε ειδα, σημερα το βραδακι, που βγηκα να πιω μια μπυρα. Σε γνωρισα, μιλησαμε, μου αρεσες πολυ και δεν μπορω να σε βγαλω απ'το μυαλο μου τωρα..
:a07::a07:![]()
Σε ειδα κ@λοβιδα να λειπεις απο το προστατευτικο της εξατμισης και να δημιουργεις ενα μεταλλικο ηχο συντονισμνενο τελεια με το γκαζι.... Μου εκοψες τη χολη μεχρι να καταλαβω οτι ολα τα δημιουργησες εσυ και οχι κατι εσωτερικο...![]()
Σε άκουσα κωλόβιδα όταν με χαιρέτησες και είδα την θέση σου άδεια όταν γύρισα σπίτι. Πήγα να σε ψάξω αλλά κρύφτηκες στα ξερόχορτα... Βρήκα κι έβαλα άλλη αλλά με νευρίασες τόσο που όταν φύγουν τα ξερόχορτα και σε πετύχω θα σε βάλω στη μέγγενη και θα σου γ@μήσω ότι έχεις και δεν έχεις. Άντε παλιοσαβούρα με σύγχισες πρωινιάτικα.
(Ο μεγάλος ερωτικός της βίδας που σφίγγει τα άκρα του ψαλιδιού στο τελείωμα σε ΧΤ 600).
Σε ειδα το μεσημερακι στο γαλατσι με το υπεροχο κατακοκκινο 748 με τις τερμινιονι σου. Ωραιος ηχος! Ειδα κ εσενα με τη μπλουζα λεμοτ χωρις κρανος ακριβως πισω απο το ντουκατι. Ειδα και εσας φιλοι μου (ναι, για εσας τους 2 λεω, ξερετε εσεις) να προσπαθειτε και να καταφερνετε να μου φτιαξετε το κεφι! Σας ευχαριστω απο καρδιας! Να ειστε παντα καλα!
σε είδα παπ@ρα με το κουτί,να επιχειρείς να βγείς απο στενό,να κορνάρω,τίποτα,μέχρι που με είδες και σταμάτησες με όλη την μούρη έξω..έκανα ελιγμό και σε απέφυγα..σε είδα κι εσένα με το μπούσα και την γυναίκα σου και ανάμεσά σας...το μωράκι σας, μηνών το έκοψα...τι να πώ...είστε γονείς μερικοί;
σε ειδα φιλε στο κηφισσο με το καινουργιο cb 650f με τα χρωμαρα τ τρικολορ και αρρωστησα...τι εφτιαξε παλι ο ιαπωνας ρε φιλε....καλες βολτες να χεις!!!
Σε ειδα πρωι Σαββατου με το ασημι Skyteam Ace 125 σου να κανεις το στροφιλικι στο Ντραφι....
υποθέτω ποιος εισαι αλλα περιμενω να αποκαλυφθεις......μονος σου....
Σε είδα καφετζή να κάνεις απλωτές και να παίζεις με κουβαδακια....
Μεθαύριο θα φέρω τα δικά μου....