Καλημέρα παιδιά, κοντολογίς, μου έκλεψαν προχθές το hornet μου (4 μήνες το είχα, που να τα φάνε στα φάρμακα οι πούστηδες) και ο μόνος τρόπος για να μην πέσω στα ναρκωτικά με τη φάση είναι να βρω αντικαταστάτρια ερωμένη.
Το hornet ήταν απωθημένο ετών και όποτε την έβλεπα έσταζα αλλά όπως διαπίστωσα κατά τη σύντομη σχέση μας δεν ενδείκνυται για τη χρήση που της κάνω. Μπρος στα κάλλη τι 'ναι ο πόνος αλλά τελικά η χρηστικότητα και πρακτικότητα είναι βασικότατος παράγων, τον οποίο δεν μπορώ να παραβλέψω.
Η χρήση αφορά κίνηση μέσα στην Αθήνα (κέντρο) από και προς δουλειά, καμιά κοντινή βολτούλα τα σ/κ και δυνατότητα για κανένα χαλαρό ταξιδάκι πιο μακριά χωρίς να με κουράζει.
Ζητούμενα: ευκολοδήγητη (κυρίως εντός πόλης σε κίνηση), άνετη, να μπορεί να ταξιδέψει χωρίς πρόβλημα στα 140 χλμ και να σηκώνει το φορτωματάκι της, κατανάλωση.
Κόστος γύρω στα 3.000 €.
Βάσει των ανωτέρω κατέληξα στο GS650f το οποίο απ' όσο έχω διαβάσει σε παρόμοια threads καλύπτει λίγο έως πολύ τις προϋποθέσεις που θέτω.
1. Κατ' αρχάς συμφωνείτε ότι όντως η συγκεκριμένη μοτό αποτελεί σωστή επιλογή βάσει των αναγκών μου και της χρήσης για την οποία προορίζεται;
2. Εφόσον η απάντηση είναι θετική στο από πάνω ερώτημα, με δεδομένο ότι μπορώ να διαθέσω περί τα 3.000 ευρώ και θέλω ABS, τι έτους μοντέλο να κοιτάξω; Υπάρχουν χρονολογίες που θα πρέπει να αποφύγω λόγω δεδομένων προβλημάτων παραγωγής ή λόγω παρωχημένης τεχνολογίας; Έχω ύψος 1.80, να κοιτάξω για το dakar ή δεν θα έχω πρόβλημα με το απλό (χρήση σε χώμα δεν θα γίνει). Υπάρχει κάτι άλλο κάποιο συγκεκριμένο θέμα που βγάζει το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο θα χρειαστεί να ελέγξω επί τούτου;
Ευχαριστώ!