Απο τη μια μαλακια που δεν ολοκληρωθηκε η βολτα για οσους δεν συνεχισαμε αλλα στην σκεψη πως εριχνε καρεκλες να κανουμε 55χλμ απο αμφισσα με κινδυνο για καμια ξαπλα στο βουνο απο χιλιους κ 2 λογους(δεν ανεβαιναμε κ το grossglockner να εχει γυαλοχαρτο κατο) ηταν σωστη αποφαση κατ εμε. Ο καθενας κρινει οπως νομιζει κ δεν μπορει να αναγκασει καποιον να κινδυνεψει η το αντιθετο. Οσο για το χρηματικο κ η μαλακια που εγινε κ χρεωθηκανε καποια παιδια διατιθεμαι να συμβαλλω με τη διαφορα που αναγκαστηκανε να πληρωσουνε επειδη δεν ηρθα απανω!!
Οχι τι φαγατε...την διαφορα ε!!
Μπραβο σε οσους πηγανε απανω!!
Αντε κ στην επομενη χωρις να γαμιεται ο καιρος!!
Κ με λιγο στριψιμο παραπανω...(με το ζορι κρατιοταν ο boussias)
Ride(s) the wind of change...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το γκρουπ προσάρμοζε την ταχύτητά του -εγώ δηλαδή-, ανάλογα με τον πιο αργό ρυθμό που είχε επιλεγεί από κάποιον/κάποιους και όχι με τον πιο γρήγορο που θα μπορούσε να πάει κάποιος/κάποιοι.
Συνεχώς πίσω μου ήταν δυο μηχανάκια. Τα υπόλοιπα κάποιες φορές μένανε αρκετά πιο πίσω. Ας με πιέζατε να ανεβάσω ρυθμό.
Το σημείωσα πάντως για την επόμενη φορά.![]()
Think faster than you ride
τα υπόλοιπα φαγητά τα τρώνε ακόμα τα σκυλιά του κάπελα, και θα τα τρώνε για τον επόμενο μήνα. (τουλάχιστον έτσι μας είπε ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες αν ισχύει ή όχι)
παιδιά ότι έγινε έγινε. σημασία έχει οτι οι περισσότεροι συμφωνούμε από δω και μπρος δε θα υπάρχει καμία δέσμευση και θα είμαστε ελεύθεροι είτε για τάπερ είτε για επιτόπου νταραβέρι σε χωριό με παραπάνω από 2 ταβέρνες ωστέ να μπορεί να καλυφθεί οποιαδήποτε ζήτηση φαγητού.
Το ζήτημα δεν είναι η ζήτηση φαγητού και μόνον. Το ζήτημα είναι πως Προσυμφωνημένη τιμή σε μια ταβέρνα συνήθως ειναι χαμηλοτερη και με την συγκέντρωση όλων σε έναν χώρο "εξασφαλιζουμε" το σπαμαρισμα. Το οτι φέτος έγινε έτσι η βόλτα, με συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές και δημιουργήθηκε πρόβλημα δεν σήμαινει ότι όλες οι επόμενες θα είναι προβληματικές από καιρό. Το μοντέλο που λέτε δοκιμαστηκε στο πλανητερο, με τους συμμετέχοντες σπαρμενους παντού αλλά σε πηγαδάκια, άλλοι σε ταβέρνα άλλοι σε ξέφωτο άλλοι μερικά χιλιόμετρα πιο πάνω στην δεύτερη ταβέρνα... Έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε ως τότε.
όχι. αν οδηγείς σαν μ@λ@κ@ς, με βάζεις και εμένα σε κίνδυνο και το ότι επιβίωσες μία φορά μόνος σου στα ζόρια δεν σημαίνει κάτι σε φάση παρέας. Πάμε μιά δυό κανονικά και αν ταιριάξουμε σαν στυλ, σαν ρυθμό, σαν χνώτα, σαν δυνάμεις και όταν έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, πάμε και με ότι καιρό.
Με τα παιδιά στο γκρουπ D είδα καλά δείγματα. Ένας με το 990ADV ακολουθούσε όταν άνοιγα λίγο, οι άλλοι σταθεροί σε έναν ρυθμό χαλαρό μεν αλλά χωρίς να καθυστερούν. Έκανα μια πολύ ήρεμη βόλτα (4,7λ/100 κατανάλωση ως την Άμφισσα) και χάζευα και τοπίο, που άλλες φορές δεν προλαβαίνω μανίτσαμ. Το ότι το γκρουπ ήταν σχετικά "συμπαγές" με έκανε να έχω τη βεβαιότητα ότι θα πήγαιναν καλά και στα άσχημα και τελικά πήγαν, άσχετα αν εγώ αναγκάστηκα να μείνω πίσω. Καλά, από τον gior-gos και τον cordix ήξερα ότι ΟΤΙ και να τύχει θα είναι εντάξει γιατί έχουμε ξαναπάει βόλτες. Αλλά όπως λέει ο Θεόφιλος, η αβεβαιότητα στο πως θα συμπεριφερθεί ο άγνωστος στα ζόρια, όπως και το αν μπορεί να είναι εντάξει μόνος του (πες πχ ότι κάποιος βλέπει το χαλάζι και λέει φεύγω και τον βλέπεις ότι είναι άπειρος ή δεν ξέρει τους δρόμους, δεν θα πας μαζί του; θα πας να τον προσέχεις και μόλις σου χάλασε η βόλτα). Δεν είναι και τόσο απλό το πάμε οι άγνωστοι παρεούλα τόσα χιλιόμετρα σε τέτοιο δρόμο πολύ περισσότερο υπό αυτές τις συνθήκες.