Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 119

Θέμα: Διαρροές στην Ετήσια motoβόλτα του '14 και οι συνέπειες αυτών

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Χτες έφαγα χαλάζι και βροχή για περίπου 15 χλμ
    Θα έρθεις τώρα μαζί μου βόλτα????
    Δ με καταλαβες μαλλον. Με ολους παω βολτα. Αλλα σε τετοιες δυσκολες συνθηκες θα προτιμούσα να ειμαι με καποιον που εχω ξαναπαει αρκετες φορες. Δεν ειναι κριτήριο τα 15 χλμ χαλαζι. Αν θες το αντιλαμβανεσαι. Ουτε με σενα θα πηγαινα, αν η ετησια ηταν η πρωτη φορα που σε εβλεπα.

Banned
    Δηλαδής δεν είσαι απ αυτούς που πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά????

Κατάλαβα τι λες αλλά είπα να τρολαρο λίγο

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Εχεις βγαλει τον παραγοντα ανθρωποι απο την εξισωση. Ασχετως αν ηθελα η οχι να βραχω, δεν θα πηγαινα αυτη τη διαδρομη με ανθρωπους, που δεν εχω ξαναβγει βολτα μαζι τους. Μη γνωριζωντας πως θα αντιδρασει ο καθενας κ ποση εμπειρια εχει σε τετοιες καταστασεις.

Φαντάζομαι εννοείς το δικαιολογημένο της ακύρωσης. Μα κανένας δεν είπε ότι ήταν αδικαιολόγητη η ακύρωση από όσους ακύρωσαν. Η κουβέντα γίνεται γιατί κάποιος δικός μας ενώ είχε τις καλύτερες των προθέσεων και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας, βρέθηκε σε δυσχερή θέση απέναντι στο κάπελα και πως γίνεται αυτό να μην επαναληφθεί στην επόμενη βόλτα.
    Προφανώς λοιπόν και απαντήθηκε το ερώτημα,απλά δεν ξανά ασχολείται κανείς με την επίτευξη συμφωνίας με τους ντόπιους, όπως πολύ σωστά κατέληξε το Κονκλάβιο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ......Το ότι το γκρουπ ήταν σχετικά "συμπαγές" με έκανε να έχω τη βεβαιότητα ότι θα πήγαιναν καλά και στα άσχημα και τελικά πήγαν, άσχετα αν εγώ αναγκάστηκα να μείνω πίσω. Καλά, από τον gior-gos και τον cordix ήξερα ότι ΟΤΙ και να τύχει θα είναι εντάξει γιατί έχουμε ξαναπάει βόλτες. Αλλά όπως λέει ο Θεόφιλος, η αβεβαιότητα στο πως θα συμπεριφερθεί ο άγνωστος στα ζόρια, όπως και το αν μπορεί να είναι εντάξει μόνος του (πες πχ ότι κάποιος βλέπει το χαλάζι και λέει φεύγω και τον βλέπεις ότι είναι άπειρος ή δεν ξέρει τους δρόμους, δεν θα πας μαζί του; θα πας να τον προσέχεις και μόλις σου χάλασε η βόλτα). Δεν είναι και τόσο απλό το πάμε οι άγνωστοι παρεούλα τόσα χιλιόμετρα σε τέτοιο δρόμο πολύ περισσότερο υπό αυτές τις συνθήκες.
    Θυμαμαι που ειχα ανοιξει ενα θεμα και η πλειονοτητα ελεγε οτι ο διοργανωτης μιας εκδρομης δεν ειναι υπευθυνος (στο παρον ο λιντερ ) για τις επιλογες του καθενος....
    Δεν αναφερομαι σε σενα....

Για μενα, θα πρεπει καταρχας να επανεξεταστει ο σκοπος της ετησιας..... Παντως με τα οσα εχω δει μεχρι τωρα, αγνωστοι συμμετεχουμε, αγνωστοι φευγουμε......
    πουτσ@@@@@@@@@

Υπεύθυνος δεν είσαι, ξεκαθαρίστηκε. Κανείς δεν θα σου πει "γιατί έπεσα/χάθηκα/δίψασα/κουράστηκα, εσύ φταις". Αλλά πες ότι ένας τρομάζει από το χαλάζι, δεν έχει ξαναδεί βροχή, δεν έχει ξαναδεί βουνό, στη χειρότερη περίπτωση για όποιο λόγο τέλος πάντων πέφτει. Ή κάνει χοντράδα και σε ρίχνει ή πέφτει πάνω σου. Ή απλά, θέλει να φύγει και δεν ξέρει πως. Ή θέλει να πάει με 10 χιλιόμετρα γιατί πιστεύει πως έχει χάσει πρόσφυση και είναι "επικίνδυνες συνθήκες" και σε πάει καροτσάκι. Τι κάνεις; Από τη μία μπορείς να πεις "μεγάλο παιδί είναι άσ' τον" και να φύγεις να πας στην όποια επόμενη στάση, αλλά μετά ουσιαστικά ακυρώνεις τον ρόλο σου στο γκρουπ. Στις άλλες πιθανές στραβές τι κάνεις; Προφανώς το αυτονόητο, αν πέσει άλλος περιμένεις και βοηθάς. Γιατί όμως να εκτεθείς σε κίνδυνο λόγω κάποιου αγνώστου ανθρώπου που βρίσκεται ξαφνικά σε δύσκολες συνθήκες; Αυτό πιστεύω ότι είναι το θέμα που θέτει ο Θεόφιλος. Και το να μην υπάρχει σαφής προορισμός με οικονομική δέσμευση βοηθάει σε περίπτωση κακών συνθηκών όπως αυτές που βρήκαμε.

Στην ετήσια, ο λίντερ και η σκούπα υπάρχουν για να δείχνουν τον δρόμο, να παρέχουν βοήθεια και στον πιο άσχετο, υπάρχουν τα γκρουπ έτσι ώστε και ο πιο άσχετος να μπορεί να πάει μιά βόλτα "στα μέτρα του" περίπου και να μπορέσει να γνωριστεί με τους άλλους και στο δρόμο. Θεωρητικά, είμαστε εδώ μέσα γιατί μας αρέσει η μοτοσικλέτα, σωστά; Κατά κύριο λόγο λέμε, μαλάκες και αλεξιπτωτιστές υπάρχουν παντού. Άργησα να το πιάσω το νόημα, αλλά η ετήσια έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα του "όλοι χωράνε", όπως και στο φόρουμ (υπό την προϋπόθεση της τήρησης των κανόνων). Και για αυτό μου αρέσει η ύπαρξή της, έστω και αν έχει περιορισμένες συμμετοχές.

Στις δικές σου βόλτες, έχεις κάνει ξεκάθαρο ότι όποιος δεν ξέρει/δεν μπορεί ν'ακολουθήσει/δεν μπορεί και αυτόνομα να κάνει την διαδρομή, ας μην ξεκινήσει καν. Στην ετήσια δεν είναι έτσι.

Για το άλλο ζήτημα που λες, του ξένοι ερχόμαστε - ξένοι φεύγουμε, ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Συνηθίζεται το να μιλάς και δια ζώσης με όσους μιλάς και ηλεκτρονικά. Ο μη συμμετέχων στις ηλεκτρονικές συζητήσεις σπάνια θ'ανοίξει κουβέντα δια ζώσης. Και γενικά σε μιά ομάδα 60-70 ανθρώπων δεν φτάνει ο χρόνος για να μιλήσεις ούτε πέντε λεπτά με τον κάθε έναν, θα φας όλη μέρα στο μπλα-μπλα. Χάρηκα που ήρθε και συστήθηκε ο ΚΥΟ νομίζω στην Αρβανίτσα (δεν το έχω με τα ονόματα) και ο ναξιώτης, βλέπεις έστω μερικές φάτσες, την επόμενη φορά που θα γράψει κάποιος ξέρεις (έστω λιγάκι) ποιός είναι ο τάδε.

Αλλά να, μαλακία στη μαλακία, βγαίνει κάτι καλό. Πχ, ο ρούκος που έγραψε σας διαβάζω και γελάω, θα έρθει να γνωρίσει την παρέα, μακάρι να έρθει και σε βόλτα. Διευρύνεται λιγάκι ο κύκλος των "ενεργών", προσωπικά το θεωρώ κέρδος για το φόρουμ αυτό.

"Στις δικές σου βόλτες, έχεις κάνει ξεκάθαρο ότι όποιος δεν ξέρει/δεν μπορεί ν'ακολουθήσει/δεν μπορεί και αυτόνομα να κάνει την διαδρομή, ας μην ξεκινήσει καν. "

Δεν εχω πει ποτε κατι τετοιο....... Απορω δλδ πως προεκυψε.......

Το σταματαω εδω γιατι θα βγουμε εντελως εκτος...... Παω για μπανιο....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    χάρτης....
    όχι δεν βγάζω χάρτη.... όποιος θέλει ας κάτσει να μελετήσει μόνος του την διαδρομή ή ας κάτσει να τον φάνε οι λύκοι.... τόσο απλά, τόσο δημοκρατικά
    Επί παραδείγματι.

Δεν το θεωρώ κακό, είναι άποψη και καλώς την λες. Εκτός δεν έχουμε λόγο να βγούμε. Καλό μπάνιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Επί παραδείγματι.

Δεν το θεωρώ κακό, είναι άποψη και καλώς την λες. Εκτός δεν έχουμε λόγο να βγούμε. Καλό μπάνιο.
    Ρε συ.... Μη γινεσαι κιτρινος τυπος.....

Βαλε ολο το κειμενακι μπας και γινει κατανοητο οτι αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι την διαδρομη καθε εκδρομης στην οποια συμμετεχουμε ΠΡΕΠΕΙ να την ξερουμε ΟΛΟΙ και να μην επαναπαυομαστε στην υπαρξη σκουπας η λιντερ........
    πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε συ.... Μη γινεσαι κιτρινος τυπος.....

Βαλε ολο το κειμενακι μπας και γινει κατανοητο οτι αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι την διαδρομη καθε εκδρομης στην οποια συμμετεχουμε ΠΡΕΠΕΙ να την ξερουμε ΟΛΟΙ και να μην επαναπαυομαστε στην υπαρξη σκουπας η λιντερ........
    Ε?
    Δηλαδή όποιος συμμετέχει σε εκδρομή με παρέα πρέπει να γνωρίζει την διαδρομή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε?
    Δεν ειναι ασχημο αυτο.Κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει στη διαδρομη.Αν για καποιο λογο καποιος αναγκαστει να χωριστει απο την ομαδα,να μην ξερει κατα που θα παει?

Ρε συ.... Μη γινεσαι κιτρινος τυπος....

Δεν διαφωνουμε κάπου. Σαν γενική άποψη και εγώ προτιμώ παρέα που να μπορεί να σταθεί και αυτόνομη. Απλά στην ετήσια δεν είναι έτσι. Και μόνο το δρόμο ως το περίπτερο να ξέρεις, θα σε πάνε στην ταβέρνα. Και σχεδόν σίγουρα θα βρεις παρέα να σε γυρίσει.

Ε?
    Καλο ειναι, ναι.
    Οχι;
    πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι ασχημο αυτο.Κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει στη διαδρομη.Αν για καποιο λογο καποιος αναγκαστει να χωριστει απο την ομαδα,να μην ξερει κατα που θα παει?
    Υποθέτω οτι πέρυσι που ήρθες στη Μυλίνα, την ήξερες την διαδρομή?

Καλο ειναι, ναι.
    Οχι;
    Ας περιμένω να απαντήσει κανένας άλλος, γιατί μάλλον εγώ είμαι ο παράξενος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Ε?
    κοιτα να δεις πως εχει το πραμα... εγω εχω μια λοξα! παρολα τα 250 κυβικα μου, μου αρεσει να παιρνω τα βουνα! το χειμωνα λοιπον πηγα σε δυο βολτες μια του σπυρου, και σε ένα καλεσμα του καφετζη στην οιτη στο οποιο πηγα σχεδόν μονος μου!
    εφ'οσον δεν μιλαμε για οργανωμενη διαδρομή τυπου ετησιας, ο σπυρος και ο κάθε σπυρος δεν εχει καμια απολυτως υποχρεωση να χαλασει τη βολτα του παει με τους ρυθμους τους δικους μου, οποτε αν εγω δεν μελετησω η δεν γνωριζω ηδη τη διαδρομή δεν θα μπορεσω ποτε να ενωθω με την υπολοιπη παρεα στις στασεις, αν δεν υπαρξει καποιος που να πηγαινει στο χαλαρο ώστε να είναι μαζι μου! και καλα νταξ μπορει και στις δυο περιπτώσεις που ανεφερα αντι να με περιμεναν αυτοι να τους περιμενα εγω στο τελος, αλλα δεν θα γινεται συνεχως αυτό! (ο σπυρος ας πουμε μου την εχει στημμενη! στην επομενη βολτα που θα παμε μαζι θα κανει το παν να με τσαγιωσει! )

Παλαιό μέλος
    Υποθέτω οτι πέρυσι που ήρθες στη Μυλίνα, την ήξερες την διαδρομή?
    Δεν καταλαβα πως το εννοεις.Αν την ειχα ξαναπαει η αν την ειχα μελετησει απο πριν?

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2011, 18:45
  2. Και οι πούστηδες έχουν δικαίωμα στην αγάπη
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 14:13
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  4. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ