Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: yamaha z125

yamaha z125

γεια σας παιδια ,

Εχω εδω και 1 μηνα ενα Ζ125. Πολυ γκαζι για παπακι αλλα αντιμετωπιζω ενα πολυ σημαντικο προβλημα. βραχυκυκλωνει το μπουζι ανα 50-100κμ.. Ειναι φυσιολογικο αυτο το πραμα? Το μηχανακι το πηγα σε αρκετα μαστορια το ειδανε το κοιταξανε ειδανε ρευματα , πιστονι ελατηρια , τσιμουχες , βαλαμε ακομα και αντλια λαδιου και το μηχανακι μου συνεχιζει ακαθεκτο να τρωει μπουζι.. Εχω δοκιμασει αρκετα πραματα , εχω μιλησει με πολλα παιδια με Ζ125 και λυση δεν βρισκω.. Για πειτε καμια γνωμη...

Banned
    Κατηργησε την αντλία και κάνε μίξη απευθείας στο τεποζιτο για δοκιμή
    Αν σταματήσει να σου τρώει μπουζί από αυτό ήταν

βασικα το αντιθετο εγινε οταν ειχα μιξη το τρωγε για πλακα τωρα με την αντλια σταματησε καπως? τι αλλο μπορω να κανω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ξανακανε μιξη με λιγοτερο λαδι

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Πολύ λιγότερο όμως...

(ισα να κολλήσουν τα ελατήρια)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Από που είσαι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Χωρίς τρόμπα λαδιού τα πράγματα είναι χειρότερα.Εάν κινείσαι και μέσα στην πόλη χαλαρά το πρόβλημα επιδεινώνεται.Πάντως στο RGV 250 με BKR9ES χωρίς τρόμπα λαδιού ποτέ δεν είχα βραχυκυκλώσει μπουζί.
    Ο ανορθωτής σου σίγουρα στέλνει την σωστή τάση?
    Επίσης από καύση τι χρώμα είναι τα μπουζί σου?
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Εισαι σίγουρος ότι βραχυκυκλώνει το μπουζί...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

4 μερες φοραω την αντλια μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κιχ το μπουζι.. Το χρωμα του μπουζιου ειναι μαυρο με λιγο καφε (λιγο..) εχει αρκετο μειγμα το μηχανακι. Η σπιθα που δινει η μπουζοπιπα ειναι πολυ δυνατη δεν πιστευω να ηταν απο ρευματα.. Μαλλον απο λαδι ηταν μιας και εβαζα 25ml ανα λιτρο οσο μου ειχανε πει δλδ.. Με την αντλια τα πραματα καλυτερευσαν αρκετα. Πως μπορω να καταλαβω αν επαρκει η αντλια στο να δινει στα ψηλα? Επεισης δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα εχω την εντυπωση οτι με την αντλια που εβαλα το μηχανακι σαν να επεσε ελαφρως σε αποδοση.

Banned
    Σε όλα τα ΜΧ δοχεία που είχα και ξέρω δουλεύουν χωρίς αντλία, ακόμα και σε κάτι DT την καταργουσαν

υπαρχει περιπτωση να φταιει ο χωρος καυσης της κεφαλης? δλδ μιας και ειναι 54χιλιοστα μαμα ενω εγω φοραω 57χιλιοστα να εχει θεμα με την καυση και να βραχυκυκλωνει ετσι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Γιατι να καταργησεις την τρομπα και να κανεις τη ζωη σου δυσκολη?Ακομα κι θεωρεις? οτι ειναι αυξημενες οι αναγκες του δικους μοτερ για λυπανση, η υπαρχουσα τρομπα λαδιου ρυθμιζεται.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Το μπουζί δεν βραχυκυκλώνει ποτέ από την αντλία λαδιού μίξης, η υπερβολική αναλογία λαδιού/βενζίνης στο τεπόζιτο προκαλεί το φαινόμενο του λαδωμένου μπουζιού. Ψάξε αλλού για την αιτία του προβλήματός σου, ίσως στην ανάφλεξή σου. Το ότι βγάζουμε το μπουζί και μας αρέσει ο σπινθήρας που κάνει η ακίδα δεν σημαίνει αυτόματα πως το σύστημα ανάφλεξης στο μηχανάκι μας δουλεύει καλά.

ΓΙΑ να λυθει η απορια σε αλλα ατομα που τυχον θα εχουν καποιο προβλημα παρομοιο με το δικο μου αφου τσεκαρουν ολα αυτα που ειχα εγω να βαλουν μικροτερο καρμπυρατερ και ολα θα πανε μια χαρα και θα καιει κ λιγοτερο...
    Τελευταία τροποποίηση από andreasf2; 02/07/2014 στις 20:10.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF