Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 119

Θέμα: Διαρροές στην Ετήσια motoβόλτα του '14 και οι συνέπειες αυτών

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν δεν σου αρέσουν οι πρωινές τυρόπιτες, ο εσπρέσο και ο γάμος που βάζει κάποιος σαν όρους στην βόλτα που ποστάρει,έχεις την απλή επιλογή του να μην ακολουθήσεις. Βρίσκεις κάποια βόλτα που να της ταιριάζεις και να σου ταιριάζει,

Απλά πράγματα, αλλά πάλι ξεφύγαμε από το αρχικό νόημα του θρεντ.

Ακριβως φιλτατε. Και ισχυει για ολες τις βολτες, ακομα κ γιαυτη του μοτο.γρ. Οποιος θελει παει κ δεν κανει συστασεις
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

ο,τι να ναι αδελφέ....

πουτσ@@@@@@@@@

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Δε θα μιλησω, δε θα μιλησω, δε θα μιλησω......

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    5...4...3...2...1... (copyright Terens)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=eghELkP6tWQ&feature=kp

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σε κάθε ανοικτη βολτα ,ακομα και αν αυτή είναι η ετησια , ο καθενας ερχεται με τα δικα του «ΠΡΕΠΕΙ».
    Αυτό ειναι σεβαστο και δεν προσπαθουμε να επιβαλουμε τα δικα μας «ΠΡΕΠΕΙ» στους αλλους.
    Ακομα και στην ετησια , που θεωρητικά έχει κάποιους «κανονες» κυρίως για την συμπεριφορά των γκρουπς με ασφαλεια , μπορεί κάποιος να μην τους αποδεχτεί και να κάνει την διαδρομή ανεξάρτητος .
    Οι «κανονες» της ετησιας δεν είναι νομοι με δίκη και ποινή σε όσους δεν τους ακολουθησουν.
    Είναι ουσιαστικά εμπειρίες και συμβουλές.
    Την βολτα θα πρπει να την απολαμβάνει ο καθένας με τον δικο του τροπο χωρίς να καταπιέζεται ή να καταπιέζει.

Όμως , νομιζω ότι κάνουμε την τριχα , τριχια.

Σε οσες ανοιχτες βολτες εχω παει μεσα από ΑΥΤΟ το φορουμ , ΠΟΤΕ δεν αισθανθηκα ότι καταπιεζομαι ή καταπιεζω.
    Παρ ολο που τις περισσοτερες φορες υπήρχε ανομοιογένεια μεταξύ των μοτοσυκλετών και των αναβατων , αυτό που πάντα μετρούσε ηταν ο χαβαλές στην στάση , το παρειστικο κλίμα , η έγνοια για τον ΦΙΛΟ .
    Αν θα μπορουσα να επιβαλω ένα ΠΡΕΠΕΙ στις βόλτες , αυτό θα ήταν το ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , αλλα δυστυχώς αυτό δεν μπορει να το επιβαλει κανεις…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Oπου εχει οριστει σκουπα,αρχηγος και κανονες τα "χαλαρα" δεν υπαρχουνε.Ολοι θα πανε σαν μια ομαδα σεβομενοι τον πιο αργο.Η αν υπαρχουνε ειδικοι λογοι θα παει καποιος αλλος μαζι του και θα αποκοπει απο την ομαδα αναγκαστικα.Αυτο δεν σημαινει οτι τον αφηνουνε πισω ,απλα θα κινειται με περισσοτεροι ασφαλεια η αρχικη ομαδα αλλα και αυτος.
    Κάνεις μεγάλο λάθος φίλτατε. Ειδικά για την ετήσια, υπάρχουν επιλογές. Ο Blade με τα SS θεωρητικά θα είναι το γκρουπ που πάει γρήγορα. Ο ggs με τα λουλούδια του, θα είναι το γκρουπ που πάει αργά. Και οι ενδιάμεσοι αντίστοιχα. Αν εσύ οδηγείς αργά-φυσιολατρικά, ΟΤΙ και να καβαλάς, θα "πρέπει" να πας στα λουλούδια. Και αν είσαι σε ένα γκρουπ με άλλους 10 που δυσφορούν, ο λίντερ σου θα στο προτείνει. Αν δεν το κάνεις ενώ βλέπεις και ο ίδιος ότι δεν κολλάς εκεί που είσαι, είσαι απλά ένας μαλάκας εγωιστής. Είπαμε, υπάρχει λίντερ, υπάρχει σκούπα, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να κατσικωθεί κάπου, επειδή εκεί νομίζει ότι "ανήκει" και να το παίξει ιστορία "δεν με σέβεστε, υπάρχουν κανόνες, μπουχουχου". Όταν υπάρχουν επιλογές ρυθμού, πας εκεί που ταιριάζεις και όλα μιά χαρά. Problem? Solved.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Kαλά, τηρώντας τα πατροπαράδοτα ήθη, ξεφύγαμε και πάλι...

Αλλά, αφού το θέσατε, αν κι ο Βύρωνας μέσες άκρες τα απαντησε όλα:

1. Οι βόλτες του καθένα έχουν τους κανόνες που ορίζουν αυτοί που κάνουν την βόλτα. Δεν θες κανόνες; ΟΚ. Οι βόλτες του moto.gr πάντα είχαν και θα έχουν τους σχεδόν ίδιους από την πρώτη βόλτα κανόνες.
    2. Η διαδρομή είναι γνωστή εδώ και καιρό. Δεν είναι υποχρεωτικό να την ξέρουν απ' εξω όλοι εφόσον υπάρχουν οι σκούπες/leaders. Αλλά αν εξαιρέσουμε κάτι διαδρομές καραβίσιες που για να πας απο το Α στο Β κάνεις 200χλμ παραπάνω (Cpt Haddock style) δεν ειναι και πυρηνική φυσική. Στην Ελλάδα είμαστε, αν χαθεί κάποιος συνεχίζεις το δρόμο σου και όλο και κάποιο χωριό να βρείς. Αν δεν μιλάνε Ελληνικά, πες Vaska και θα σε κατατοπίσουν καταλλήλως.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ...
    Βαλε ολο το κειμενακι μπας και γινει κατανοητο οτι αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι την διαδρομη καθε εκδρομης στην οποια συμμετεχουμε ΠΡΕΠΕΙ να την ξερουμε ΟΛΟΙ και να μην επαναπαυομαστε στην υπαρξη σκουπας η λιντερ........
    εγώ δεν κατάλαβα γιατί το ανωτέρω "ΠΡΕΠΕΙ", το έχετε οι πιο πολλοι συνδυάσει με την εικόνα του ναζιστή/σαδομαζοχιστή spyrakou με το μαστίγιο ανα χείρας που πριν την εκδρομή θα υποβάλλει τους συμμετέχοντες σε τεστ του στυλ π.χ. "στα πόσα ακριβώς χιλιόμετρα από αθήνα στρίβουμε για ρίο ρε μουνι@"....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ο Blade με τα SS θεωρητικά θα είναι το γκρουπ που πάει γρήγορα. Ο ggs με τα λουλούδια του, θα είναι το γκρουπ που πάει αργά.
    Εμένα άλλα μου είπανε. Κάτι για καρότσα... Κάτι για το ποιος έφτασε πρώτος και με μεγάλη διαφορά μάλιστα...

Χαλαρώστε. Εξάλλου και οι βόλτες γι αυτό είναι. Για να χαλαρώνουμε.
    Think faster than you ride

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Kαλά, τηρώντας τα πατροπαράδοτα ήθη, ξεφύγαμε και πάλι...

Αλλά, αφού το θέσατε, αν κι ο Βύρωνας μέσες άκρες τα απαντησε όλα:

1. Οι βόλτες του καθένα έχουν τους κανόνες που ορίζουν αυτοί που κάνουν την βόλτα. Δεν θες κανόνες; ΟΚ. Οι βόλτες του moto.gr πάντα είχαν και θα έχουν τους σχεδόν ίδιους από την πρώτη βόλτα κανόνες.
    2. Η διαδρομή είναι γνωστή εδώ και καιρό. Δεν είναι υποχρεωτικό να την ξέρουν απ' εξω όλοι εφόσον υπάρχουν οι σκούπες/leaders. Αλλά αν εξαιρέσουμε κάτι διαδρομές καραβίσιες που για να πας απο το Α στο Β κάνεις 200χλμ παραπάνω (Cpt Haddock style) δεν ειναι και πυρηνική φυσική. Στην Ελλάδα είμαστε, αν χαθεί κάποιος συνεχίζεις το δρόμο σου και όλο και κάποιο χωριό να βρείς. Αν δεν μιλάνε Ελληνικά, πες Vaska και θα σε κατατοπίσουν καταλλήλως.
    Ρε έναν Μπούστη πρωί πρωί.

Αν δεν πεις vaska δεν πάει καλά η μέρα ε???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    εγώ δεν κατάλαβα γιατί το ανωτέρω "ΠΡΕΠΕΙ", το έχετε οι πιο πολλοι συνδυάσει με την εικόνα του ναζιστή/σαδομαζοχιστή spyrakou με το μαστίγιο ανα χείρας που πριν την εκδρομή θα υποβάλλει τους συμμετέχοντες σε τεστ του στυλ π.χ. "στα πόσα ακριβώς χιλιόμετρα από αθήνα στρίβουμε για ρίο ρε μουνι@"....
    Ρε Σπύρο, δεν έχει τύχει να σε πετύχω σε βόλτα αλλά η εντύπωση που έχω είναι οτι τους βάζεις όλους σε μια ευθεία και τσεκάρεις νύχια, γυαλισμένες μπότες και κουνούπια στη ζελατίνα κρατώντας ένα καμτσίκι μισού μέτρου που το χτυπάς απαλά στη γάμπα σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Εμένα άλλα μου είπανε. Κάτι για καρότσα... Κάτι για το ποιος έφτασε πρώτος και με μεγάλη διαφορά μάλιστα...

Εγώ έχω να καταγγείλω οτι μας έκανες κοτσαδούρες και με παράτησες στου διαόλου το κέρατο μόνο μου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    5...4...3...2...1... (copyright Terens)

ΟΧΙ..........ΟΧΙ........ΟΧΙ........

Άλλού είμαι έγώ.
    Μετράω σέ πόσα δεύτερα θά κλείσει τό θρέντ.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν δεν μιλάνε Ελληνικά, πες Vaska και θα σε κατατοπίσουν καταλλήλως.

..σαδομαζοχιστή spyrakou με το μαστίγιο ανα χείρας που πριν την εκδρομή θα υποβάλλει τους συμμετέχοντες σε τεστ του στυλ π.χ. "στα πόσα ακριβώς χιλιόμετρα από αθήνα στρίβουμε για ρίο ρε μουνι@"....
    TI .. δεν θα εχει τετοια απο δω και περα....

.
    Ρε τι αργά λέτε για το Flower Power…
    Ουτε ο blade δεν μας έφτανε , αλλοι κοψαν δρομο από Δεσφίνα για να μας προλάβουν , αλλοι λύσσαξαν και πίεσαν τα μηχανάκια τόσο που έβγαλαν βλάβη…

UNSTOPABLE FLOWER POWER ΛΕΜΕ…
    Αμα δεν έβρεχε , θα είχαμε περάσει Κακκαβιά και ακόμα θα μας ψάχνατε …

αυτο ...
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 23/06/2014 στις 11:25.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε Σπύρο, δεν έχει τύχει να σε πετύχω σε βόλτα αλλά η εντύπωση που έχω είναι οτι τους βάζεις όλους σε μια ευθεία και τσεκάρεις νύχια, γυαλισμένες μπότες και κουνούπια στη ζελατίνα κρατώντας ένα καμτσίκι μισού μέτρου που το χτυπάς απαλά στη γάμπα σου.

ξέχασες και τον έλεγχο διαμέτρου οπής με το χειρουργικό γάντι.....

πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2011, 18:45
  2. Και οι πούστηδες έχουν δικαίωμα στην αγάπη
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 14:13
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  4. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ