Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε κάθε ανοικτη βολτα ,ακομα και αν αυτή είναι η ετησια , ο καθενας ερχεται με τα δικα του «ΠΡΕΠΕΙ».
Αυτό ειναι σεβαστο και δεν προσπαθουμε να επιβαλουμε τα δικα μας «ΠΡΕΠΕΙ» στους αλλους.
Ακομα και στην ετησια , που θεωρητικά έχει κάποιους «κανονες» κυρίως για την συμπεριφορά των γκρουπς με ασφαλεια , μπορεί κάποιος να μην τους αποδεχτεί και να κάνει την διαδρομή ανεξάρτητος .
Οι «κανονες» της ετησιας δεν είναι νομοι με δίκη και ποινή σε όσους δεν τους ακολουθησουν.
Είναι ουσιαστικά εμπειρίες και συμβουλές.
Την βολτα θα πρπει να την απολαμβάνει ο καθένας με τον δικο του τροπο χωρίς να καταπιέζεται ή να καταπιέζει.
Όμως , νομιζω ότι κάνουμε την τριχα , τριχια.
Σε οσες ανοιχτες βολτες εχω παει μεσα από ΑΥΤΟ το φορουμ , ΠΟΤΕ δεν αισθανθηκα ότι καταπιεζομαι ή καταπιεζω.
Παρ ολο που τις περισσοτερες φορες υπήρχε ανομοιογένεια μεταξύ των μοτοσυκλετών και των αναβατων , αυτό που πάντα μετρούσε ηταν ο χαβαλές στην στάση , το παρειστικο κλίμα , η έγνοια για τον ΦΙΛΟ .
Αν θα μπορουσα να επιβαλω ένα ΠΡΕΠΕΙ στις βόλτες , αυτό θα ήταν το ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ , αλλα δυστυχώς αυτό δεν μπορει να το επιβαλει κανεις…
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλτατε. Ειδικά για την ετήσια, υπάρχουν επιλογές. Ο Blade με τα SS θεωρητικά θα είναι το γκρουπ που πάει γρήγορα. Ο ggs με τα λουλούδια του, θα είναι το γκρουπ που πάει αργά. Και οι ενδιάμεσοι αντίστοιχα. Αν εσύ οδηγείς αργά-φυσιολατρικά, ΟΤΙ και να καβαλάς, θα "πρέπει" να πας στα λουλούδια. Και αν είσαι σε ένα γκρουπ με άλλους 10 που δυσφορούν, ο λίντερ σου θα στο προτείνει. Αν δεν το κάνεις ενώ βλέπεις και ο ίδιος ότι δεν κολλάς εκεί που είσαι, είσαι απλά ένας μαλάκας εγωιστής. Είπαμε, υπάρχει λίντερ, υπάρχει σκούπα, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να κατσικωθεί κάπου, επειδή εκεί νομίζει ότι "ανήκει" και να το παίξει ιστορία "δεν με σέβεστε, υπάρχουν κανόνες, μπουχουχου". Όταν υπάρχουν επιλογές ρυθμού, πας εκεί που ταιριάζεις και όλα μιά χαρά. Problem? Solved.
Kαλά, τηρώντας τα πατροπαράδοτα ήθη, ξεφύγαμε και πάλι...
Αλλά, αφού το θέσατε, αν κι ο Βύρωνας μέσες άκρες τα απαντησε όλα:
1. Οι βόλτες του καθένα έχουν τους κανόνες που ορίζουν αυτοί που κάνουν την βόλτα. Δεν θες κανόνες; ΟΚ. Οι βόλτες του moto.gr πάντα είχαν και θα έχουν τους σχεδόν ίδιους από την πρώτη βόλτα κανόνες.
2. Η διαδρομή είναι γνωστή εδώ και καιρό. Δεν είναι υποχρεωτικό να την ξέρουν απ' εξω όλοι εφόσον υπάρχουν οι σκούπες/leaders. Αλλά αν εξαιρέσουμε κάτι διαδρομές καραβίσιες που για να πας απο το Α στο Β κάνεις 200χλμ παραπάνω (Cpt Haddock style) δεν ειναι και πυρηνική φυσική. Στην Ελλάδα είμαστε, αν χαθεί κάποιος συνεχίζεις το δρόμο σου και όλο και κάποιο χωριό να βρείς. Αν δεν μιλάνε Ελληνικά, πες Vaska και θα σε κατατοπίσουν καταλλήλως.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εγώ δεν κατάλαβα γιατί το ανωτέρω "ΠΡΕΠΕΙ", το έχετε οι πιο πολλοι συνδυάσει με την εικόνα του ναζιστή/σαδομαζοχιστή spyrakou με το μαστίγιο ανα χείρας που πριν την εκδρομή θα υποβάλλει τους συμμετέχοντες σε τεστ του στυλ π.χ. "στα πόσα ακριβώς χιλιόμετρα από αθήνα στρίβουμε για ρίο ρε μουνι@"....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Ρε Σπύρο, δεν έχει τύχει να σε πετύχω σε βόλτα αλλά η εντύπωση που έχω είναι οτι τους βάζεις όλους σε μια ευθεία και τσεκάρεις νύχια, γυαλισμένες μπότες και κουνούπια στη ζελατίνα κρατώντας ένα καμτσίκι μισού μέτρου που το χτυπάς απαλά στη γάμπα σου.![]()
Εγώ έχω να καταγγείλω οτι μας έκανες κοτσαδούρες και με παράτησες στου διαόλου το κέρατο μόνο μου.![]()
TI .. δεν θα εχει τετοια απο δω και περα....![]()
Ρε τι αργά λέτε για το Flower Power…
Ουτε ο blade δεν μας έφτανε , αλλοι κοψαν δρομο από Δεσφίνα για να μας προλάβουν , αλλοι λύσσαξαν και πίεσαν τα μηχανάκια τόσο που έβγαλαν βλάβη…
UNSTOPABLE FLOWER POWER ΛΕΜΕ…
Αμα δεν έβρεχε , θα είχαμε περάσει Κακκαβιά και ακόμα θα μας ψάχνατε …
αυτο ...![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 23/06/2014 στις 11:25.