Αν εγω ψαχνω ενα ανταλλακτικο,το βρω στo car.gr σε καλη τιμη, το αγορασω και ειναι κλεμμενο, τι γινεται μετα?
Αν εγω ψαχνω ενα ανταλλακτικο,το βρω στo car.gr σε καλη τιμη, το αγορασω και ειναι κλεμμενο, τι γινεται μετα?
Το παράδοξο?βρέθηκε μηχανάκι φίλου που είχε κάνει φτερά 5 μήνες τώρα....![]()
εισαι παρανομος...........
το ερωτημα ειναι που θα σε βρουν
αν θελουν ψαχνουν ολες τις τφ κλησεις των συλληφθεντων και αναζητουν πιθανους κλεπταποδοχους θα φτασουν ομως μεχρι εκει;
γιατι εσυ μπορεις να ισχυριστεις οτι μιλησες αλλα δεν αγορασες
μπερδεμενα πραγματα..........σκεψου οτι οι τυποι σε ενα τριμηνο θα ξανακανουν την ιδια δουλεια και καθε φορα που θα ψαχνουν κατι θα τους καλουν σαν υποπτους
παντως οι κλοπες δεν θα σταματησουν ποτε
οι ελληνες ειναι της τρομοκρατιας..αυτης που δεχεται εντολες απο τους πολιτικους....ξερεις..
και αφηνουν τους αλλοδαπους για τα ψιλολογια..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
αν ψάχνεις ακράπα και τη βρεις 100ε ξέρεις ότι είναι κλεμμένη.. από εκεί και πέρα όταν θα σου τη φάνε και εσένα δε θα γκρινιάζεις γιατί συντηρείς το σύστημα.
τα κλεμμένα φαίνονται στις αγγελίες. γιαυτό προσέχουμε από ποιους αγοράζουμε και δε πάμε κατευθείαν στον πιο φτηνό..
τι διάολο τη δικιά σου εξάτμιση αγορασμένη 400-500ε θα την έδινες 100ε?
σχετικο ειναι αυτο που λες...
καποιος που εχει αναγκη τα λεφτα, ναι θα την σκοτωνε την εξατμιση...
οπως τοσοι και τοσοι σκοτωνουν ολοκληρα μηχανακια, αυτοκινητα, φορτηγα κ.ο.κ..στην εξατμιση θα κολλησουν?
και οταν ο αλλος πουλαει π.χ. μια τρομπα φρενου μαμα απο gsxr, δεν ξερεις αν την πουλαει επειδη την εχει φαγωμενη ή επειδη εχει αλλαξει την τρομπα στην μοτο του με brembo π.χ...
οποτε δεν ειναι τοσο απολυτο αυτο που λες, οτι δλδ φαινονται τα κλεμμενα...
εντάξει συμφωνω αλλά όταν ο άλλος πουλάει 2-3 εξατμίσεις από tdm,r6,z750 κλπ ε κάτι βρωμάει τουλάχιστον..
και επειδή όταν μου φάγανε το μπροστινό από το fazer, οι τσαιοι μου πρότειναν να τσεκαρω το καρ και αν δω να πουλάει ο γιωργος απο αιγάλεω κάτι δικό μου και να πάμε μαζί να το πάρουμε, ε καλό θα ηταν να είμαστε λίγο καχύποπτποι.
κατα τ'άλλα συμφωνώ ότι υπάρχουν και ευκαιρίες
δεκτα αυτα που λες, αλλα να ξεκαθαρισουμε οτι οταν πουλαει ο αλλος πολλα ανταλλακτικα απο διαφορες μηχανες κανει ενα ειδους εμποριο...αν και εφ'οσον δεν ειναι εμπορας, κατι βρωμαει...
αν τωρα ο αλλος ειναι τοσο εξυπνος που να διαθετει ενα, ενα τα κλεμμενα μεσα απο το car δεν μπορεις να κανεις και πολλα...εκτος, οπως ειπες, να εισαι ο ενδιαφερομενος και να δεις απο φωτο το ανταλλακτικο και να το αναγνωρισεις και μετα να στησεις ενεδρα με τους τσεους για να τον πιασετε...
αν ομως ειναι ενας αλλος Χ αγωνστος και ψαχνει το φαγωμενο απο εσενα ανταλλακτικο και το δει πρωτος και παει και το αγορασει απο τον γατο, που να φανταστει οτι ειναι κλεμμενο? απο την σκοτωμενη του τιμη? και τι εννοουμε σκοτωμενη τιμη τη σημερον ημερα?
αυτα τα ερωτηματα ειναι που δεν μπορουν να απαντηθουν και μπλεκεται το πραγμα...
Δεν φταίνε οι <τσαιοι>
Άλλοι τους αθωονουν και τους βγάζουν
Μην επεκταθώ για τα νομικά κενά και τι κόσμο έχουν βγάλει και αφήσει έξω
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν του κλάσμα τς @@ που λες
Όπως και ότι έτρεξαν κυνήγησαν και έπιασαν
Και κάποιοι αφησαν
Άστο πονεμένη ιστορία
αλλος ενας κλεφτακος μαγκωθηκε στην φακα...
αν καποιος ειναι παθων απο τις Σερρες μπορει να παει στο οικειο Α.Τ και να ρωτησει...