Δεν νομίζω να θίχτηκε κανέναςΑρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
[FONT=Tahoma]
συγνώμη παιδιά απλά δεν κατέχω, και δεν έχω πρόθεση να θίξω κανέναν. Μου είπανε απλά ότι οι NGK δεν είναι καλές.. με τις υπερβολικά λίγες γνώσεις μου στον τομέα μηχανικά, πήγα και την άλλαξα ..
όσο για την Honda, μου είπανε ότι η αλυσίδα είναι tnt [??] - Kni [??] κάτι τέτοιο τέλος πάντων, δεν συγκράτησα και ότι είναι η κανονική .. για τα τακάκια .. δεν ρώτησα για να λέμε και του στραβού το δίκαιο ..
α ξέχασα να πω [και εύχομαι αυτό να μην αλλάζει την τροπή της κουβέντας] ότι μόνο το μπροστινό γρανάζι άλλαξα.. αλλά και το πίσω να έχει μια διαφορά 100 ευρώ ??? πολλά μου φαίνονται ..
[/FONT]![]()
Μάλλον σου είπε DID, που είναι original προμηθευτής Honda.
Απ ότι λές, μάλλον τα άλλαξες ήδη, αν είναι έτσι (επειδή παραπάνω λές 'μόνο το μπροστινό γρανάζι άλλαξα' ) να ρωτήσεις τι ακριβώς σου βάλανε.
Επίσης καλό θα ήταν να αλλάξεις και το πίσω γρανάζι, εκτός κι αν είναι σε τέλεια κατάσταση. Αλλιώς θα εχεις μειωμένη διάρκεια ζωής του υπόλοιπου σετ.
Θα σου έλεγα να δώσεις περισσότερη προσοχή στα τακάκια. Τα original Ηonda, είναι πολύ καλά χωρίς να είναι ακριβά.
Είναι πολύ εύκολο να βρεθείς με τακάκια που είτε δεν κρατάνε ούτε 3000 χλμ, είτε κρατάνε forever και μετά πετάς και τους δίσκους, αν σου βάλουν ότι να ναι.