Δημοσιεύθηκε αρχικά από
amyroukai
Χαζεύω και εγώ τα θρεντ, χαζεύω και το facebook μερικές φορές... Και βλέπω σήμερα έναν στο "ίσως να γνωρίζετε"... Ο οποίος είπε ότι θέλει να μοιραστεί τις φωτογραφίες του moto.gr με "λίγους φίλους του"... Και τελικώς τις έχει σε άλμπουμ δημόσιες και αποδεικνύει ότι την από το φόρουμ παρέα του την έχει γραμμένη στα όποια παλιά παπούτσια και τον λόγο του τον έχει επίσης για παλιόπανο.
Λατρεμένε, επειδή τα είπαμε εδώ μέσα, επειδή υποτίθεται ότι είμαστε μεγάλα παιδιά, υποτίθεται ότι φοράμε παντελόνια, επειδή γίνεσαι επιεικώς απαράδεκτος, δεν είναι ανάγκη να σου πω περισσότερα πέραν των αυτονόητων. Αφού έτσι και αλλιώς είχες σκοπό να κάνεις ότι ήθελες να κάνεις, την δήθεν ευγενική ερώτηση περί άδειας γιατί την έκανες; Και μ'αρέσει που έκανες και δηλώσεις του τύπου "ναι και εμένα δεν μ'αρέσει να με ανεβάζουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να το ξέρω" μπλα μπλα μπλα. Στο είπα κατά δήλωσή σου "όχι ευγενικά" στο παρόν θρεντ, στο είπα και ζωντανά στον Κρίκο παρουσία όλης της παρέας, στο ξαναγράφω: Το ότι έχουμε πιεί μιά μπύρα μαζί δεν σημαίνει ότι σε ξέρω, δεν ξέρω τις παρέες σου και τον δήθεν "κλειστό κύκλο" με τον οποίο μοιράζεσαι πράγματα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ όπως δεν θέλω να είμαι σε κανενός αγνώστου. Και επειδή το facebook δεν είναι καμιά τρελή τεχνολογία, επειδή έχεις ήδη δείξει το ποιόν σου, ξέρω ήδη πως θα το χειριστείς. Το αν θα σε κάνω report ή όχι, αυτό ακόμα υπό σκέψη και τα σχετικά URL και screenshots τα έχω κρατημένα. Θα με πεις κακό τώρα; Όχι μεγάλε. Ήμουν και είμαι ξεκάθαρος και δεν με σέβεσαι.
Ντροπή σου._