Σελίδα 22 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 410

Θέμα: επισκευή/ανακατασκευή bandit '96

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    δουλεψαμε λιγακι (12.00- 20.00) σημερα...
    μου εφυγε η μεση.. κωλοβιδες... ΜΙΑ να ξεβιδωσει σωστα...δεν υπηρξε...
    βαζω μονο 2, εχω αρκετο υλικο απο σημερα, αν θελετε να δειτε πειτε μου να βαλω κ τις υπολοιπες!
    το μενου σημερα ειχε
    Βαψιμο ψαλιδιων.
    Βαψιμο δισκοπλακας,το κεντρο εννοω
    βαψιμο μπρος-πισω φτερου.
    βαψιμο μπροστα ζαντα.
    το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι ενω πηγα στο ιδιο μαγαζι κ ζητησα ακριβως το ιδιο χρωμα
    (μαυρο-σατινέ), μονο το ιδιο δεν ηταν! %$%#@$.... τεσπα... τωρα το'κανα!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20140622_192753_zpsa7ybxzze.jpg 
Προβολές:	314 
Μέγεθος:	29,8 KB 
ID:	318897

Όνομα:	IMG_20140622_192802_zpsls77zzcz.jpg 
Προβολές:	315 
Μέγεθος:	31,0 KB 
ID:	318898

Banned
    Η διαδικασία πως έγινε?
    Λύσιμο καλαμιων?
    Ξεβράκωμα ζαντας κλπ

οχι βεβαια, για ποιον με περασες????
    τα καλαμια βαφτηκαν επανω. μονωσα πολυ καλα απο τις τσιμουχες κ πανω
    (κ εννοειται ολη την υπολοιπη μηχανη απο μπροστα κ εβαψα).
    το λαστιχο δεν το εβγαλα..που να το βγαλω με αυτα τα λιγα εργαλεια που εχω???
    (ασε που σπανε ενα-ενα με την σειρα...)
    μονωσα το λαστιχο με χαρτοταινια, τις βασεις που πατανε οι δισκοπλακες κ την βαλβιδα κ εβαψα!
    τις δισκοπλακες επισης η ιδια διαδικασια, μονωση εκει που παταει το μουαγιε... χαρτοταινια κ αγιος ο θεος!
    επισης μετα απολα τα βαψιματα, ετριψα με πρασινο σφουγγαρι εκει που πατανε τα τακακια κ τα καλαμια απο πανω..
    μην τυχον κ μεινει πουθενα χρωμα κ εχω τα παρατραγουδα του συμφορουμιτη με το τσοπερ!
    ξερω, θα μπορουσε να γινει καλυτερα δουλεια, με καλυτερες βαφες...αλλα αυτα καταφερα!!!

Banned
    Έτσι δίνε οδηγίες καθ για τους επόμενους
    Καλή δουλειά φαίνεται
    Είσαι μερακλής
    Το ίδιο τώρα και στον πίσω τροχό

Θα ανεβασω φωτο που φαινονται πιο αναλυτικα... το πισω σε δυο βδομαδουλες το κοβω..

ρε παιδιά κάνετε πλάκα....

@shooter ρε φίλε
    το μηχανάκι δεν είναι ποδήλατο, πήρα ένα σπρέι και το ριξα πάνω... μην τον προτρέπεις να συνεχίσει έτσι...
    @roukos φίλε χωρίς παρεξήγηση, ούτως ή άλλως δικό σου είναι το βάζεις φωτιά και το καις, αλλά αυτό που κάνεις δεν είναι καλωπισμός είναι κακωπισμός...
    Έβαψες δαγκάνες χωρίς να τις λύσεις: τσιμουχάκια γλύστρες, κλπ βάφτηκαν από πάνω δηλαδή... σε έξι μήνες τα μισά θα έχουν ξεφτίσει, συν ότι ξεράινονται.
    Έβαψες μπότες χωρίς να λύσεις: Οι μπότες μαζεύουν πάνω τους ότι σκόνη πετραδάκια από μπροστινούς ή από το λάστιχο, σκόνη τακακιών κλπ... στο 10ο πλύσιμο στο χέρι, ή στο τρίτο πλύσιμο στο πλυντήριο θα έχει αρχίσει να σκάει το χρώμα...

και μετά απ' όλα αυτά γράφεις ότι δεν έχεις εργαλεία. Αν σου αρέσει πραγματικά να ασχοληθείς, άσε τα χρωματάκια και τα λεντάκια, πάρε δυο σειρές καλά και οικονομικά εργαλεία (εκμεταλλεύσου τη γνώση που υπάρχει στο φόρουμ) και ξεκίνα να λύνεις και να δένεις βίδες και να μαθαίνεις το μηχανάκι σου... Όταν μάθεις να λύνεις βίδες και αντικαταστήσεις και τις χαλασμένες με καινούριες λειτουργικές, τότε θα πας στο επόμενο βήμα, που είναι να βγάλεις τροχό, να βγάλεις δισκόπλακες, να μασκάρεις να βάψεις κέντρα. Να βγάλεις καλάμια, να τα πάρεις στα χέρια, να τους κάνεις μια καλή συντήρηση, και με την ευκαιρία να τα βάψεις κι όλας αφού το θες. Επίσης με το χρυσό μην ο παρακάνεις. Το μηχανάκι ήταν σχεδόν όλο μαύρο. Τώρα είναι υπερβολικά χρυσό μπροστά. Πιο διακριτικές αλλαγές.

Δεν τα λέω για να σου την πω, βλέπω ότι σου αρέσει να ασχοληθείς, αλλά νομίζω ότι έχεις ξεκινήσει εντελώς ανάποδα...

Edit: τώρα που το ξαναδιάβασα...
    ΠΟΤΕ! πράσινο σφουγγάρι πάνω στην επιφάνεια τριβής των καλαμιών! προκαλείς αμυχές. WD40 και ένα μπαλάκι αλουμινόχαρτο με πίεση επάνω και τρίβεις... Θα γίνουν πιο καθρέφτης από καθρέφτη! όλα αυτά όταν τα πάρεις στο χέρι. Κάτι που όταν μάθεις, θα μπορεί να γίνει μέσα σε ένα τέταρτο το αργότερο!

Banned
    Ποιο πάνω το παλικάρι έγραψε ότι σκέπασε και μονωσε γλιστρες τακάκια τσιμουχες κλπ
    Γνωρίζω ότι βίδα που δεν βγαίνει την αντικαθιστουμε
    Και νομίζω το έκανε
    φαίνεται προχειροδουλεια, αλλά ο χρόνος θα δείξει
    Για τις δαγκάνες του είπα ότι υπάρχουν χρώματα για αυτή την δουλειά που δεν σκάνε κλπ
    Επίσης για τα καλάμια αυτά που αναφέρεις του τα επεσήμανα
    Να σαι καλά πάντως

Πρωτος το λιθο βαλετω...

@shooter το είδα αυτό που έγραψε, αλλά ότι και να λέμε, θαύματα δεν γίνονται. δεν μπορείς να βάψεις μπότα σωστά αν δεν τη λύσεις.... πώς δηλαδή θα βαφτεί το χειλάκι στο πάνω μέρος που είναι λίγο έξω από την τσιμούχα...?

Όνομα:	fzr-fork-old-oil-seal-in-fork.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	52,3 KB 
ID:	318961

ή δεν θα βαφτεί, ή θα βαφτεί αλλού έτσι κι αλλού αλλιώς, ή θα βαφτεί και η τσιμούχα, και όταν θα έρθει η ώρα να βγει θα ξεπετσιαστεί και το χρώμα....

ξαναλέω δεν μέμφομαι κανέναν... να βοηθήσω προσπαθώ. αν θέλουμε να ακούμε μόνο μπράβο και προχώρα έτσι, δεν βελτιωνόμαστε...

μιας που τωρα ειμαι χαλαρος...ας απαντησω πιο αναλυτικα?
    οι δαγκανες βαφτηκαν πανω??? αυτο μου δινει την εντυπωση οτι δεν μπηκες στον κοπο καν να δεις
    -οχι ολο το θεμα- αλλα την προηγουμενη σελιδα!

Συγνωμη, αλλα δεν ειχα κ χθες μηχανακι για να τα ξερω ολα αυτα!
    Ουτε περνουσα την μερα μου στα συνεργεια..
    Ουτε ελιωνα απο το πρωι μεχρι το βραδυ παρεα με μηχανικους κ γνωστες!
    Μπορει να μην πηρα το καλαμι στο χερι, μπορει να μην εκανα βιδες ολο το μπροστινο,
    αλλα τουλαχιστον ξερω τι πρεπει να βαφτει κ τι οχι!

Μια κυριακη ειχα ελευθερη να περασω τον χρονο μου οπως γουσταρα κ αυτο εκανα!
    εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις γνωσεις κ τα εργαλεια που εχω καταφερει να μαζεψω μεχρι στιγμης!

κ οσο για το χρωμα..
    νομιζω αυτο ειναι προσωπικο...
    τυχαινει κ το επαγγελμα μου να εχει να κανει με χρωματα.

κ επειδη, ναι, μπορει να ειναι προχειροδουλεια.. μπορει να μην εγινε απο επαγγελματια..
    αλλα να σου λυσω την απορια με μια φωτο!

Όνομα:	IMG_20140624_185049_zpsafc6myne.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	318990

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από roukos_x Προβολή μηνύματος
    μιας που τωρα ειμαι χαλαρος...ας απαντησω πιο αναλυτικα?
    οι δαγκανες βαφτηκαν πανω??? αυτο μου δινει την εντυπωση οτι δεν μπηκες στον κοπο καν να δεις
    -οχι ολο το θεμα- αλλα την προηγουμενη σελιδα!

τις σελίδες τις έχω δει όλες μέχρι στιγμής, εσύ μάλλον δεν έδωσες βάση στα λόγια μου. Έβαψες τις δαγκάνες ολόκληρες, μαζί με βίδες, bleeders, και σίγουρα η άχνα πήγε και στις τσιμούχες των πιστονιών μέσα.... Άρα ναι βάφτηκαν όλα από πάνω.... και με χρώμα ή επεξεργασία που είναι αβέβαιο αν θα κρατήσει μετά από μια επαφή με υγρό φρένων, ή δυνατό υγρό καθαρισμού...

Συγνωμη, αλλα δεν ειχα κ χθες μηχανακι για να τα ξερω ολα αυτα!
    Ουτε περνουσα την μερα μου στα συνεργεια..
    Ουτε ελιωνα απο το πρωι μεχρι το βραδυ παρεα με μηχανικους κ γνωστες!
    Μπορει να μην πηρα το καλαμι στο χερι, μπορει να μην εκανα βιδες ολο το μπροστινο,
    αλλα τουλαχιστον ξερω τι πρεπει να βαφτει κ τι οχι!

Μια κυριακη ειχα ελευθερη να περασω τον χρονο μου οπως γουσταρα κ αυτο εκανα!
    εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις γνωσεις κ τα εργαλεια που εχω καταφερει να μαζεψω μεχρι στιγμης!

κ οσο για το χρωμα..
    νομιζω αυτο ειναι προσωπικο...
    τυχαινει κ το επαγγελμα μου να εχει να κανει με χρωματα.

κ επειδη, ναι, μπορει να ειναι προχειροδουλεια.. μπορει να μην εγινε απο επαγγελματια..
    αλλα να σου λυσω την απορια με μια φωτο!

Όνομα:	IMG_20140624_185049_zpsafc6myne.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	33,8 KB 
ID:	318990
    το πως αντιδράς δείχνει ότι δεν επιθυμείς να μάθεις, κι ας πήρες μόλις χθες μοτο...
    σίγουρα δεν είμαι εγώ ο καλύτερος γνώστης για βάψιμο εδώ μέσα, αλλά στη θέση σου θα αναρρωτιόμουν γιατί όλοι οι άλλοι εδώ που ασχολούνται μόνοι τους με βαψίματα μπαίνουν σε διαδικασίες να λύνουν και να κάνουν τόσες προετοιμασίες πριν βάψουν ή κάνουν την οποιαδήποτε δουλειά.
    είχες μόνο μια κυριακή, δικαίωμά σου να την κάνεις ότι θέλεις. Αυτό που δεν σκέφτεσαι και δεν σου αρέσει να ακούσεις από εμένα, είναι το πόσες κυριακές στο μέλλον μπορεί να φας για να διορθώσεις τις ζημιές που μπορεί να κάνεις μέσα στην άγνοιά σου. Εκτός και αν δεν σε νοιάζει...
    Τεσπά, από εμένα ολοκληρώνεται η συμμετοχή μου εδώ, αφού βλέπω ότι είναι ανεπιθύμητες οι συμβουλές. Καλή συνέχεια.

Οκ...δεκτο...δεν θα χαλαστουμε για μια δαγκανα κ μια τσιμουχα...ελα παλι να διαβασεις τις εξελιξεις τον χειμωνα που η μηχανη θα ειναι βιδες κ θα βαφτει εξ ολοκληρου απο επαγγελματια..
    Ηλεκτροστατικες κλπ...μιας που εισαι φαν!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    φιλος η τσαπατσουλια ειναι δεδομενη οσο καλα κι αν νομιζεις οτι τις εβαψες. οντως κι εμενα το υφακι δεν με αρεσε αλλα δεν ασχοληθηκα. κι αληθειαθα ασχοληθεις πολυ αν δεν κατι σοβαρο (ηδη εχεις προγραμματισει κατι οποτε οκ.)

Banned
    Ρε το πειρατε το παιδί με τις πέτρες
    Στην τελική έναν πειραματισμο έκανε
    Και αν βγει λάθος δεν νομίζω να είναι χαζός και να μην καταλαβαινει
    Πρώτη φορά λάθος,συγχωρειται
    Δεύτερη φορά είναι επιλογή
    Τα μέσα και ο χρόνος που είχε ήταν λίγος, αλλά όπως είπε ετοιμάζει ριζική αλλαγή τον χειμώνα

Νέο μέλος Το avatar του/της dobrin
    προσωπική μου γνώμη ,επίσης και εγώ έχω αρρωστήσει έχω πάρη δευτερη μηχανή για ανταλακτικά και έχω φτάση στη χιλιαρκο χωρίς να πάει μηχανικό ,κάνε ότι μπόρις μόνος σου πιστεβω ότι τα πας πόλη καλά εξάλου η μηχανή είνα και κοντά 20 χρόνων οπότε όσο και όμορφη να την κανείς πάντα θα έχεις τα μηχανικά που διστιχος βγάζουν όλα τα βανδιτ ,δεν θα την πηγενα σε επαγελματια για βάψιμο θα την κάνω μόνος μου εξάλου δεν σκοπεβο να με θάψι και όλας την κρατάω ένα διο χρονάκια και πάμε για αλλά πιο μεγάλα .

Παρόμοια θέματα

1. bandit v400 του ΄96 ή DR800Big??
    από evo_bandit στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 22:30
  2. manual bandit v400 '96(kokkinh kefalh)????
    από evo_bandit στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 13:19
  3. manual bandit 400v '96
    από evo_bandit στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 22:42
  4. bandit v400 του ΄96
    από evo_bandit στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:00
  5. bandit v400 του ΄96
    από evo_bandit στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 11:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ