Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
αμα βρεθει και το δικό μου το R6 μετά απο 7+ χρόνια σφυρίχτε μου κλέφτικα.Τέλος πάντων.Ευχάριστα νέα για τους ιδιοκτήτες.Οσο για τους γύφτους,δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Όπου γης και πατρίς.
Είχαν εντρυφήσει στα ίνοβα τα πανιά.
Αν τσίμπαγε και η ασφάλεια 5-6 αγοραστές (από διαφορετικά χωριά) για κλεπταποδοχή δεν θα υπήρχε την επόμενη φορά έστω ο φόβος ????
Όχι τπτ άλλο αλλά η γύφτοι το έχουν κάνει μόδα, θέλουν να μπεκρουλιάσουν, δεν έχουν γκαφρά, τσιμπάνε 2 παπάκια και τα πάνε άμεσα για σκότωμα.
Μάστιγα ρπμ, έχουν σηκώσει ότι μέταλλο υπάρχει εκτεθειμένο, έχουν ληστέψει όλα τα παππούδια της γύρω περιοχής, έχουν σηκώσει όλα τα επιδόματα, έχουν σηκώσει ότι σηκώνεται εύκολα κι έχει αξία και όταν τους πιάνουν και τους χώνουν μέσα πάλι φύρα είναι. Κανονικά παράσιτα όμως!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πριν ένα μήνα πήγα σε ένα περιστατικό πίσω απο το στάδιο ειρήνης και φιλίας.Τροχαίο..ένα παπί έσκασε πάνω σε μια δοκό τύπου (Η).Ο συνεπιβάτης 12 χρονών,ο οδηγός 14.Ο 12 χρονος που έζησε είπε πως το είχαν κλεψει την προηγούμενη ημέρα.Πιστευω ο επιζήσαντας πιτσιρικάς να έπιασε το μήνημα.Δυστυχώς με πολύ άσχημο τρόπο.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι γύφτοι , δεν νιώθουν με τίποτα .
Μη σπαταλάτε ενέργεια για αυτούς , χαμένη θα παέι .
http://www.zougla.gr/greece/article/...as-350000-evro
Πάνω από 170 δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες συνολικής αξίας 350.000 ευρώ είχαν αφαιρέσει τα μέλη της σπείρας Ρομά που είχαν ρημάξει στην κυριολεξία, την Πάτρα τους τελευταίους μήνες.
Με τη συμβολή αστυνομικού ο οποίος και διείσδυσε στο κύκλωμα και προσποιήθηκε τον αγοραστή η Ασφάλεια Πατρών κατάφερε να εντοπίσει τα μέλη της σπείρας, να βρει τα σημεία που κρύβουν τα κλεμμένα δίκυκλα, να πιάσει όλους τους δράστες και να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους αρκετά από τα μηχανάκια.
Η εγκληματική ομάδα αποτελείτο από οκτώ άνδρες, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει τους τελευταίους επτά μήνες, περισσότερες από 150 κλοπές δικύκλων στην Αχαΐα και στη Βουπρασία.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν οκτώ Ρομά, ηλικίας από 18 έως 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης συμμορίας, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας είναι αποτέλεσμα συντονισμένων και συνεχών ερευνών αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την εξιχνίαση κλοπών δικύκλων στην περιοχή.
ΠΗΓΗ: patrastimes.gr
εαν μου πει καποιος κατι καλο που κανουν οι ρομα θα του βγαλω το καπελο!!
η ειδηση θα περασει στα ψιλα παντου ειδικα εδω στο φορουμ,εαν καποιος τροχονομος εγραφε δικαια-αδικα καποιον θα γραφονταν σελιδες!!αλλα τωρα εκαναν τη δουλεια τους που ναι υποχρεωμενοι
δυο φιλοι μου βρηκαν τα μοτο τους σε αριστη κατασταση ευτηχως
ο ρατσισμος δεν ειναι καλο πραγμα αλλα η συγκεκριμενη φαρα κανει οτι μπορει για να μην τους γουσταρει κανεις και για κανενα λογο
150 μηχανακια σε 7 μηνες ειναι σχεδον ενα την ημερα σε μια μονο περιοχη
η ηλιθιοτητα τους συναγωνιζεται το θρασος τους![]()
καταννοω πως ειναι κοινωνικη ομαδα που δεν εχει παει σχολειο στην πλειοψηφια τους,ζουν σαν παρασιτα κλεβοντας οτι μπορουν,παλαια δουλευαν στις καλλιεργειες αλλα μειωθηκαν κι αυτες οποτε η κλεψια τους απομεινε.θα πει καποιος το κρατος τι κανει...νταξη το ποιο συντομο ανεκδοτο αλλα δεν παει αλλο η κατασταση με δαυτους.ναρκωτικα και κλεψια στην καθημερινοτητα τους
φθηνη ειναι η τιμη του κιλου
τα κιλα τα μετρησες;
δυστυχως η ελλειψη εκπαιδευσης και η περιθωριοποιηση ειναι δικη τους επιλογη και οχι δικαιολογια για να κλεβουν
η κλεψια και η απατη ειναι στο αιμα τους και γινεται ακομα και σε περιπτωσεις που δεν εχουν αναγκη
και μιλαμε για κλοπες και ψιλολογια.....
τα χοντρα τα φραγκα ειναι στα ναρκωτικα
πριν χρονια φωναξα εναν που περναγε εξω απο το σπιτι μου να παρει μια μπανιερα που ειχα ξηλωσει
κι εγω θα γλυτωνα το κουβαλημα κι αυτος θα εβγαζε μεροκαματο
οταν ειδα οτι εβαλε να κουβαλησει τη μπανιερα η γυναικα του η οποια ηταν 45 κιλα και εγκυος ορκιστηκα να μην τους ξαναδωσω τιποτα ποτε![]()