Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: Aprilia Pegaso vs BMW GS650

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Tις έχω δει τις μόντες σου όλες και τις έχω στον υπολογιστή μου ΚΑΙ τις έχω τυπώσει (για τον φόβο των Ιουδαίων ) και απλά προσεύχομαι να μην τις χρειαστώ ποτέ.... όσον αφορά το καντραν απλά δεν ξαναπλησίασα πιεστικό πλυσίματος εκεί μετα την αλλαγή στην εγγύηση που έκανα και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει πρόβλημα, μια μόνο φορά που έβρεχε καταρρακτωδώς 3 μέρες πήρε ελάχιστη υγρασία η οποία στέγνωσε μόνη της όταν βγήκε ο ήλιος

Συμφωνώ μαζί σου ότι πρόκειται για ΗΛΙΘΙΕΣ βλάβεςτις οποίες η aprilia θα μπορούσε να διορθώσει στις επόμενες εκδόσεις χωρίις να ξοδευτεί, αλλά...... φευ.

Όπως και να έχει δεν το αλλάζω.... αυτό νομίζω τα λέει όλα

@taisteal Εγώ απλά έγραψα από την εμπειρία μου, τα συμπεράσματα (αντικειμενικά πιστεύω). Για το gs δεν ανέφερα κάτι γιατί δεν είχα ποτέ. Ούτε πρότεινα να πάρει το ένα ή το άλλο.
    Ας που και οι κάτοχοι BMW την γνώμη τους και η τελική απόφαση είναι του ιδίου.

Φιλικά Κώστας.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Η σύγκριση με το GS 650 είναι για το Pegaso 650i (μοτέρ Rotax) ή για το Pegaso 650 (των 660 κυβικών, μοτέρ Minarelli) ;

Αν μιλάμε για το πρώτο, μιλάμε στην ουσία για το ίδιο μοτέρ. GS 650 και Pegaso 650i φοράνε το ίδιο μοτέρ, σχδιασθέν από την αυστριακή Rotax. Πολύ αξιόλογο μηχανικό σύνολο, με 2ΕΕΚ, δυνατό και οικονομικό. Θα το προτιμούσα φοραμένο στο γερμανικό μηχανάκι, διότι μου αρέσει περισσότερο αισθητικά.

Αν μιλάμε για το δεύτερο, στην ουσία μιλάμε για τον κινητήρα που σχεδίασε η Yamaha και κατασκευάζει η θυγατρική της Yamaha στην Ιταλία (Motori Minarelli) και πρωτοφορέθηκε στα Yamaha XT 660 (R και X) αλλά και στα MT 03 και στo Derbi Mullachen και φυσικά στο δίδυμο Pegaso Strada και Trail. Αν είχα να συγκρίνω αυτόν τον κινητήρα με τον αυστριακό της Rotax, θα επέλεγα τον δεύτερο για το μεγαλύτερο εύρος δύναμης που έχει και για την καλύτερη τροφοδοσία του.

Αυτά από εμένα.
    Κώστας.
    "Το ταξιδεύειν εστί φιλοσοφείν"

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. kle 500 vs aprilia pegaso 650
    από cde στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2013, 00:49
  2. Aprilia Pegaso Strada vs Yamaha XTX660
    από sasares στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2010, 14:48
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2006, 05:28
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Gnwmi gia to APRILIA PEGASO 650EI
    από tsoschr στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2004, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας