Δεν παίζει ρόλο το βάρος....Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
και συ τι κουβαλαγες.....ελεφαντινα ???? γιατι πανω σε XX δεν καταλαβαινεις και πολλα απο συνοδηγο... σε νορμαλ ογκο και βαρος παντα εννοειται...:rotflmao:
παίζει ρόλο η ευθήνη![]()
![]()
Δεν παίζει ρόλο το βάρος....Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
και συ τι κουβαλαγες.....ελεφαντινα ???? γιατι πανω σε XX δεν καταλαβαινεις και πολλα απο συνοδηγο... σε νορμαλ ογκο και βαρος παντα εννοειται...:rotflmao:
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Σιγουρα το στυλ οδηγησης αλλαζει οταν εχεις ενα δευτερο ατομο, μια ζωη ακομα μαζι σου!! Αλλα γεγονος ειναι οτι υπαρχει και μεγαλη διαφορα μεταξυ καλου αναβατη που τα 2 σωματα γινοντε 1 (πολυ σεξουαλικο ακουγετε και καμια φορα ειναι..) και ο συνεπιβατης που κουνιετε, καθετε στραβα, προσπαθει να σε βοηθησει στη στροφη γερνωντας περισσοτερο.![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ή που προσπαθει στη στροφη να γερνει αντιθετα απ τη μηχανη νομιζοντας οτι θα πεσει κατω :rotflmao: αυτο κι αν ειναι προβλημα....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
προσπαθει να σε βοηθησει στη στροφη γερνωντας περισσοτερο.![]()
![]()
ναι βρε πλακα κανουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Δεν παίζει ρόλο το βάρος....
![]()
αν και το βαρος και η συμπεριφορα του συνεπιβατη ειναι κι αυτο προβλημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ή που προσπαθει στη στροφη να γερνει αντιθετα απ τη μηχανη νομιζοντας οτι θα πεσει κατω :rotflmao: αυτο κι αν ειναι προβλημα....
Είναι για να υπάρχει ισορροπία όπως είπε και μια ψυχή![]()
![]()
Μα τι να κανω αγαπη μου νομιζα οτι θα βρει το κρανος μου στη ασφαλτο...
Μα ολο τον ουρανο θα βλεπουμε..?
Ωραια τι καταλαβες τωρα , πανε τα παπουτσια που σου πηρα, ξυσε ξυσε καταστραφηκαν...
Και αλλες τρομερες ατακες..![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως.... δεν τα χει ακουσει κανενας απο μενα![]()
και εγω την ίδια αίσθηση είχα πάντα και με τον πιο τέλειο συνοδηγό ρε γμτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Και 30 κιλά να ζυγίζει, αν έχεις δεύτερη ζωή στα χέρια σου, αλλιώς οδηγείς...
για αυτό λέω ότι είναι εγωιστικό μεταφορικό η μηχανη αλλά τι να κάνουμε.. .
ας έχει και η γυναικα την μηχανή της και να πηγαίνουμε παρέα...![]()
Τι κάνει λέει; και εμείς γιατί είμαστε ρέ ρε αδερφέ;; Φέρε την απο εδώ να πάμε καμιά βολτούλα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε κόλληταν..........
YOU O.K. ??????????
Εγώ έχω μηχανή 2η να κάθεται και να σκουριάζει και την παρακαλάω να μάθει να οδηγεί και εσύ κλαίγεσαι ;;;;;;;;;![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
![]()
![]()
:a19:
![]()
...και οι φαντασιωσεις Μητσαρα υπαρχουν για να γινονται πραγματικοτητα .... ψαξιμο και προσπαθεια θελει....
εμεις ειμαστε λιγες.... εσεις πολλοι, καποιοι θα ειναι ή ειναι οι τυχεροι :wacko:
Άντε να δούμε για ποιούς θα "κληρώσει" το λαχείο για το 2006... Γιατί εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί μένουμε συνεχώς με την... "προσπάθεια" στο χέρι... (για να μην πω τίποτα άλλο χρονιάρες μέρες)
Ο Ancogsxr δοκίμασε να κάνει μια κίνηση. Δεν έχω ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις. Άραγε να στάθηκε τυχερός ???