safety doesn't happen by accident
έλεος ρε παιδιά....
όπως είπε ο κώστας, γλυκόπικρη γεύση.... θα μπορούσε να μην έχει δώσει το μπέναλντι και να είχαμε ήδη φύγει....
θα μπορούσε να σφυρίξει το μπέναλντι χτες, να γίνει το 2-0 και να τελειώνει το θέμα νωρίς-νωρίς...
ένα ένα τα σκαλάκια, τα ανεβαίνουμε πάντως....
και σιγά το πρωτάθλημα που έχουμε για να έχουμε εθνική για τους 8.... τι να πουν Ιταλοί, Αγγλοι, Πορτογάλλοι...
όλα καλά, μπάλα είναι και γυρίζει, μια θα σου κάτσει, μία όχι.... το θέμα είναι, ο επόμενος προπονητής να δει τις όποιες ελλείψεις και να τις βελτιώσει...
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Δυστυχώς δεν περάσαμε...κι εγώ πιστεύω πως χάσαμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....ΤΕΡΑΣΤΙΑ όμως...απίστευτη ευκαιρία. Δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Δυστυχώς.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εδω ολοκληρος Baggio εχει χασει πεναλτι σε τελικο κ δεν θα το εχανε ο Γκεκας?
Τα πεναλτι ειναι ρουλετα οπως ξερουμε κ παιχτης που δεν ξερει να κλωτσαει μπορει να το στειλει στο Γ κ να λεμε ουαου
κ ο σουπερ ντουπερ παικταρας να το χασει!!Ετσι απλα...
Τωρα αν θελουμε για καποιο λογο να κραξουμε οπωσδηποτε αντι ενος ευχαριστουμε για την προσπαθεια, πειτε το επειδη δεν νικησαμε στην παραταση...
Εγω παντως δινω τα συγχαρητηρια μου στην Εθνικη ασχετως αν δεν παω πολλους παικτες για χ,ψ λογους.
Ride(s) the wind of change...
εγω το 2004 ντρεπόμουν για τη μπάλα που παίζαμε. μέχρι τότε δεν είχα ξαναδει άλλη ομάδα στη ζωή μου να παίζει τέτοιου είδους ποδόσφαιρο.
Τα σημερινά παιδιά δε βγάζουν μάτια αλλά εγω πια δε ντρέπομαι, ενω αντιθέτως χαίρομαι να βλέπω αγώνες όταν παίζουν.
βασικα!!καναμε μεγαλα βηματα σε 10 χρονια..παιξαμε αξιοπρεπως..σε ολες
σχεδον τις μεγαλες..διοργανωσεις..εγω το εγραψα πολλα ποστ πριν!
παλαιοτερα..ειχαμε καλυτερους.παικτες για εμενα..αλλα συστημα..0!
πετυχημενοι και ο Ρεχαγκελ και ο Σαντος..η ομαδα εκανε τον κυκλο
της κι αυτη την φορα..την πληρωσε με το ιδιο νομισμα!!οσα γραφονται..
εκ των υστερων παντου σημερα..οφειλονται στην απογοητευση..αχαριστια..
και σαφως στην μνημη χρυσοψαρου που εχουν απανταχου οι Ελληνες..![]()
αν δεν ειχαν τον ναβας εχτες θα ειχαν τελειωσει...νωρις .αυτος ο π@@@@ης επιασε τον πατο του χτες
KLE 400-XT 250.
αν εμπεινε κι εκεινο το δοκαρι προχτες της χιλης στην βραζιλια και αν κραταγε το μεχικο το 1-0, θα μπορουσε να πει κανεις οτι η διοργανωση εχει στεφθει με απολυτη επιτυχια!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
H Βραζιλία αξίζει να αποκλειστεί εδώ και καιρό, αλλά το Μεξικό ούτε κατά διάνοια δεν άξιζε τη νίκη.
Life begins at 45°.
Σίγουρα είναι ένα μουντιάλ οπού δεν υπάρχει καμία ομάδα που να βγάζει μάτια με την απόδοση της, δεν υπάρχει φαβορί. Και σίγουρα είναι εντυπωσιακο το πως μερικές ομάδες με ιστορική πορεία στο θεσμό παρουσιάστηκαν εντελώς χώμα και απαχαιρέτησαν νωρίς τη Βραζιλία με χάλια εμφανίσεις. Σηκώνει πολύ κουβέντα το αν αυτό ήταν μια ευτυχής συγκυρία και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς, αφού κάτι "ομαδούλες" όπως Μεξικό, Βέλγιο, Κολομβία (το έκανε), Αλγερία, Ελβετία, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να μας ξεκ*λιάσουν άνετα αν τις συναντούσαμε στο δρόμο μας... ας μην γελίομαστε μας είχε κάτσει πολύ έυκολος όμιλος και ιδρώσαμε να προκριθούμε... αλλά:
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και πιστεύω ότι από εδώ και μπρος οι διεθνείς διοργανώσεις θα είναι κάπως έτσι, όλα τα μουντιάλ και το Euro ρευστά χωρίς ξακάθαρο φαβορί . Εκτός του ότι η μπάλα έχει γίνει ένα παιχνίδι ανελέητης τακτικής (που δυστυχώς στραγγαλίζει το ταλέντο και το θέαμα), το γεγονός ότι κάθε χώρα έχει 2-3 τουλάχιστον διεθνείς σε απαιτητικά πρωταθλήματα άλλων χωρών εξισώνει την κατάσταση και κλείνει την ψαλίδα. Ο Παπασταθόπουλος ας πούμε είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και οι εμφανίσεις του στην Βραζιλία τον ανάγουν σε έναν από τους καλύτερους (μη πω ο καλύτερος) κεντρικούς αμυντικούς αυτου του μουντιάλ. Αν έιχαμε και το αντίστοιχο του Παπασταθόπουλο σε επιθετικό; (
Σιγά - σιγά όλο και περισσότεροι Έλληνες θα ψήνονται σε μπουντεσλίγκες, καμπιονάτα, πρέμιερ λίγκες και πριμερες ντιβιζιόν και δεν θα είναι αιώνια ταλέντα που καταστράφηκαν παίζοντας στο δικός μας άθλιο πρωτάθλημα αποκτώντας κάκιστες νοοτροπίες... με τέτοιους πάικτες, ναι θα ξαναϋπάρξουν διακρίσεις και πορείες και πιστεύω ότι η εθνική ποδοσφαίρου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ανέκδοτο που ήταν μέχρι το 2004.