argy
dukeandthecity
andy12, 13, 14
ggs
MikeG
pan(dvs)
Mariner
thomas ktm
tsompanis
teogtp
vaska (39°30'31.85"Β 21° 7'28.08"Α)
christof40
alexxxcbr
Markos-V
θέλω άλογαααααααααα!
argy
dukeandthecity
andy12, 13, 14
ggs
MikeG
pan(dvs)
Mariner
thomas ktm
tsompanis
teogtp
christof40
alexxxcbr
Markos-V
θέλω άλογαααααααααα!
Τελευταία τροποποίηση από argy_kap; 08/07/2014 στις 10:29.
αθηνα - Παρασκευη πρωι απο χωμα εεε?
προπερσι ειχε ερθει ολο από χωμα ένα γκρουπ με τον Μανιατη , αλλά έκαναν και διανυκτερευση καπου .
ισως , να την βγαζαμε πιο λαιτ που λεει και ο Κριστοφ
για να δουμε κανα χαρτη….![]()
θα παει προς τα ..επανω κανενας αθηναιος;και αν ναι ,ποια μερα θα ξεκινησετε κ ποια ωρα;μιλαω για τους ασφαλτινους ....αθηναιους ετσι;
Δε διάβασα όλο το σεντόνι και δε ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά τις ημερομηνίες που θα βρεθείτε επάνω θα υπάρχει και αυτή η συνάντηση http://canyoningmeet.blogspot.gr/
Καλά να περάσετε
φετο δεν εχει γυμνο... νοιωθω ευαισθητος και ευαλωτος![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Ναι ναι...είμαι σίγουρος....
Ο πρόεδρος έφτασε στο Πήλιο για να γίνει κουμπάρος...αναμένεται να έχει ξενερώσει μέχρι στις 18/7...
Οι συμμέτοχες είναι μέχρι στιγμής:
argy
dukeandthecity
andy12, 13, 14
ggs
MikeG
pan(dvs)
Mariner
shooter
thomas ktm
tsompanis
teogtp
christof40
alexxxcbr
Αν κάποιος θέλει κρεββάτι να επικοινωνήσει με το καταφύγιο....Αν κάποιος άλλαξε γνώμη ας ενημερώσει...
Κρεβατακι κρατημενο.........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
θα ξεκινησει κανενας αθηναιος απο παρασκευη πρωι ,για να παμε μαζι μεχρι πραμαντα κ μετα αν εχει ασφαλτο μεχρι το καταφυγιο;
το ειδα το 117
ειναι ο μοναδικος χωματινος δρομος για το καταφυγιο;γιατι στο τελος του βιντεο ,που περιμενουν μερικοι σε μια δεξια στροφη υπαρχει ασφαλτος!!
και ακομα περιμενω να μαθω αν θα ξεκινησει κανεις την παρασκευη πρωι να παμε παρεα.αν κ δεν με χαλαει να ανεβω μονος μου στα πραμαντα
Ειναι λιγο ζορικος ο χωματοδρομος και θελει προσοχη.Δεν εχω παει αλλα ετσι μου ειπε ενα παλικαρι που πηγε προσφατα.
ποιο καλο παιδι θα βαλει ενα χαρτη με την διαδρομη απο πραμαντα προς καταφυγιο στο γουγλι,γιατι δεν μπορω να το βρω που ειναι ,ευχαριστω;
http://goo.gl/maps/u5NS1
Από Πράμαντα: προς Μελισσουργούς, στη διασταύρωση για την Μονή Αγ.παρασκευής.3χλμ χωματόδρομος βατός δασικός δρόμος.
Επισης μπορουμε να ορισουμε και καποιο σημειο συναντησης,πιο πριν,για οσους μπορουνε.
Πινουμε ενα καφεδακι και ανεβαινουμε ολοι μαζι.
(Του Mariner ειναι πιο κατατοπιστικος.)
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 06/07/2014 στις 10:58.