Εννοω ολα τα χημικα συμπληρωματα διατροφης και τα φαρμακα που παιρνουν ολοι οι επαγγελματιες αθλητες.
Οχι τα αναβολικα.
Εννοω ολα τα χημικα συμπληρωματα διατροφης και τα φαρμακα που παιρνουν ολοι οι επαγγελματιες αθλητες.
Οχι τα αναβολικα.
Με αυτά που είδα χθές από τη Γερμανία και με αυτά που βλέπως μέχρι στιγμής από την Αργεντινή. ειλικρινά σαν μιλάω, αν προκρινόμασταν όλα ήταν πιθανά... με πολύ τύχη και ύπνο από τον θεό βέβαια αλλά σε πολύ μικρότερα ποσοστά από την τύχη και τον ύπνο του 2004...
εγω τα Βέλγα πάντως μια χαρά τα είδα να τρέχουν χθες,ωσαν με νέφτι στον κώλο.
το Αλεμάνια και η Αρχεντίνα πιο πολύ λύπηση μου βγάζουν γιατί είναι στιγμές που σε κάνουν να νομίζεις ότι κάνουν αγγαρεία.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
οποτε σε ενα απο τα πλεον εντυπωσιακα μουντιαλ εχουμε:
τους γερμανους που χωρις να παιζουν καμια φοβερη μπαλα εχουνε φτασει στους 4
τους βραζιλιανους που εχουνε την πιο αμυντικογενη βραζιλια ολων των εποχων και πλεον χωρις νειμαρ και σιγουρα στον ημιτελικο χωρις τιαγκο σιλβα δηλωνουνε οτι δεν ειμαστε εδω για να δωσουμε θεαμα (α γαμησου ρε φιλε, αν δεν δωσεις εσυ που εισαι βραζιλια θεαμα ποιος θα δωσει? οι τραχανοπλαγιαδες της ελλαδας η τα σκορποχωρια της γκανας?)
τους αργεντινους που ενω εχουνε μοναδες αυτο το συνοθυλευμα ποδοσφαιριστων δεν μπορει να γινει ποτε ομαδα και στηριζεται στις ατομικες ενεργειες των ιγκουαιν, ντι μαρια (που τραυματιστηκε ΚΑΙ αυτος) και μεσσι
και τους καταραμενους και ηλιθιους ολλανδους...
ωραια...
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 07/07/2014 στις 10:21.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κοίτα, αν εξαιρέσεις 100-200 μικροπράγματα κατά τ' άλλα είναι φανταστικό μουντιάλ.
Εκεί στη ΝΕΡΙΤ μάλιστα το έχουν ανακηρύξει ως το καλύτερο όλων των εποχών.
Απορώ μερικοί τί ακριβώς είδαν στο Ολλανδία - Κόστα Ρίκα.