Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 114

Θέμα: δικαβαλο. Ειναι ψυχολογικο?

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    ενταξει, γελασα παρα πολυ με ολους!!!! αποτι καταλαβατε ειμαι κ εγω απο αυτους που ξεφτιλιζουν τα ιδια τους τα χαλια γι'αυτο κ αυτη η σταση μου!
    προσωπικα, σε γιατρους τα λεφτακια μου δεν τα χαλαω (εκτος κ αν ειμαι του θανατα - κ δεν ειμαι - ).
    Θα το παλεψω μονος μου, ενταξει, περιεργος ειμαι, οχι τρελος! (τωρα θα μου πεις, ποιος τρελος παραδεχεται οτι ειναι τρελος???).
    Για αρχη θα ξαναβαλω τα ιδια πειραματοζωα, ο φιλος ειναι αρκετα ανθεκτικος, εχει αποδειχθει πολλες φορες!
    Θα προσπαθησω μικρες αποστασεις,μερικα ησυχα τετραγωνα για αρχη, να ειμαι συγκεντρωμενος κ ηρεμος με φουλ εξοπλισμο οπως παντα εγω κ μεσαιωνικη πανοπλια ο πισω.
    Εδω ξεπερασαμε αλλα κ αλλα...σε αυτο θα κολλησουμε????
    Συνεχιστε το ομως! εχει πλακα!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Tι μηχανάκι έχεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    E ναι! Ενας δυο μιλησαμε σοβαρα πανω στο θεμα του παιδιου και οι υπολοιποι λεγατε για βυζομπαλα και πως συμπιεζονται σε αποτομο φρεναρισμα.
    Είναι απο μηχανικής άποψης και λαμβάνονται σοβαρά υπόψην! ΄Αβυσσος η ψυχή του βυζόμπαλου!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    E ναι! Ενας δυο μιλησαμε σοβαρα πανω στο θεμα του παιδιου και οι υπολοιποι λεγατε για βυζομπαλα και πως συμπιεζονται σε αποτομο φρεναρισμα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Είναι απο μηχανικής άποψης και λαμβάνονται σοβαρά υπόψην! ΄Αβυσσος η ψυχή του βυζόμπαλου!
    Φάγετε μια προειδοποίηση αλλά δεν βλέπω να βαζετε μυαλό. Δεν θα υπάρξει επόμενη. Συμμαζευτείτε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Φάγετε μια προειδοποίηση αλλά δεν βλέπω να βαζετε μυαλό. Δεν θα υπάρξει επόμενη. Συμμαζευτείτε!
    Πότε;;

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από roukos_x Προβολή μηνύματος
    ενταξει, γελασα παρα πολυ με ολους!!!! αποτι καταλαβατε ειμαι κ εγω απο αυτους που ξεφτιλιζουν τα ιδια τους τα χαλια γι'αυτο κ αυτη η σταση μου!
    προσωπικα, σε γιατρους τα λεφτακια μου δεν τα χαλαω (εκτος κ αν ειμαι του θανατα - κ δεν ειμαι - ).
    Θα το παλεψω μονος μου, ενταξει, περιεργος ειμαι, οχι τρελος! (τωρα θα μου πεις, ποιος τρελος παραδεχεται οτι ειναι τρελος???).
    Για αρχη θα ξαναβαλω τα ιδια πειραματοζωα, ο φιλος ειναι αρκετα ανθεκτικος, εχει αποδειχθει πολλες φορες!
    Θα προσπαθησω μικρες αποστασεις,μερικα ησυχα τετραγωνα για αρχη, να ειμαι συγκεντρωμενος κ ηρεμος με φουλ εξοπλισμο οπως παντα εγω κ μεσαιωνικη πανοπλια ο πισω.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλα δεν γελάω καθόλου! Ούτε πλάκα έχει, να γνωρίζεις πως ο δίπλα σου στο φανάρι μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να πάθει κρίση και να σε πάρει παραμάσχαλα! Κάτσε 2 μήνες νοσοκομείο με υπαιτιότητα άλλου και μετά το ξανασυζητάμε! Το νού σου! Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ! Ο κόσμος έχει χαζέψει και τα αυτοκίνητα παίζουν από λωρίδα σε λωρίδα! Θα βρεθείς μπλεγμένος σε καμμία ιστορία! Μακάρι να μπορέσεις να το ξεπεράσεις! Για εμένα όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό του καθενός! Δεν σε είπαμε τρελό! Ούτε στο λέμε για κακό! Έλα και τη Δευτέρα στον κρίκο να το συζητήσουμε και από κοντά!

Πότε;;
    Για τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε. Δεν θα το συζητήσω άλλο.

To λες σε μένα για όλους? ή μπήκες φουριόζος; Αυτήν την γλώσσα βλέπω συνήθως..
    Με μπέρδεψες με κάποιον άλλο..
    Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 08/07/2014 στις 14:29.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ξερεις οτι τα μεγαλα στηθη της συνεπιβατιδος δημιργουν σοβαρο προβλημα ασταθειας λογω μετατοπισης φορτιου στις στροφες. Καθως επισης μειωνουν τις επιδοσεις στην επιταχυνση και στην πεδηση λογω της μεγαλης αδρανειας που εχουν λογω αυξημενης μαζας. (υπαρχουν βεβαια και τομεις οπου οι επιδοσεις αυξανονται).
    Γι'αυτο παιδες προσοχη στα δικαβαλα με πληθωρικες κορασιδες!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ωπα! Δεν σε προλαβα! Το εγραφα ενω ποσταρες κυρ σναιπερ. Αλλα ουτως η αλλως δεν χρησιμοποιησα απρεπεις εκφρασεις.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από roukos_x Προβολή μηνύματος

Παντως η σταση σου δειχνει οτι το προβλημα, παροτι υπαρχει, ειναι σε μικρο βαθμο. Το οτι το μοιραζεσαι και μας το παραδεχεσαι ειναι πολυ σημαντικο και ειναι ενα μεγαλο βημα μπροστα για τη θεραπεια. Οι σοβαρα πασχοντες σχεδον παντοτε σε τετοιες περιπτωσεις αγνοουν το προβλημα τους και θεωρουν φυσιολογικη τη συμπεριφορα τους.
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Σε ένα άτομο και ΜΌΝΟ κάθομαι από πίσω άφοβα
    Στον ρουκο μετά απ αυτά δεν θα καθόμουν που να με πληρώνεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλα δεν γελάω καθόλου! Ούτε πλάκα έχει, να γνωρίζεις πως ο δίπλα σου στο φανάρι μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να πάθει κρίση και να σε πάρει παραμάσχαλα! Κάτσε 2 μήνες νοσοκομείο με υπαιτιότητα άλλου και μετά το ξανασυζητάμε! Το νού σου! Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ! Ο κόσμος έχει χαζέψει και τα αυτοκίνητα παίζουν από λωρίδα σε λωρίδα! Θα βρεθείς μπλεγμένος σε καμμία ιστορία! Μακάρι να μπορέσεις να το ξεπεράσεις! Για εμένα όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό του καθενός! Δεν σε είπαμε τρελό! Ούτε στο λέμε για κακό! Έλα και τη Δευτέρα στον κρίκο να το συζητήσουμε και από κοντά!
    δεν αντιμετωπιζω ποτε τα προβληματα μου σε σοβαρο υφος (με υφος...μην παρεξηγηθω...) γτ θα μου φανουν ακομα πιο σοβαρα!
    με χιουμοριστικο υφος ξεπερνιουνται πιο ευκολα!
    Αν βεβαια εβλεπα οτι θολωνω κ αρπαζω την "κριση" (ετσι το ονομαζω τωρα για να μην μακρολογω), σαν μπουζι,
    εννοειται οτι δεν θα το διαπραγματευομουν να προσπαθησω ξανα!
    Ειμαι θετικος, με μια-δυο-τρεις βολτουλες για καφε καπου εδω τριγυρω (κ ατομα που ξερω κ ειμαι δεκτικος απο αυτα)
    θα μου φυγει!
    Κ επειδη μολις διαβασα για κατι αναφορες..προσωπικα δεν εχω προβλημα, ουτε με το δουλεμα, ουτε με τρολλιες!
    αν βεβαια υπηρξαν ατομα που μπορει να παρεξηγηθηκαν η κατι ειπωθηκε που ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ -αγραφους η μη-
    συγνωμη κ απο μενα!
    ελπιζω να μην υπαρχουν παραπλευρες απωλειες εξαιτιας μου!

Shooter! Σε δινω ενα χιλιαρικο. Ψησου! Για 5 χλμ.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Σε ένα άτομο και ΜΌΝΟ κάθομαι από πίσω άφοβα
    Στον ρουκο μετά απ αυτά δεν θα καθόμουν που να με πληρώνεται

κ εγω δεν θα καθομουν πισω μου! χαχαχαχαχχαχαχααααααα!!!!
    ουτε διπλα μου....

ουτε σε ενος χιλιομετρου ακτινα κοντα!

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τσα!! Smile....ειναι Η Μπατσοκαμερα!!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:34
  2. Ποιεσ Ειναι...
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 10:48
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28
  4. Ειναι Σωστο...
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6