MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
και καλά ναυτικά μίλια![]()
Και την προπελα φαγωμενη τη βλεπω. Βαζε "τσιγκους" καρφωμενους στην καρινα πισω και ανοξειδωτο συρμα να τους συνδεει με την προπελα να κανουν "σωμα". Θα τη διατηρει σε πολυ καλυτερη κατασταση.
MADE IN JAPAN 日本製
Ανόδιο λέγεται αυτό που περιγράφεις.
supraman η βάρκα σας σάπισε άσχημα λόγω του οτι ντύθηκε με πολυεστέρα.
Το πρόβλημα είναι οτι απο κάπου έμπασε νερό, κι αν μπάσει μετα σαπίζει γιατί δεν μπορεί να στεγνώσει.
Εγώ προσωπικά το θεωρώ λάθος να ντύνεται ξύλινο σκάφος με πολυεστέρα.
Αν γίνει πρέπει να ελέγχεται και να επισκευάζεται τακτικά, εστω και απο μια μεριά να μπάσει νερό, θα σαπίσει πάλι και γρήγορα μάλιστα.
Εγω εχω ενα ξύλινο τρεχαντήρι 6 μετρα το οποίο μετα απο 23 χρόνια είναι ακόμα σαν καινούριο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σωστος! Ανοδιο! Δεν θυμομουν τη λεξη. Ολο σαν τσιγκο το ακουω.
MADE IN JAPAN 日本製
η βαρκα ειχε βουλιαξει το χειμωνα με τις βροχες που εδω ηταν καθημερινες και τα ξυλα τα περισοτερα εχουν αλαχτει και αντικατασταθει τωρα θελει να κοψουμε το πανω μερος και να το τοποθετισουμε αλλα αυτην την φορα θα μπει παντου πολυαστερας γιατι οταν την ειχαμ φτιαξει στα πλαγια εκει που ειναι βαμενα τωρα δεν ειχαμε βαλει και δεν φανταστηκαμε ποτε πως απο την τοση βροχη θα βουλιαζε η βαρκα !!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957