Δεν έχει καρδούλα και L.F.E. από κάτω.
Δεν έχει καρδούλα και L.F.E. από κάτω.
Πούστης καραμπινάτος... θυμάμαι στην επική προσπέραση επί του Stoner στη Laguna Seca που ολόκληρος ο πλανήτης αναφώνησε "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕ!!!!;;;;;"
άρχισε τις γυναίκες και κατά συνέπεια και το κάπνισμα...
μάλιστα.... που να κερδίσει αγώνες έτσι
...μετά έφταίγε ο burgess...
καλύτερα να έμενε μπούστης, ακόμα θα κέρδιζε![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καλα τωρα βγαλαμε φουστη τον Ντοκ επειδη σε μια φωτο "τσεκαρει" τα λαδια του αλλου;;;;;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για τον Καλ το αγγλάκι τπτ??? θυμάμαι κάτι φωτό που "κάρφωνε" προ εποχής φτουκάτι τότες που είχε όρεξη ακόμη....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ροσσι, Χορχε, Καλ.
Τι διαολο, ολο το αδερφατο εκει μεσα εχει μαζευτει;;
Εγώ ήξερα ότι σε αυτά τα μεκανάκια πονάνε τα αρκίδια. Όταν τα καβαλάνε τα φοράνε αντί να κάνουν το ανάποδο?
Ρε λες γι'αυτό να του τα τσεκάρει ο Ρόσσι του Μαρκέζ? Να σιγουρευτεί ότι δε σπάσανε τ'αυγά.
Τέσπα.
Άλλο με καίει εμένανε.
Κάτι με ουσίες κι αλκοόλ σκεφτόμανε πιτσιρικάς μπας και γίνω Χέντριξ ή Μόρισον. Τελικά δεν.
Τώρα μου δίνεται άλλη ευκαιρία.
Άμα είναι να γίνω κι εγώ τέτοιο τιμόνι, να το σηκώσω το παλτό.
Το δηλώνω ευθέως![]()
Ούτε αυτό δουλεύει λέμε ρε.
Άμα ήταν θα πέρναγες από την Ομόνοια κι αντί για "Ρε φιλααααάκι έχεις κανά ευρώ να πάρω ένα σάντουιτςςςςς?" θα άκουγες "People are strange, when you're a stranger, faces look ugly, when you're alone..."
Πάει...
Και στρέητ και νηφάλιος.
Και την ήθελα μια αλλαγή![]()