Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Κινητό με GPS

Μέλος

Κινητό με GPS

Καλημέρα στην παρέα!
    Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη και οικονομική λύση (μέχρι 150 ε) για κινητό ή καλύτερα σμαρτφον, που να λειτουργεί και ως απλό GPS. Έχω διαβάσει γι' αυτά της ΜLS, αλλά οι κριτικές δεν... Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; (όχι απο ebay). Κάθε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη, π.χ. θα έχει χάρτες ή θα πρέπει να περάσω εγώ, η πλοήγηση θα ειναι δωρεάν ή θα χρεώνεται, όπως έπαθα πριν λίγα χρόνια με ένα Νόκια, που ήταν "δωρεάν", αλλά είχε κάτι ψιλά γράμματα και τελικά κάτι χρέωνε... Αν ήταν δυνατόν να μου προτείνατε κάποιο μοντέλο που κατέχετε και υπάρχει στην αγορά σήμερα. Σας ευχαριστώ!
    ΥΓ. Έχω χρησιμοποιήσει κανονικό GPS σε ταξίδι με μοτο στο εξωτερικό (2009) με ακουστικά μόνο, οπότε δεν με ενδιαφέρει το bluetooth και η μεγάλη οθόνη, γιατί η ηχητική πληροφορία θεωρώ οτι με καλύπτει...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ολα τα ανδροιντ εχουν δυνατοτητα πλοήγησης.
    Χαρτες και πλοήγηση εχει δωρεάν και "δωρεάν"

Σου κάνει οποιοδήποτε android τηλέφωνο και έχει πολλά στα λεφτά που λες, τόσο από γνωστές μάρκες όσο και από άγνωστες/κινέζικες. Αν πας για άσφαλτο είτε "δανείσου" είτε αγόρασε το Sygic, έχει 30 ευρώ όλη την Ευρώπη. Απλά δες για μεγάλη οθόνη (4,5 ή 5 ίντσες) για να διαβάζεται εύκολα. Και δες και σε κανένα site με δοκιμές για όσο γίνεται πιο φωτεινή οθόνη για να διαβάζεται στον ήλιο, η τεχνολογία IPS στην οθόνη είναι επίσης καλό αν την βρεις στα χρήματα που λες, μειώνει αντανακλάσεις αυξάνει την φωτεινότητα.

Συζητήθηκε και σε άλλο θρεντ, τα Νοκια lumia και X έχουν δωρεάν χάρτες και πλοήγηση και οι χάρτες τους είναι πολύ καλοί. Για κρυφές χρεώσεις δεν ξέρω (στις εποχές symbian όντως ζητούσε να πληρώσεις για φωνητική καθοδήγηση σε κάποια μοντέλα -παθών), αλλά φαντάζομαι ότι δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα. Ίσως μιά επίσκεψη σε Nokia Care κατάστημα να σε βοηθήσει. Τα μοντέλα που έχουν οθόνες clearblack λένε ότι είναι πολύ καλά σε συνθήκες ημέρας και εξωτερικού περιβάλλοντος. πχ, στα λεφτά σου είναι το lumia 630 που σε καλύπτει σ'αυτά που ζητάς.

όσο και να καλύπτει το ηχητικό, που και που θα χρειαστεί να ρίξεις μιά ματιά...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikvolos Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα στην παρέα!
    Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη και οικονομική λύση (μέχρι 150 ε) για κινητό ή καλύτερα σμαρτφον, που να λειτουργεί και ως απλό GPS. Έχω διαβάσει γι' αυτά της ΜLS, αλλά οι κριτικές δεν... Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; (όχι απο ebay). Κάθε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη, π.χ. θα έχει χάρτες ή θα πρέπει να περάσω εγώ, η πλοήγηση θα ειναι δωρεάν ή θα χρεώνεται, όπως έπαθα πριν λίγα χρόνια με ένα Νόκια, που ήταν "δωρεάν", αλλά είχε κάτι ψιλά γράμματα και τελικά κάτι χρέωνε... Αν ήταν δυνατόν να μου προτείνατε κάποιο μοντέλο που κατέχετε και υπάρχει στην αγορά σήμερα. Σας ευχαριστώ!
    ΥΓ. Έχω χρησιμοποιήσει κανονικό GPS σε ταξίδι με μοτο στο εξωτερικό (2009) με ακουστικά μόνο, οπότε δεν με ενδιαφέρει το bluetooth και η μεγάλη οθόνη, γιατί η ηχητική πληροφορία θεωρώ οτι με καλύπτει...
    Καλημερα.
    Οταν εννοεις οχι ebay αποκλειεις αγορα απο εξωτερικο γενικως;
    Οι χαρτες τις Nokia ειναι απο τους ποιο ενημερωμενους,τωρα για την "χρεωση" που ανεφερες μαλλον δεν ειχες ρυθμισει το τηλεφωνο να χρησιμοποιει μονο τον
    δεκτη(gps)τις συσκευης και ειχες και το Α-Gps ενεργο το οποιο χρησιμοποιει και δεδομενα μεσω του παροχου κινητης τηλεφωνιας.
    Απο Κινα μερια υπαρχουν πολλες αξιολογες προτασεις για σμαρτφοουν .................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Babis@
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Απο Κινα μερια υπαρχουν πολλες αξιολογες προτασεις για σμαρτφοουν .................
    και δίνουν και δώρο φουλ ραδιενέργεια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Babis@ Προβολή μηνύματος
    και δίνουν και δώρο φουλ ραδιενέργεια...
    Εχεις δει πινακες μετρησεων SAR να βαλεις τα κλαματα με τα "επωνυμα" τηλεφωνα;

Μέλος
    Ευχαριστώ και σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον...
    Απο εξωτερικό το αποκλείω γιατί θέλω ελληνικό μαγαζί π.χ. Πάμπλικ που έχει κι άτοκες δόσεις για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε σήμερα...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ πάντως με το google maps του android κάνω τη δουλειά μου...
    φυσικά δεν είναι για "επαγγελματική" χρήση, αλλά για μια στο τόσο, μια χαρά...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Babis@
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εχεις δει πινακες μετρησεων SAR να βαλεις τα κλαματα με τα "επωνυμα" τηλεφωνα;
    σπαμ ον
    δεν έιχα και ούτε θα αποκτήσω νέας τεχνολογίας, αφής κλπ.. Έχω εδώ και πέντε χρόνια το ίδιο παλιομοδίτικο κινητό με κουμπάκια και το έχω "ανακατασκευάσει' πολλάκις.
    Τα παλιά "επώνυμα" που δεν είχαν όλα αυτά τα γκατζετάκια δεν εξέπεμπαν ιδιαίτερη ακτινοβολία. Τα σημερινά... Τέλοσπάντων , μη χαλάω και το θρεντ του ανθρώπου.
    σπαμ οφ

Απο εξωτερικό το αποκλείω γιατί θέλω ελληνικό μαγαζί π.χ. Πάμπλικ που έχει κι άτοκες δόσεις για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε σήμερα...
    Ο.Κ απο την στιγμη που ξερεις απο που θα αγορασεις,κοιτα για 5 ιντσες οθονη και 1gb μνημη και θα εισαι καλυμμενος

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Για τα λεφτά που διαθέτεις και για τον περιορισμό από public και άτοκες το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι αυτό
    http://www.public.gr/product/tilefon...prod4850280pp/

Τα υπόλοιπα διπύρηνα στα 150ευρώ είναι με cortex επεξεργαστή που είναι πολύ πιο αργός από τον snapdragon του xperia.

σε διαφορετική περίπτωση και αν το budget ανέβει ελαφρά μονόδρομος το motorola moto g

http://www.public.gr/product/tilefon...prod5840219pp/

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Δε χρειάζεται να δώσεις 150 στο εξωτερικό για να πάρεις αυτά που θες. Μπορείς με κανά 70αρι να τσιμπήσεις απο άπω ανατολή.
    Επίσης γιατι όχι και σε μεταχειρισμένο απο Ελλάδα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Για τα λεφτά που διαθέτεις και για τον περιορισμό από public και άτοκες το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι αυτό
    http://www.public.gr/product/tilefon...prod4850280pp/

Τα υπόλοιπα διπύρηνα στα 150ευρώ είναι με cortex επεξεργαστή που είναι πολύ πιο αργός από τον snapdragon του xperia.

σε διαφορετική περίπτωση και αν το budget ανέβει ελαφρά μονόδρομος το motorola moto g

http://www.public.gr/product/tilefon...prod5840219pp/
    Ενδιαφέρον! Κάτι με μικρότερη οθόνη;
    Τα Μοτορολα δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ενδιαφέρον! Κάτι με μικρότερη οθόνη;
    μικρότερη ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    GPS με λιγότερες από 4 ίντσες οθόνης είναι πεταμένα λεφτά. Θα βγάλεις τα μάτια σου αν δεν έχεις οξύτητα όρασης άνω του φυσιολογικού και πρέπει να έχεις δάχτυλα μωρού για να πατάς με ακρίβεια αυτό που θες.

Αλλιώς κοιτάς για Samsung S3 mini στις 4ίντσες που είναι οριακά αποδεκτό και πλέον έχει πολύ προσιτή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. (εγώ αυτό χρησιμοποιώ από πέρυσι)
    http://www.skroutz.gr/s/2504932/Sams...i8190-8GB.html

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προβληματισμός με GPS σε V-Strom
    από nakkip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2014, 12:36
  2. θηκη για κινητο, pda, gps κλπ κλπ
    από suzukimaniac στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 12:51
  3. Με gps τι παίζει;;