Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις την αστυνομία.
Αντιγράφω από τον ΚΟΚ:
To πρόστιμο για την παραπάνω παράβαση είναι 40 ευρώ και αφαίρεση για 10 ημέρες των στοιχείων κυκλοφορίας. Αν το παράνομα σταθμευμένο όχημα εμποδίζει, απομακρύνεται αμέσως με γερανό.ΑΡΘΡΟ 34 : Στάση και στάθμευση(...)
3. Η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται και: (...)
β) Μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παραδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος - έξοδος οχημάτων εξ αυτής.(...)
Think faster than you ride
Θέλω να βρώ αυτα τα αυτοκολλητα "ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ" και να τους γεμίσω τα scooter τους.
Παρόμοιο πρόβλημα είχε και ο αδερφός μου με το πάρκινγκ του.
Κάλεσε την τροχαία και μετά από ολόκληρη αναπαράσταση του προβλήματος
τους έπεισε ότι υπάρχει θέμα.
Πινακίδες πρόστιμο και η πλάκα είναι ότι η τύπισσα που την έφαγε
εμφανίστηκε μετά από 3 μήνες απειλώντας με μήνυση κατά του αδερφού μου
γιατί της προξένησε οικονομική βλάβη λόγω του ότι δεν είχε αμάξι να μετακινηθεί! !!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με συγχωρείς. Τώρα πρόσεξα ότι ρωτάς "τι θα κάναμε εμείς στη θέση σου"
Εφόσον πρακτικά δεν με ενοχλούσαν, δεν θα έκανα τίποτα.
Think faster than you ride
Φιλαράκι για ρίξε μια ματιά. http://www.streetpanthers.gr/index.p...tc/autokollita
Είναι αυτοκόλλητα που δεν ξεκολλάνε ολόκληρα. Μια που το βάζεις και δυο ώρες να το ξεκολλήσουν καμματάκι κοματάκι.
Εγώ έχω ρίξει δυο τρία σε κάποιους πονηρούς. Αν κινείσαι προς βόρεια προάστια, μπορώ να σου δώσω μερικά.
PM
Όσο έγραφα με πρόλαβες.![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Για κανενα λογο μην κολλησεις αυτοκολλητα κτλ,ειναι φθορα και θα σε τρεχουν αν θελησουν.
Εφοσον δέν με εμποδίζουν, τίποτα.-
Μην κάνεις, εάν έχεις τέτοιο ψυχολογικό που παρκάρουν μπροστά απο την είσοδο, πάρε την τροχαία. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Εάν Το πάμε αλλού έχει χειροδικία ή ζημια στην μοτοσυκλέτα....... σου κάνουν μήνυση και σε μαζεύει η αστυνομία κλπ κλπ
έλα μου ντέ????
και στο δικό μου πάρκινγ παρκάρει ο γείτονας αρκετές φορές αλλά δέν τρέχει και μια εφόσον χωράω.
+1000
taisteal κατανοητό!! Θέλω να κανω κάτι όμως , γιατι ουδεν μονιμότερο του προσωρινού. Και πατάνε στο αφου δεν λενε κατι για το πάρκινγκ παρκάρω όπου βρώ και με βολεύει και στ' @@ μου αμα ενοχλώ!!! Η αντίληψη αύτη είναι που με ενοχλεί.
τροχαια αμέσως, μετά σε σταμπάρουν .....συμβουλεψα γειτόνισσα να κατεβάσει το αμάξι της απο το πεζοδρόμιο γιατί περνάνε μανάδες με καρότσια και ο ανάπηρος παππούς μου, αλλά μου έβγαλε μια γλώσσα σαν την βοιδόπουτσ@ του γνωστού αμάνικου ζιγκολό με ΚΤΜ, της είπα θα σου φέρω την τροχαία... μάντεψε....καλοθελητής αλλα κουτοπόνηρος γείτονας, έφερε (τότε ) την δημοτική αστυνομία, γιατί δούλευε ο γιός του.....και είχε και το θράσος να βγει να φωνάζει : "ΕΊΔΕΣ ΤΙ ΓΕΊΤΟΝΕΣ ΕΧΕΙΣ??? ΣΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!"
Μπάνακι με HCL και η σκουριά στα κάγκελα....
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δεν θα ήταν η καλύτερη μου, αλλά σίγουρα δεν θα ξενέρωνα τόσο. Και επειδή μου έχει τύχει/μου είχε τύχει, καθάρισα εύκολα κ ευγενικά.
Edit : Εντωμεταξυ η κουβέντα έχει φτάσει να ρίξεις μέχρι και πύραυλο Stinger στα ''παλιο σκούτερ'' τους, αλλά ακόμα, δεν τους έχεις καν μιλήσει να δείς προθέσεις κλπ κλπ.
Εμένα, αν μου έβαζες τέτοιο αυτοκόλλητο, θα σου έκανα τρελό χουνέρι. Και δεν μιλάμε ούτε για παρκάρισμα σε επικίνδυνο σημείο, ούτε κλείσιμο ράμπας αναπήρων κλπ κλπ.
Μίλησε τους πρώτα, κατόπιν ακολούθησε την νόμιμη οδό αν δεν, και μετά κάνεις σχέδιο μάχης.
Τελευταία τροποποίηση από manhunter; 10/07/2014 στις 14:01.
Οι προθέσεις τους μάλλον είναι προφανεις!!! Σε γράφω κυριε του παρκινγκ και παρκάρω εκει που μπορω...Δεν μπορει να μην έχει πάρει χαμπάρι οτι το πάρκινγκ χρησημοποιειται....Μαζί με μένα παρκάρει στο παρκινγκ 1 Tiger με Akrapovic...δεν μπορει να μην τον ακούν και αυτόν που μπαινοβγαίνει καθημερινώς.
Εσύ που το ξέρεις ότι την έχει σαν βοδιού ο αμάνικος με το ΚΤΜ; ε;
Εφόσον είναι νόμιμο πάρκινγκ απλά την τροχαία και μόνο. Μετά από 2-3 κλήσεις θα το σκεφτούν πάρα πολύ να παρκάρουν εκει ξανά.
οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο, ακόμα και η προειδοποίηση (γαιδούρια μου φαίνονται....)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου