Αναμενόμενο, αφού έφτασαν στα πέναλτι. Πολλά λάθη από τους Ολλανδούς και οι Αργεντίνοι, αν και πιο απειλητικοί, αδυνατούσαν να ολοκληρώσουν. Μέτριο παιχνίδι, πολύ κλειστές και οι 2 ομάδες.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 10/07/2014 στις 01:25.
Life begins at 45°.
Ωραίος στημμένος αγώνας.
Ας βγώ ψεύτης αλλά παίχτε το στην Γερμανία
http://www.koutipandoras.gr/article/...s-xeftilisoyme
Όσο διαβάζωκάτι τέτοια τόσο περισσότερο θέλω να τους ξεσκίσει η Αργεντινή! Η υπεροψία του ναζί και της (παπ)άρειας φυλής δεν ξεχνιέται...
αχωνευτοι μεν ασυναγωνιστοι δε
η τωρινη ομαδα σχεδιαζεται εδω και μια δεκαετια
υπαρχει γερμανος παικτης που να ειναι γνωστος για γκομενες, ακριβα αυτοκινητα, διαφημισεις κλπ;
ειναι ψυχροι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες κι οχι σταρ
Εγώ όμως στέκομαι εδώ
που σημαίνει ότι ήξεραν πολύ καλά πόσο τυχεροί ήταν και τι ακριβώς συνέβη, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα να αποφασίσουν να μη το παραχέσουν, ενώ σίγουρα μπορούσαν να κάνουνΜετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, οι παίκτες της Βραζιλίας αποδιοργανώθηκαν πλήρως κι εμείς δεν χάσαμε καμία ευκαιρία μέχρι να φτάσουμε στο 5-0
πάρτυ, πράγμα το οποίο το βρίσκω αντιθέτως πολύ ανθρώπινο και πολύ σωστό.
Κατά τα άλλα και γω αρτζεντίνα είμαι.
Η Γερμανία είναι μια από τις πιο μισητές ποδοσφαιρικές εθνικές ομάδες στην Ελλάδα (βασικά μάλλον η 1η με διαφορά), οπότε είναι λογικό το να ψάχνει κάποιος τρόπο να τους μισήσει ακόμη περισσότερο. Έτσι, μπορείς να διαβάσεις απλά τον τίτλο που έβαλε ο δημοσιοκάφρος ή να διαβάσεις την κανονική δήλωσηπου καμία σχέση δεν έχει με τον τίτλο, μια χαρά δήλωση είναι.«Αυτό που είπαμε μεταξύ μας ήταν ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά να μην προσπαθήσουμε να τους ξεφτιλίσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε έναν αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό ότι εμείς το κάναμε αυτό και δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε κόλπα ή κάτι τέτοιο. Απλώς κάναμε το παιχνίδι μας για 90 λεπτά», τόνισε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.
Εδώ όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε γιατί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας συγκεντρώνει τόση αντιπάθεια.
Γιατί οι γερμανικές εθνικές ομάδες των άλλων αθλημάτων μας είναι αδιάφορες; Αυτοί είναι λιγότερο ναζίδες ή απλά δεν είναι τόσο καλοί και δεν μας νοιάζει;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Que la tomes por el culo puta Alemania!!! Vamos Argentina!!!
Folla los coñazos alemanes!!!
MADE IN JAPAN 日本製
Οσοι στηριζετε Γερμανια να ξερετε οτι (ασχετα με το ποδοσφαιρο) αν πας Αργεντινη αλλα και σε αλλα μερη της Λατινικης Αμερικης και πεις οτι εισαι Ελληνας σε αντιμετωπιζουν σαν αδερφο. Αν πας στη Γερμανια και πεις οτι εισαι Ελληνας.. χμμμ οχι και τοσο, αρνητικα σε βλεπουν και ας εισαι τουριστας.
Οποτε να πανε να συνουσιαστουνε οι "φιλοι" μας Γερμανοι με τα κοπρανα που εχουν οι περισσοτεροι απο αυτους για μυαλο.
MADE IN JAPAN 日本製
Αδερφέ, χέστηκα και για τους γερμανούς και για τους αργεντίνους. Όταν βλέπω μπάλα όμως βλέπω μπάλα, δεν φαντασιώνομαι πολέμους μεταξύ κρατών.
Από κει και πέρα, η εθνική γερμανίας παραδοσιακά το ποδόσφαιρο ως άθλημα το σέβεται πολύ περισσότερο από πολλές από τις «αγαπημένες του λαού» ομάδες και αυτό ο κάθε μη κολλημένος ποδοσφαιρόφιλος θα πρέπει να είναι σε θέση να το αναγνωρίζει.
Ούτε βουτάνε με το παραμικρό, ούτε τον εαυτούλη τους τον βάζουν πάνω από την ομάδα, ούτε τους ψευτοτραυματίες κάνουν με το που χάνουν τη μπάλα και οι παίχτες τους δεν το παίζουν ντίβες.
Επίσης, δεν παίζουν με αγκώνες, δεν περικυκλώνουν το διαιτητή με το παραμικρό φωνάζοντας, δεν παρατάνε το ματς και αν και δεν τους κερδίζεις ποτέ στο ξύλο (ρώτα την εθνική του Καμερούν το 2002), δεν παίζουν βρώμικα.
Γενικότερα δηλαδή, παίζουν αυτό που μπορούν χωρίς να είναι καραγκιόζηδες.
Αν είναι καλύτεροι κερδίζουν (αλλά αν είναι καλύτεροι όντως κερδίζουν, αν δεν παίξεις καλύτερα από αυτούς δεν τους κερδίζεις), αν είναι χειρότεροι το παλεύουν και αν φάνε και καμία πεντάρα από την Αγγλία όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Ναι οταν παιζει μουντιαλ ετσι το βλεπω εγω. Παιζει και η πολιτικη ρολο και το παραδεχονται ολοι (και ο Μπαμπης ο Σουγιας) Σε θεματα ομαδων στα @@ μου. Εχω αλλα κριτηρια για αυτες που υποστηριζω. Μπορουσια Ντορτμουντ ας πουμε γουσταρω πολυ και την παρακολουθω και ας ειναι Γερμανικη.
Αλλα δεν θα θελω να κερδισει μια χωρα σε διεθνη διοργανωση που δεν γουσταρω για τον α ή β λογο. Και σαφως αναγνωριζω την αξια της Γερμανιας σαν ομαδα διαχρονικα και των παιχτων τους. Ανεκαθεν ηταν σε πολυ υψηλο επιπεδο και ακριβως οπως τα λεει ο Flok.
MADE IN JAPAN 日本製