Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 153

Θέμα: Ζαμανφουτιστας ο Ελληνικος

Όταν έμενα σε πολυκατοικία είχα δύο μαλάκες που έκλειναν το γκαράζ. Ο ένας απόστρατος στρατιωτικός και ο άλλος ψυχολόγος. Κουδούνι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, έλα ΤΩΡΑ και πάρε το. Ξημερώματα; Μεσημέρι; ΟΤΙ ώρα. Με ενοχλείς; Δεν θα κοιμηθείς, δεν θα φας, δεν θα δεις τον ασθενή σου, δεν θα πηδήξεις, θα πάρεις το αμάξι και θα γίνεις και ρόμπα στους συγκάτοικους που ακούν τα πάντα. Αλλά δεν έμπαινα και δεν έβγαινα, εσύ δεν ενοχλείσαι σαν μετακίνηση, σπάζεσαι με την γαϊδουριά. Το σίγουρο είναι πως ξέρουν ότι περνάς και για αυτό παρκάρουν εκεί. Αν είχες αυτοκίνητο, πιστεύω πως δεν θα έκαναν το ίδιο. Καταλαβαίνω τι λες και γιατί το λες, από την άλλη αφού στην ουσία δεν σου στερούν την ελευθερία του να φύγεις και να έρθεις ότι ώρα γουστάρεις, αφού όπως λες γίνεται της κακομοίρας στο δρόμο σου, λίγο αλληλεγγύη στον "συνάδελφο" βρωμερό σκουτερόβιο δεν βλάπτει. Στην τελική δεν κάνουν κατάληψη στην ιδιοκτησία σου, αφού ο δρόμος στον οποίο παρκάρουν είναι δημόσιος

Όταν και αν σε ενοχλήσουν εμπραγμάτως και δεν μπαίνεις ή δεν βγαίνεις, τροχαία κατ΄ευθείαν χωρίς χρονοτριβή και χωρίς κουβέντα σε κανέναν. Τα περί αυτοδικίας έχουν πλάκα, αλλά πιο πολύ θα μπλέξεις εσύ παρά θα ταλαιπωρηθούν οι άλλοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Απορία: Η πολυκατοικία έχει πυλωτή. Η οποία όμως, δεν ήτανε πάρκινγκ, έγινε αργότερα. Αρα στην άδεια οικοδομής δεν αναφέρει πάρκινγκ προφανώς. Αν κάποιος κλείσει την έξοδο της πυλωτής, και φωνάξω γερανό να τον μαζέψει, θα μου ζητήσουν άδεια οικοδομής για τη νομιμότητα του πάρκινγκ;

Ευχαριστώ
    Υπάρχουν περιπτώσεις που η στάθμευση στην πυλωτή είναι παράνομη και καταχρηστική... Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω πως θα αρνηθεί ο τροχαίος να γράψει κάποιον που εμποδίζει την είσοδο και έξοδο από το σπίτι σου.

Banned
    Nathair
    Ότι είπε ο από πάνω
    Η στάση και στάθμευση σε είσοδο-εξοδο οικοδομής είναι παράνομη
    Άσχετα αν υπάρχει άδεια πάρκινγκ η οχι
    Τώρα αν έρθει γερανός με την μία δεν το γνωρίζω, εξαρτάται την διαθεσημοτητα .
    Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπιζω και εγώ γιατί έχω απέναντι μου μεγάλο σούπερ μάρκετ και παρκάρισμα στην είσοδο κάθετα διαγώνια,οπως τους ερχόταν
    Είχα σήμα-ταμπέλα πάρκινγκ, οριοθετησα την είσοδο με κώνους, τους έκλεψαν
    Πήρα μεταλικα κολωνακια τα έβαψα φωσφορούχα και τα βιδωσα κατω
    Κάνα δυο μα@@κες άφησαν προφυλακτήρες και φτερά επάνω
    Το πρόβλημα όμως παραμένει
    Πηγαίνω και φωνάζω στα μικρόφωνα του s/m
    Τελικά και σκοπιά να βάλω οι τσομπανοι θα παρκάρουν, είναι θέμα παιδείας
    Μην αναφέρω για διαλόγους που είχα γιατί θα γελάμε ως αύριο

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Απορία: Η πολυκατοικία έχει πυλωτή. Η οποία όμως, δεν ήτανε πάρκινγκ, έγινε αργότερα. Αρα στην άδεια οικοδομής δεν αναφέρει πάρκινγκ προφανώς. Αν κάποιος κλείσει την έξοδο της πυλωτής, και φωνάξω γερανό να τον μαζέψει, θα μου ζητήσουν άδεια οικοδομής για τη νομιμότητα του πάρκινγκ;

Ευχαριστώ
    Όλα τα νόμιμα πάρκινγκ φέρουν αριθμό αδείας ο οποίος και πρέπει να είναι τυπωμένος δίπλα στην αντίστοιχη πινακίδα.
    Οι πυλωτές πολυκατοικιών ακόμα και αν δεν έχουν αναφορά για parking εξαρχής επιτρέπεται να έχουν μία είσοδο-έξοδο για τις κοινόχρηστες ανάγκες των ενοίκων βάση πολεοδομίας. Και άδεια parking να μην έχεις δε μπορεί ο άλλος να παρκάρει εμποδίζοντας την λειτουργία εισόδου εξόδου σε κοινόχρηστο χώρο.

Στην περίπτωση του φίλου με τα σκούτερ αν υπάρχει άδεια παρκινγκ και δεν είναι μια απλή αυλίτσα μπορεί να καλέσει την τροχαία αν τα χαρτάκια και το μπλαμπλά με τους γείτονες δε φέρει λύση.
    Αν το πάρκινγκ της μηχανής είναι ανεπίσημο γιατί ήταν π.χ. μια αυλόπορτα ή μια πόρτα αποθήκης για πρόσβαση στο σπίτι από άλλη είσοδο, δε μπορεί να καλέσει αστυνομία γιατί το πάρκινγκ της μηχανής δεν υφίσταται.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Ευχαριστώ
    κανονικα ετσι ειναι και η απαντηση ΔΕΝ ειναι δικια μου που ΔΕΝ ειμαι ειδικος. ρωτησα συμβολαιογραφο, μηχανικο και δικηγορο!

ΑΡΑ!

αν το παρκινγκ ειναι νομιμο:

1.καλος τροπος: αφηνεις ενα ευγενικο μνμ που ζητας αν ειναι δυνατο να αφηνουνε τα μπουρδελα τους λιγο καλητερα.
    2.κακος τροπος: φωναζεις μπατσους.
    2.α. οι μπατσοι τον παιζουνε η εν παση περιπτωση δεν δινουν λυση στο προβλημα σου. πινεις ενα μπουκαλι τεκιλα ωστε να μην μπορεις να οδηγησεις οποτε δεν σε απασχολει αν μπορεις να μπεις/βγεις στο παρκινγκ
    2.β. οι μπατσοι ΔΕΝ τον παιζουνε!!!! ΟΥΑΟΥ!!!! ενθουσιαζεσαι και πινεις ενα μπουκαλι τεκιλα επειδη η τυχη σου χαμογελασε!!!! και παλι δεν μπορεις να οδηγησεις οποτε και παλι δεν σε απασχολει αν μπορεις να μπεις/βγεις στο παρκινγκ
    3.χειροτερος τροπος: σπας μηχανακια/αυτοκινητα που σε ενοχλουνε, χρησιμοποιεις βια
    3.α. εξαφανιζονται αλλα ολο και καποιος αλλος θα σου παρκαρει αυριο/μεθαυριο/σε μια βδομαδα που δεν θα τον ξερεις κι ολας και αντε βρες τον να παρει τη μαλακια του απο κει μπας και πας στη δουλεια σου
    3.β. ειναι ντουκια, οποτε αλλαζεις παντελονι (φορας ενα καφε για να μη ξεχωριζει η σταμπα) και αφοτου σε κανουνε ασηκωτο πινεις εκεινο το μπουκαλι που λεγαμε για να κοψουν λιγο οι πονοι. σε αυτη την περιπτωση αν εχουμε και κανενα καταγματακι προσφερομεθα να σας σιαξουμε (αν παιζει δε και ιδιωτικη ασφαλεια, ΓΙΝΑΜΕ!!!!)

υ.γ. το μπουκαλι που εγραψα τεκιλα (αν δεν σου αρεσει) μπορεις να το αντικαταστησεις με οποιοδηποτε αλλο αλκοολουχο γουστερνς!

καλη τυχη
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν το πάρκινγκ της μηχανής είναι ανεπίσημο γιατί ήταν π.χ. μια αυλόπορτα ή μια πόρτα αποθήκης για πρόσβαση στο σπίτι από άλλη είσοδο, δε μπορεί να καλέσει αστυνομία γιατί το πάρκινγκ της μηχανής δεν υφίσταται.
    Πόρτα αποθήκης είναι εμένα δεν διαφωνούμε. Απλά ήθελα να πω το πιο "ωράιο" είναι να είσαι μέσα να σε βλέπει ο κάγκουρας με το gti να παρκάρει επιδεικτικά μπροστά στην γκουμούτσα που έχω βάλει για σήμα να την βλέπουν και ελικόπτερα.
    Αδειος ο δρόμος αλλά εκεί μπροστά στην γκουμούτσα ο κομπλεξικός.
    Τον κοιτάω..
    Κάνει πως γυαλίζει το πόμολο και τσεκάρει τα μπάσα στη σιντιέρα!
    Μίνι εγκεφαλικό εγώ!
    Με βλέπει που έχω γουρλώσει και κάνει να βγεί..
    -Μίσο μέτρο ρε φίλε του λεω πιο π'ισω..
    ΑΠΑντηση:
    _ Ε θα βγείς τώρα;;

Eυτυχώς έκανε 50 εκατοστά πιο πίσω ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚ΅Σ!!!!!!!!!!!!!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    το thread μαμάει...

να βάλω κάνα phneio μέσα να γίνει της πόπης ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    το thread μαμάει...

να βάλω κάνα phneio μέσα να γίνει της πόπης ;
    posa volt to metrises filos?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	epagogi_3.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	18,3 KB 
ID:	319888

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maim2004 Προβολή μηνύματος
    Γεία σας παίδες,
    Έχω το εξής πρόβλημα , το οποιό τις τελευταίες μέρες έχει πάρει μεγάλες διαστασείς. Λόγω του οτι έχουν αυξηθεί τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες στον δρόμο μου με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και πολλές θέσεις ελευθερες.
    Και εφόσον δεν βρίσκουν θέσεις να παρκαρουν, είναι 2 στ@ρχιδιστές που βάζουν τα scooter τους και κλείνουν την είσοδο του παρκινγκ μου (σε καθημερινή βάση). Όχι όλη την είσοδο (χωράω να περάσω με την μηχανή) αλλα και πάλι είναι πολύ ενοχλητικο το όλο θέμα.Θα μπορούσα να είχα αυτοκίνητο και να μην χωραγε πάντως. Όπως εγω δεν κλείνω κανενός το παρκινγκ ετσι θέλω να μην κλείνει κανείς και το δικό μου.

Μέχρι στιγμης δεν έχω βρεί κανέναν απο αυτόυς να τους κραξω να μη ξαναφήσουν τα χάρβαλα τους στην είσοδο-έξοδο μου.

Τί θα κάνατε αν βρισκόσασταν στην θέση μου??

Ευχαρίστω εκ των προτέρων.
    Αφού ρε άνθρωπε εν τέλει περνάς....
    Γιατί σπας τα κέρατα σου?
    Σου χουν και υποχραίωση ! '

Χαλάρωσε Ωμμμμμ κλπ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Οι καλύτεροι είναι οι επισκέπτες ! Παρκάρουν μπροστά και μετά πιάνουν θέση στο ανάλογο μπαλκόνι με θέα στο φρεσκοπλυμένο ρημάδι που με έχει κλείσει.
    Οπότε εκεί που πίνουν το φραπόγαλο βλέπούν έναν πίθηκο (εμένα) να ταρακουνάει την σκάφη τους για να χτυπήσει ο συναγερμός!!!
    Να δεις.. με το φραπόγαλο και το φοντάν στα χέρια για πότε κατεβαίνουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Πως γίνεται μια πολυκατοικία να έχει 15 μετρα φάτσα και να είναι όλα πάρκινγκ;Υπαρχουν δρόμοι,στενακια που δεν μπορείς να παρκαρεις,αυτό δεν είναι παράνομο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Πως γίνεται μια πολυκατοικία να έχει 15 μετρα φάτσα και να είναι όλα πάρκινγκ;Υπαρχουν δρόμοι,στενακια που δεν μπορείς να παρκαρεις,αυτό δεν είναι παράνομο;
    πλέον απαγορεύεται. παλαιότερα όχι. αλλά δεν μπορείς ν'αλλάξεις ότι ήδη χτίστηκε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    πλέον απαγορεύεται. παλαιότερα όχι. αλλά δεν μπορείς ν'αλλάξεις ότι ήδη χτίστηκε...
    Μιλάω για πολυκατοικία 5ετιας,δεν μπορούμε να αφήσουμε το παιδι,να ξεφορτοσουμε κάτι για 5-10 λεπτα.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    βάση πολεοδομίας σε ένα κτίριο επιτρέπεται μόνο μία είσοδος και μία έξοδος σε πλάτος όσο το πλάτος ενός αυτοκινήτου. Δηλαδή αν μια πολυκατοικία πιάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο με 25 μέτρα πεζοδρόμιο σε κάθε πλευρά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχει όλα τα μέτρα της κάθε πλευράς προσβάσιμη με γκαραζόπορτες ή εισόδους/εξόδους οχημάτων.
    δηλαδή αυτό

Όνομα:	1-1024.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	82,8 KB 
ID:	319901

είναι το σωστό.
    μια συρόμενη σε κάθε πλευρά και τα υπόλοιπα μέτρα προσβάσιμα με πεζοδρόμιο για να παρκάρει ο οποιοσδήποτε κατά μήκος του.

ενώ αυτό

Όνομα:	assets_LARGE_t_420_103001_type12713.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	28,9 KB 
ID:	319902

απαγορεύεται.

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελληνικός κινηματογράφος
    από vangelis 64 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 13:45
  2. Ελληνικος messenger
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2006, 01:23
  3. αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος!!!!
    από DoctorS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 13:45
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ