ΠΑρε ενα μικρο scooter που ετσι και αλλιως αυτα κοιτας και μην το πολυ ψαχνεις να κανεις την δουλεια σου..
ΠΑρε ενα μικρο scooter που ετσι και αλλιως αυτα κοιτας και μην το πολυ ψαχνεις να κανεις την δουλεια σου..
Από σκούτερ δεν κατέχω....
ποιο ομως?οτι και να παρω το ιδιο ειναι?
Βλέπω να κυκλοφορανε kymco agility και sym τα οποία λένε ότι είναι αξιόπιστα
Χαχαχαχα
Καλά μην νομίζεις οτι με ενα 600αρι για παράδειγμα μονοκύλινδρο μαματο που να είναι περίπου 40+- άλογα θα δεις κάνα τρελό γκάζι. Και απο την αλλη τα εχεις μια full size μηχανή και όχι παπομηχανη καθώς και φρένα και αναρτήσεις.
Τελευταία τροποποίηση από Nikos.M; 12/07/2014 στις 23:20.
Το sym symphony ειναι πολυ καλό. Το είχε φίλος μου και δεν έβγαλε το παραμικρό προβλημα. Κοίτα το 150 sr. Μακριά απο Peugeot.
Λοιπον Δωρα! Καλημερα!
Πρωτον: Μακρια απο τα Peugeot. (και τα Piaggio θα ελεγα εγω)
Δευτερο: Αν θες σκουτερ να εχει και στυλ και ομορφια αλλα να μην ειναι ευπαθες σε βλαβες κοιτα το Honda το PCX.
Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο η εμφανιση (που δεν νομιζω αφου το ματι σου επεσε στο Peugeot) κοιτα το Honda Sh 125.
Και τα δυο ειναι πολυ καλα σα σκουτερ (οδηγηση, οικονομια) και πολυ αξιοπιστα. Το μονο σημειο που πασχουν ειναι ο καπως περιορισμενος αποθηκευτικος χωρος κατω
απο τη σελα. Χωραει ενα κρανος τυπου jet δηλαδη και μερικα μικροπραγματα.
Τριτον: Αν θελεις μια πιο οικονομικη λυση που να διατηρει καποια αξιοπιστια (αρκετη θα ελεγα) κοιταξε και κανενα απο τις σειρες της Kymco. Τα εχω δουλεψει σε ενοικιαζομενα και ειναι πολυ καλα ειδικα για τα λεφτα τους.
Τεταρτον: Οτι και να κανεις ΜΗΝ παρεις κινεζικο!!!
Πεμπτο: Προτιμησε οπωσδηποτε σκουτερ με 16αρηδες (μεγαλους) τροχους. Προσφερουν ευσταθεια και ασφαλεια σε ευθεια, στροφες, φρενα, λακουβες κλπ.
Γενικοτερα γνωμη μου ειναι οτι αν θελεις κατι σε σκουτερ απο μαρκες κοιτας Honda, Yamaha, (suzuki sixteen γνωμες κανεις;;; ) και για φθηνοτερα Kymco και Sym.
Αν δεν θες σκουτερ, μετα ειναι μεγαλη κουβεντα. Πες και το συζηταμε.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Σαν οδηγός βέσπας θα συμφωνήσω με τον mastora
Η βέσπα είναι για πολύ χαλαρές καταστάσεις με τα μικρά ροδάκια![]()
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 13/07/2014 στις 12:09.
γιατι οχι Peugeot και κινεζικα?
οκ θα δω κατι αναμεσα σε Honda Sh 125, Honda Vision και Sym Symphony sr150
σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Διοτι δεν ειναι αξιοπιστα. Δηλαδη παρουσιαζουν συνεχως βλαβες. Ετσι τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο την αγορα ενος κινεζικου π.χ. θα τα δωσεις για επισκευες, θα ταλαιπωρησε με τα συνεργεια και θα μενεις και καποια διαστηματα χωρις μηχανακι.
Επισης δεν εχουν καμια μεταπωλιτικη αξια. Οταν θα θελησεις δηλαδη να το πουλησεις καποια στιγμη για να παρεις κατι αλλο ή για οποιοδηποτε λογο, ενα κινεζικο σκουτερ ή ενα Peugeot θα εχει χασει σχεδον το 80% της αξιας αγορας του.
Το αγοραζεις π.χ. 2000 και το πουλας μετα απο δυο, τρια χρονια με το ζορι 500. Ασε που δεν πωλουνται κιολας ευκολα. Το ιδιο και τα Peugeot.
Απο την αλλη μια αξιοπιστη μαρκα και ενα μοντελο που εμπιστευεται ο κοσμος και κυκλοφορει αρκετα στην Ελλαδα δεν χανει τοσο απο μεταπωλητικη αξια. Παιρνεις δηάδη ενα σεβαστο ποσο απο τα λεφτα σου πισω και βρισκεις αγοραστη πολυ πιο ευκολα.
Αλλα αυτο που πρεπει να σε προβληματιζει περισσοτερο ειναι η αξιοπιστια της μηχανης στην παρουσα φαση. Τα αλλα επονται επι του παροντος, μιας και θα ειναι πρωτο μηχανακι.
Αλλιως θα φας πολλα λεφτα και πολυ ταλαιπωρια. Δεν ειμαστε για τετοια ε;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
δες και το Liberty απο σκουτερ.Πιατζιο εχω και τα εχει βγαλει τα λεφτα του 10000 φορες.Ειχαν και προβληματικα μοντελα οντως οπως ολες οι εταιριες ετσι και αλλιως.Κρανος φουλ φεις και γαντια να παρεις και αν εχεις και λεφτα για μπουφαν παρε ΚΑΙ μην κυκλοφορεις με παπουτσια τυπου πεδιλα κλπ να φορας παπουτσια αν οχι μοτοσυκλετιστικα αν δεν εχεις λεφτα να παρεις που να ειναι οσο το δυνατον δεμενα (εννοειτε παντα δεμενο και κρανος) καλοταξιδο οτι και να παρεις![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ναι αλλα και το sym που μου προτειναν απ οτι ειδα κατασκευαζεται στην κινα.να το αφησω δηλαδη εξω απο τις επιλογες?
Ναι κρανος εννοειται! εικονες που εχω δει απο ανοιγμενα κεφαλια, και μηχανακι με φοβο αποφασισα να παρω. Για τα υπολοιπα αξεσουαρ που λες δεν ξερω.Εσυ τα χρησιμοποιεις?και με τα παπουτσια τι κανεις?κουβαλας μαζι σ συνεχεια για ν αλλαζεις?
Σχεδόν τα πάντα κατασκευάζονται στην Κίνα. Το ζήτημα είναι όμως τι προδιαγραφές θέτει ο κατασκευαστής, πχ κινητά τηλέφωνα πάμπολλα άγνωστης μάρκας κατασκευάζονται στην κίνα αλλά και το iphone κατασκευάζεται στην κίνα όμως με τα στάνταρντς που τους έχουν θεσπίσει οι αμερικάνοι.
Δεν θα πρέπει να αποκλείσεις τα sym μόνο και μόνο απ την χώρα κατασκευής αν όντως σου αρέσουν, εξάλλου είναι αρκετά αξιόπιστα και τίμια σκουτεράκια για τα χρήματα που δίνεις όπως σου είπε και ο μάστορας.
Όλα είναι δρόμος