Δεν ήρθαν ακόμα , αλλά ευτυχώς , όχι δεν είναι κινέζος ... είναι CZ !!
GoldFren.cz
Δεν ήρθαν ακόμα , αλλά ευτυχώς , όχι δεν είναι κινέζος ... είναι CZ !!
GoldFren.cz
Απο δικιά μου εμπειρία πάντως Κυριάκο (και αν αποφασίσιες να πάρεις EBC):
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ CARBON-GRAPHITE !
Είναι τα πιο άχρηστα τακάκια που εχω δοκιμάσει ποτέ μουΔεν έχουν αίσθηση (σα να 'χεις 2 ξύλα αντί για 2 τακάκια) και δεν έχουν χιλιομετρική αντοχή (στα 400km) είχαν μείνει τα μισά!
![]()
Αντιθέτως η χρυσή σειρά που είναι οργανικά αλλα και η cintered έχουν εξαιρετική αίσθηση και μέτρια χιλιομετρική απόδωση.
Όλα αυτά τα παραπάνω σε σχέση με τα μαμά της Kawasaki που βγάζει για το Kaze-R και είναι της Nissin. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η KAWA ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ NISSIN ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!
Γνώμη μου; Πάρε τα γνήσια τακάκια που δίνει η αντιπροσωπία για το ΑΧ-1. Θα είναι σίγουρα καλύτερα σε όλους τους τομείς σε σχέση με οτιδήποτε aftermarket.
Υ.Γ: Αφού θέλεις "αίσθηση", πάρε ο ρ γ α ν ι κ ά !
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Σε ευχαριστώ Νίκο .
Η αλήθεια είναι οτι πέραν απο τις ποιότητες στα τακάκια , με αυτήν τη μηχανή που έχω , πάντα όταν έφτανε η ώρα για τακάκια ήμουνα πάντα σε δίλημμα .
Διοτι για τον μπροστινό τροχό , έχω συμβατότητα με τα Honda CR και κάμποσα άλλα μοντέλα.
Αλλα για τα πίσω τακάκια , με δυσκολία έβρισκα , χωρίς να μπορώ να έχω επιλογές .
Για αυτό ξανά ψάχνομαι .
Δεν ξέρω εαν ο Pissaman , μπορει να μας πει κωδικούς απο τακάκια που βρίσκει σήμερα στην αγορά , για ΑΧ-1 μπρος και πίσω .
Ο κωδικός για μπροστινό θα πρέπει να είναι σε EBC το FA-125 .
Απο σημειώσεις που κρατάω , βλέπω οτι έχω πάρει και Premier FA-153 & FA-134 ( για πίσω)
Απο άλλη εταιρεία έχω έναν κωδικό AD-041 MXN Sinthered (Αυτα γράφουν για μπροστινό ,συμβατότητα CR & KX .)
Ενας καλός οιωνός είναι ότι πολλά κινέζικα παπάκια φοράνε δισκόφρενα , και οι εταιρείες ξαναβγάζουν τακάκια για δαγκάνες τύπου Nissin . ( αλλά με άλλους κωδικούς , και έτσι πάλι μπερδεμένος είμαι μέχρι να βρω τις όποιες καινούργιες αντιστοιχίες )
Κανονικά , θα επρεπε τα τακάκια να πωλούνται με βάση έναν κωδικό δαγκάνας , και όχι με βάση την μάρκα από το μηχανάκι , έτσι σκατά που τα έχουν κάνει , άντε να βρεις άκρη .![]()
για εμπρός είναι τα FA125 μπαίνουν όμως και τα FA 185
Για γνήσια, στείλε μου πάλι το πλαίσιο![]()
![]()
pissaman το πλαίσιο το έστειλα , μήπως θέλεις να σου στείλω και το ρεζερβουάρ !!![]()
Είμαι αδικαιολόγητος!Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
pissaman το πλαίσιο το έστειλα , μήπως θέλεις να σου στείλω και το ρεζερβουάρ !!![]()
![]()
Ξεχάστηκα από τη δουλειά!
Πάρε με τηλ τη δευτέρα να σου πω ότι θες!
![]()
Αν και το ξεθαβω το topic, αν μπορει ο Κυριακος ας δωσει απαντηση αν ειναι σωστοι αυτοι οι 2 κωδικοι σε Ferodo και σε Brembo
Ferodo FDB 539 για πισω. (δεν βρηκα τον κωδικο στην φωτο που εχεις βαλει για Ferodo)
Brembo 07HO26 (SX,08,ΤΤ οι κωδικοι σε παστες) π.χ 07HO26TT για πισω.
Για πιο μηχανάκι θες τα τακάκια;
Καλημέρα,
εσύ πήρες τηλ;
Σόρυ αλλά είχα τον τεχνικό της wind και δεν μπορούσα να μιλήσω.
Στις φώτο που έχει βάλει ο κυριάκος, γράφει και τους κωδικούς της Ferodo!
για αυτό ρώτησα, μήπως αναφερόσουν σε άλλο μηχανάκι!![]()
Εβαλα τα BREMBO τελικα, πολυ δυσκολα στην τοποθετηση πρεπει να λυσεις ζαντα,αν θελει καποιος να βγαλει την δαγκανα.
Ελυσα μονο την βιδα καιμε ταλαιπωρησε πολυ η τοποθετηση τους.
Το ερωτημα ειναι γιατι η Honda δινει 2 κωδικους για τα OEM τακακια πισω???? Εχει διαφορετικο μεγεθος παστας στο καθενα???
Τελος εχω μια μικρη διαροη στο μαρκουτσι του πισω φρενου.
Υψηλης πιεσης υπαρχει καποιο ετοιμο?
Αν δεν έχει καθεαυτό για το ΑΧ μετράς μήκος και ψαχνεις*προσοχη*στο σπειρωμα να είναι ίδιο
Δεν ξέρω γιατί δίνει. Δυστυχώς, δεν υπάρχει parts catalogue αγγλικό. Αυτό το μηχανάκι προοριζόταν μόνο για την ιαπωνική αγορά.
Για σωληνάκι υψηλής, δες εδώ
Καλημέρα