τελικα τι θα γινει;θα υπαρχει κανεις που θα παει στα σιγουρα,μην ανεβαινω απο αθηνα κ βρεθω μονος μου στην αγρια πανιδα του δασους
τελικα τι θα γινει;θα υπαρχει κανεις που θα παει στα σιγουρα,μην ανεβαινω απο αθηνα κ βρεθω μονος μου στην αγρια πανιδα του δασους
εγω θα ξερω σιγουρα μεχρι την τεταρτη.
αν ερθω θα ξεκινησει κανεις μαζι μου απο αθηνα την παρασκευη;
υποψιν θα ειμαι με χωματινο xtr660 και η ταχυτητα του ταξιδιου θα ειναι 120-130
για πειτε οι αθηναιοι;
Μου έστειλε μύνημα και η Zara απο το καταφύγιο....μας περιμένει.... θέλει να δει τον Duke γυμνό....
Ρώτησε αν θέλουμε τίποτα για φαγητό ....να κλείσω κανένα ταψί παστίτσιο για Σαββατόβραδο???
Εισαι μ@λακας;
Ρωτανε τετοια πραμαΝτα;
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΔΕΝ ΘΑ ψησουμε στα καρβουνα κανενα κοψιδι μονοι μας;
ξηλα θα υπαρχουν στο δασος,φωτιτσα ,κοψιδια απο το κοντινο χωριο,μπυρες κ ...αντε γεια μας!!!
εγω παντως θα φερω κ μια ατομικη ...σχαρα κ αμα λαχει ....ψηνω μονος μου!!!!
Δεν ειναι ασχημη ιδεα.Πιστευω οτι θα υπαρχει και εκει καμμια ψησταρια διαθεσιμη.Αν γνωριζει καποιος ας μας πει.
Τωρα σχετικα με τον καιρο,αν και ειναι σχετικα νωρις.
Ισως να δουμε καποιες απογευματινες καταιγιδες ,πιθανοτατα ομως οχι.Ο καιρος το βραδυ λογικα θα ειναι σχετικα κρυος μιας και οι βροχες αυτων των ημερων ριξανε τις θερμοκρασιες.Λογικα θα πεφτει το βραδυ κοντα σους 15 βαθμους.Οποτε καλο ειναι να εχετε μαζι σας κανενα πουλοβερακι η μακρυ μπλουζακι επισης μακρια παντελονια και αδιαβροχα.Σλιπινγκ μπαγκ καλυτερα,αντι σεντονιου.Ολα αυτα ανεξαρτητα απο τον καιρο που θα δειτε σε διαφορα site.
Άδεια απορρίφθηκε, εκπαίδευση Πέμπτη-Παρασκευή-Δευτέρα-Τρίτη.
Πρέπει να σπάσω το ρόδι κάποια στιγμή.. Παλεύω για Βαλκάνια ξανά.
θα δωσουμε σε καποιο σημειο ραντεβου την παρασκευη το μεσημερι για να παμε ολοι μαζι στο καταφυγιο ,ή οποιος φτανει,ανεβαινει ,στηνει σκηνουλα κ απολαμβανει ηρεμια;
ο καιρος δεν μας τα λεει καλα την παρασκευη κ το σαββατο.βροχες κ καταιγιδες απο το μεσημερι της παρασκευης!!!αλλα κ το σαββατο το βραδυ
κακο αυτο.αν δεν αλλαξει λιγο ο καιρος,δυσκολο το βλεπω.
ειδωμεν .........