Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 131

Θέμα: Δημοτική αστυνομία ΟΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	oh no___ not this shit again.jpg 
Προβολές:	353 
Μέγεθος:	19,1 KB 
ID:	320105

ΡΕ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΤΕΛΟΣ
    ανανήψαντας

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Το σωστο ειναι!
    ΜΗΝ παρκαρετε οπου να'ναι,κλεινετε λεωφορεια,δεν αφηνετε μια μανα με καροτσι να περασει,εναν αναπηρο με το αμαξιδιο να μπορεσει να κυκλοφορησει!!!
    Ειδικα αυτα τα ΖΩΑ που παρκαρουν στις ραμπες των ΑΜΕΑ,μουτζες και αφαιρεση διπλωματος λογω βλακειας...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Γκλομπ;;;
    Χειροπεδες;;;
    Εχουνε;;

Βιτσοοοοοζε.

Παλαιό μέλος
    ωραιο ειναι να λεμε καλα κανουν που γραφουν ή να λεμε κακο κανουν που γραφουν οι δημοτικοι αστυνομικοι,το θεμα ομως που χανουμε ειναι που θα παρκαρω αμα κατεβω με το αμαξι μου ή με το μηχανακι ή ακωμα και με το ποδηλατο στο κεντρο,εχουν κανει καποιες σοβαρες κινησεις να φτιαξουν κατι?π.χ.ας κανουν ενα δημοτικο παρκινγκ...Οι ρομπες ξερουν να ζητανε δημοτικα τελοι τελοι κυκλοφοριας,ξερουν να λενε πληρωστε διοδια ανα 25 χιλιομετρα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ελαχιστοι και σπανια χρειαζονται το αυτοκινητο στο κεντρο αφου περνουν απο εκει ηλεκτρικος-μετρο +ενα σωρο λεωφορεια, τρολει, τραμ.......
    αν υπηρχε η νοοτροπια να το παιρνουν μονο σε περιπτωση αναγκης τοτε θα βρισκανε και να παρκαρουνε
    απλα ο ελληνας ειναι αρχοντας και παει παντου καβαλα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τελικά, με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες, έχω καταλήξει ότι το πιο ασφαλές μέρος να παρκάρεις χωρίς να κινδυνεύεις να φας κλήση ή να σ'το πάρει ο γερανός, είναι μπροστά σε γκαράζ και ειδικά αν έχεις βρωμοσκούτερ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τελικά, με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες, έχω καταλήξει ότι το πιο ασφαλές μέρος να παρκάρεις χωρίς να κινδυνεύεις να φας κλήση ή να σ'το πάρει ο γερανός, είναι μπροστά σε γκαράζ και ειδικά αν έχεις βρωμοσκούτερ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Επειδή δουλεύω χρόνια στο κέντρο και έχω φάει αρκετές κλήσεις , νόμιμες θέσεις για παρκάρισμα δικύκλων είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ και το καλοκαιρι γίνονται ακόμη πιο λίγες .
    Υπαρχουν καβαντζες (που γραφουν πιο σπανια ) αλλά αν είσαι κάθε μέρα στο κέντρο στατισιτικα και μονο θα την φας .
    Από την στιγμή που έχουμε οποιοδήποτε όχημα που χρειάζεται άδεια κυκλοφορίας , θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα εύκολο γελαδι για άρμεγμα από το κράτος που χρησιμοποιεί πολυποίκιλους αρμεχτές γι αυτή την δουλειά.
    Στο κεντρο ειδικα , είναι πολύ ευκολο και τα γελαδια πολλα.
    Δεν κατεβαίνει ο κοσμος στο κέντρο για πλάκα , αλλά γιατι η συντριπτική πλειοψηφία των διάφορων υπηρεσιών , γραφειων , καταστημάτων κ.λ.π βρίσκεται εκεί .

Κοντα εισαι ..

Στην Αμερικης σε γραφουν (χωρίς να ενοχλείς) ΑΛΛΑ στον πεζόδρομο της Βουκουρεστιου ΔΕΝ σε γράφουν ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Επειδή δουλεύω χρόνια στο κέντρο και έχω φάει αρκετές κλήσεις , νόμιμες θέσεις για παρκάρισμα δικύκλων είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ και το καλοκαιρι γίνονται ακόμη πιο λίγες .
    Υπαρχουν καβαντζες (που γραφουν πιο σπανια ) αλλά αν είσαι κάθε μέρα στο κέντρο στατισιτικα και μονο θα την φας .
    Από την στιγμή που έχουμε οποιοδήποτε όχημα που χρειάζεται άδεια κυκλοφορίας , θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα εύκολο γελαδι για άρμεγμα από το κράτος που χρησιμοποιεί πολυποίκιλους αρμεχτές γι αυτή την δουλειά.
    Στο κεντρο ειδικα , είναι πολύ ευκολο και τα γελαδια πολλα.
    Δεν κατεβαίνει ο κοσμος στο κέντρο για πλάκα , αλλά γιατι η συντριπτική πλειοψηφία των διάφορων υπηρεσιών , γραφειων , καταστημάτων κ.λ.π βρίσκεται εκεί .

Κοντα εισαι ..

Στην Αμερικης σε γραφουν (χωρίς να ενοχλείς) ΑΛΛΑ στον πεζόδρομο της Βουκουρεστιου ΔΕΝ σε γράφουν ..

Γιώργη μου εγώ το κέντρο το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
    Ούτε την κίνησή του γουστάρω, ούτε το "πατείς με πατώ σε", ούτε το να μην έχω να παρκάρω ούτε αυτοκίνητο ούτε μηχανή ούτε τα πόδια μου (μπροστά γιαγιά, δεξιά σκυλοκούραδο, αριστερά νεραντζιά, κι άντε να προσπεράσεις)
    Τις περισσότερες φορές θα κάνω τον κύκλο της Αθήνας για να πάω κάπου προκειμένου να μην περάσω μέσα από το κέντρο (οκ για πρωινά μιλάμε, ή και νύχτα αν είναι ΠΣΚ).
    Μετρό, λεωφορεία κλπ δε χρησιμοποιώ εκτός κι αν είναι τεράστια ανάγκη (είμαι εξωτερικό και δεν έχω μεταφορικό μέσο κλπ).

Κέντρο λοιπόν δε θα κατέβω για πλάκα όπως είπες (άλλοι κατεβαίνουν by the way) αλλά μόνο αν πρέπει να κάνω κάτι που μπορώ να το κάνω μόνο στο κέντρο.
    Κάθε μέρα μπορεί να μην κατεβαίνω, αλλά δυστυχώς δεν είναι και μια φορά το μήνα.

Το πότε πού και γιατί γράφει η δημοτική αστυνομία το έχω γραμμένο στα @@ μου.
    Είτε είμαι με το αυτοκίνητο είτε είμαι με τη μηχανή είτε στο κέντρο είτε στα προάστια, δε διπλοπαρκάρω (ούτε καν για να κατέβω για τσιγάρα), δεν κλείνω πάρκινγκ, δεν κλείνω ράμπες αναπήρων, δεν έχω όρεξη για βαβούρες (τις περισσότερες φορές) οπότε δε θα κατέβω να μετακινήσω τον κάδο/καρέκλα/καφάσι που έχει βάλει ο άλλος για να μην του φάνε τη θέση, αν ανεβάσω τη μηχανή στο πεζοδρόμιο θα φροντίσω να μην κλείνω την είσοδο κάποιου σπιτιού/καταστήματος και σίγουρα να υπάρχει αρκετός χώρος να περάσει κι άνθρωπος και καροτσάκι μή σου πω και ζευγαράκι πιασμένο χέρι χέρι.

Απο εκεί και πέρα όσες κλήσεις από δημοτική έχω βρει στο παρμπρίζ/σέλα/κοντέρ/whatever μου τις έκανα χαρτοπόλεμο χωρίς καν να τις κοιτάξω.
    Και καναδυό φορές που πέτυχα τους δημοτόμπατσους να την κόβουν παρουσία του πελάτη (εμού) και ρώτησα ευγενικά "γιατί με γράφεις κύριε πόλιζμαν?" και πήρα απάντηση "γιατί έτσι", τους είπα να τη βάλουν στον κwlo τους να δουν αν θα χ€σουνε καρμπόν.

Χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, δημοτική κλήση δεν έχω πληρώσει ποτέ και δε μου έχει έρθει ποτέ και τίποτα και πουθενά.
    Μπορεί να μου έρθει αύριο. Καλώς να ορίσει.
    Αλλά να αρχίσω να μυρίζω τα νύχια μου για το πότε θα πάρει βιάγκρα ο κάθε δήμος και θα ξαμολήσει τα πεκινουά να κόβουνε χαρτάκια και με ποιά κριτήρια κάθε φορά, δεν παίζει

....ΑΛΛΑ στον πεζόδρομο της Βουκουρεστιου ΔΕΝ σε γράφουν ..
    Τώρα το είδα αυτό.

Σαμποτάζ στους μπουρζουάδες κάνουνε ρεεεεεεε!!!!!!!

Τώρα το είδα αυτό.

Σαμποτάζ στους μπουρζουάδες κάνουνε ρεεεεεεε!!!!!!!

Αστα… μεσοτοιχία με PRADA και LOUIS VUITTON…

Το μόνο καλό είναι ότι ο πεζόδρομος είναι πραγματική πασαρέλα και τωρα με την ζεστη …

... η (οχι και τοσο) κρυφη γοητεια της μπουρζουαζίας…

ΑΛΛΑ στον πεζόδρομο της Βουκουρεστιου ΔΕΝ σε γράφουν ..
    Δεύτερη πουτάνα δεξιά είναι καλή καβάτζα, έχω ακούσει.

Το μόνο καλό είναι ότι ο πεζόδρομος είναι πραγματική πασαρέλα και τωρα με την ζεστη …
    Νομίζω ότι μάζωξη Γλυφάδα (μεγάλη μιλφομάνα) και έναν καφέ πεζόδρομο-πεζοδρόμιο κέντρου με πόνο ψυχής θα τον πιούμε...

edit: και δεν γράφουν στην Γλυφάδα.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 16/07/2014 στις 12:34.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι μάζωξη Γλυφάδα (μεγάλη μιλφομάνα) και έναν καφέ πεζόδρομο-πεζοδρόμιο κέντρου με πόνο ψυχής θα τον πιούμε...

edit: και δεν γράφουν στην Γλυφάδα.
    Διάβασα κάτι για milf?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοτική Αστυνομία
    από Sotirios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2008, 21:34
  2. Δημοτική Αστυνομία
    από super_toto στο forum Off topic