Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Σκασμένος..

Παλαιό μέλος

Σκασμένος..

Σημεία των καιρών θα μου πείτε..

Έχουμε σχεδιάσει με άλλους τρεις πολύ καλούς φίλους ένα super ταξίδι 10 ημερών σε Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία και για το τέλος στη Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη. Όλοι μας ανυπομονούμε. Αλλά..

Δουλεύω σε μια μεγάλη επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί η μπάλα πραγματικά και οι περισσότεροι καταλαβαίνετε. Πάνω από πενήντα τηλεφωνήματα τη μέρα και πολλά πολλά μειλ. Κάπου εδώ σκέφτομαι τι θα γίνει όταν φύγω γιατί δε μπορώ να τα γράψω όλα στα τρία μου. Θα με αντικαταστήσει ένας άνθρωπος που δεν ξέρει καλά τη δουλειά, θα έχουμε συνέχεια τηλεφωνήματα και σκέφτομαι και το ακραίο, να με πάρουν μια πρωία και να ακούσω " Γιώργο πρέπει να γυρίσεις στο γραφείο..".

Τόσο εγώ που το σχεδίασα όσο και τα παιδιά ανυπομουνούμε, κάνουμε σχέδια και όνειρα συνέχεια. Και το χειρότερο είναι ότι εγώ που τους ξεσήκωσα αν δεν έρθω το πιθανότερο είναι να μην πάνε ούτε αυτοί. Αλλά στην τελική εδώ και ένα χρόνο έχω λείψει μόνο μια μέρα με άδεια, το θέλω, θέλω οπωσδήποτε να φύγω ένα τέτοιο καταπληκτικό ταξίδι με αυτή τη super παρέα.

Για αυτό σας λέω πραγματικά εντελώς σκασμένος..Ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μου τον καημό μου.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εφοσον εχεις κανονισει φανταζομαι εδω και καιρο αδειες κλπ κλπ δεν θα κατσεις να αγχωθεις και να σκασεις για το τι θα γινει στην αδεια σου!!κανε οτι ειναι να κανεις πριν φυγεις,ακομα και να μαθεις 2 πραγματα παραπανω στον αντικαταστατη σου και οταν φυγεις,απολαυσε το ταξιδι σου,σαν να μην υπαρχει τιποτα πισω οσον αφορα την δουλεια.
    αλλοι θα εδιναν παααρα πολλα για να ειναι στην θεση σου και να κανανε ενα τετοιο ταξιδι....enjoy it!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δεν έχει άδικο σε αυτό που σου λέει ο Άκης.

Βέβαια όλα είναι και θέμα ανθρώπου. Αν αγχώνεσαι με το παραμικρό και καταπίνεις λεξοτανίλ γιατί δε θυμάσαι αν έχεις αφήσει ανοιχτό το pc στη δουλειά, χέσ'το καλύτερα.

Από κει και πέρα:
    1. Δείξε κανά δυο πράγματα παραπάνω στον αντικαταστάτη σου (όχι αρκετά ώστε να μπορεί να γίνει και μόνιμος βέβαια)
    2. Μίλα με τους "από πάνω" κι εξήγησέ τους ότι δεν πετάγεσαι στη Μυτιλήνη για ούζα ώστε να μπορείς να είσαι πίσω σε 3 ώρες άμα γίνει μαλακία (όχι ότι θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους απαραίτητα, αλλά μια ξήγα είναι μια ξήγα όσο να'ναι)
    3. Και κινητό θα έχεις μαζί και ίντερνετ θα πιάνεις. Στα Βαλκάνια θα είσαι. Δεν πας για τρέκινγκ στα Ιμαλάια να μη σε βρίσκει ο Θεός ο ίδιος.

Ζύγισέ τα και κρίνε μόνος σου.
    Άμα είναι να ξεκινήσεις και να είσαι πιο σκασμένος από το να καθόσουν στα αυγά σου, κάτσε στα αυγά σου.
    Αν πιστεύεις ότι μόλις ξεκινήσεις θα αδειάσει το μυαλό σου και θα τ'αφήσεις όλα πίσω, όρμα.

Παλαιό μέλος
    Σε μια επιχείρηση που έχει την τρομοκρατία στην καθημερινή λογική της δε λες στους απο πάνω "ξέρετε θα λείπω με τη μηχανή μου ταξίδι στο εξωτερικό..".
    Στην χειρότερη να με γυρίσουν πίσω, τι να πω και τι να σκεφτώ δεν ξέρω..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ολες οι επιχειρησεις(σχεδον)ετσι ηταν παντα,απλα τωρα το παραεφαρμοζουν.
    κανε οτι ειναι να κανεις πριν,πες τους κιολας αν θελουν να κανεις κατι εξτρα,καποια προετοιμασια απο πριν γιατι θα λειπεις και θα ειναι δυσκολη η επικοινωνια.
    αμα ειναι να εχεις το μυαλο σου στην δουλεια,οπως ειπε και ο παιπ απο πανω,μην φυγεις,δεν αξιζει,δεν θα το χαρεις.
    την αποχη μου στην ειπα,its up to you...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Slane Προβολή μηνύματος
    Σε μια επιχείρηση που έχει την τρομοκρατία στην καθημερινή λογική της δε λες στους απο πάνω "ξέρετε θα λείπω με τη μηχανή μου ταξίδι στο εξωτερικό..".
    Στην χειρότερη να με γυρίσουν πίσω, τι να πω και τι να σκεφτώ δεν ξέρω..
    επειδή φωτογραφίζεις καταστάσεις εγώ σου προτείνω να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι την τελευταία μέρα όπως πρέπει και να πάρεις κανονικά την άδειά σου αφήνοντας πίσω όποιες τύψεις και ενοχές.
    εδώ που μας φτάσανε, με τέτοιες συνθήκες πίεσης και άγχους οτι μπορεί αύριο να απολυθείς για την γελοιότερη αφορμή που μπορεί να σκαρφιστούν, να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να δεις ποιος πραγματικά πρέπει να έχεις τις τύψεις και τις ενοχές για όσα γίνονται σε εργασιακό επίπεδο.

αν σε έχουν βάλει από κάτω τόσο πολύ, σκατά διακοπές θα κάνεις και θα σε φάει το άγχος.
    σε ρωτάω ευθέως λοιπόν:

αν χτυπήσει το τηλέφωνο και να σου πούνε γύρνα τώρα τί θα τους απαντήσεις με το χέρι στη καρδιά;

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Στη περιπτωση που σε παρουν και σου πουνε γυρνα, πεσ τους παρτε τα @@ μου. Και μπες και συ στο μεγαλυτερο club της Ελλαδας.
    Ανεργος! Τι ειχες τι εχασες;; Δικια σου ειναι η επιχειρηση;;
    Ο εργαζομενος δικαιουτε αδεια.-
    MADE IN JAPAN 日本製

Το εχεις ηδη χαλασει το ταξιδι my friend...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Κανονικά το ταξίδι σου. Γιαυτό λέγεται άδεια. Φεύγεις, δεν αναρωτιέσαι τι και πως και κάνεις αυτό που θέλεις. Είναι οι μοναδικές μέρες που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Τα υπόλοιπα λέγεται ιδρυματισμός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Συμφωνουμε.μερικες φορες ομως πρεπει να κοιταμε και την επομενη μερα.
    Εχουν αλλαξει οι καιροι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Φίλε εμείς τελειώνουμε, τα φτύνουμε, οι δουλειές ποτέ. Ετσι όπως το σκέφτεσαι δεν πρόκειται να πας ποτέ ταξίδι. Και μην υποτιμάς τον συνάδελφό σου. Μόλις μπει στο χορό θα χορέψει και θα τα καταφέρει μια χαρά.
    vardis

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    ετσι ειναι...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ουδεις αναντικατάστατος....απο όλες τις απόψεις.
    Το πολύ πολύ να χτυπήσει ενα τηλέφωνο να σε ρωτάνε που το εχεις το ένα, ή αν εχεις μιλήσει με το τάδε.

Κλαιν, πήγαινε εννοειτε, και μη χολοσκας οταν κάνεις στάσεις οτι ειχες αναπάντητη απο τη δουλεια πριν 2 ωρες. Παρτους εσυ όταν μπορέσεις

υγ
    Ελπίζω να μιλάμε για εταιρικό κινητό, και να μη γαμηθείς με το roaming. Αν ειναι δικό σου το κινητό απλά γαμησέ τους

απ'τη μια το έχεις ήδη χαλάσει,ναι οκ.απ΄την άλλη σε "παίρνει" να τα γράψεις όλα στα απ'αυτά σου και να ευχαριστηθείς την άδεια σου?αν οχι καλά κάνεις και προβληματίζεσαι.οι εργοδότες ήταν πάντα ανθρωποφάγοι απλά τώρα έχει ξεφύγει εντελώς το πράγμα.όπως και να'χει σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που σχεδίασες και να πάνε όλα καλά.ακόμη κι αν σε γυρίσουν πίσω ρούφα όση ξεγνοιασιά προλαβαίνεις και βούτα ξανά στα σκατά της ρουτίνας.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Αν η δουλεια σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον υπολογιστή τότε προτείνω Τeamviewer στον υπολογιστή της δουλειάς και στο κινητό σου.

Ξέρεις πόσες φορές μου τηλεφωνούσαν απο την δουλειά για απλούστατα πράγματα που θα μπορούσα να τα κάνω σε 1 λεπτό; έστειλες το mail στον τάδε; έστειλε αυτός; ποιά είναι η ποσίότητα του τάδε προιόντος; απο που πήραμε το τάδε πράγμα; πως τον λέγανε αυτόν που αγόρασε εκείνο, πού είναι το ένα, που το άλλο κτλ

Ολα αυτά απαντιούνται αμέσως από το τηλέφωνο σου.

ακόμη και κάποια δουλειά να χρειαστεί να κάνεις για αρκετή ώρα πάντα μπορείς να βρεις ενα pc με ιντερνετ και να δουλέψεις απο εκει προσωρινά.

Μην ξεχαστεί μόνο ο συνεργάτης και στο κλείσει.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF