Σημεία των καιρών θα μου πείτε..
Έχουμε σχεδιάσει με άλλους τρεις πολύ καλούς φίλους ένα super ταξίδι 10 ημερών σε Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία και για το τέλος στη Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη. Όλοι μας ανυπομονούμε. Αλλά..
Δουλεύω σε μια μεγάλη επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί η μπάλα πραγματικά και οι περισσότεροι καταλαβαίνετε. Πάνω από πενήντα τηλεφωνήματα τη μέρα και πολλά πολλά μειλ. Κάπου εδώ σκέφτομαι τι θα γίνει όταν φύγω γιατί δε μπορώ να τα γράψω όλα στα τρία μου. Θα με αντικαταστήσει ένας άνθρωπος που δεν ξέρει καλά τη δουλειά, θα έχουμε συνέχεια τηλεφωνήματα και σκέφτομαι και το ακραίο, να με πάρουν μια πρωία και να ακούσω " Γιώργο πρέπει να γυρίσεις στο γραφείο..".
Τόσο εγώ που το σχεδίασα όσο και τα παιδιά ανυπομουνούμε, κάνουμε σχέδια και όνειρα συνέχεια. Και το χειρότερο είναι ότι εγώ που τους ξεσήκωσα αν δεν έρθω το πιθανότερο είναι να μην πάνε ούτε αυτοί. Αλλά στην τελική εδώ και ένα χρόνο έχω λείψει μόνο μια μέρα με άδεια, το θέλω, θέλω οπωσδήποτε να φύγω ένα τέτοιο καταπληκτικό ταξίδι με αυτή τη super παρέα.
Για αυτό σας λέω πραγματικά εντελώς σκασμένος..Ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μου τον καημό μου.