Διάβασα και άκουσα τα πάντα. Ειδικά αυτά που άκουσα ήταν ο φόβος και ο τρόμος.
*Βάλε μου είπαν (όταν πήγα να πάρω τη φλάτζα και την ασφάλεια), locktight. Οκ το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό αλλά αποφάσισα να μην βάλω.
Αν δεν έχεις locktight βάλε φλατζόκολλα. Αν δεν έχεις φλατζόκολλα βάλε χρώμα για σίδερα, αλλά πλύνε πρώτα τη βίδα με ασετόν καθαρό για να φύγει το λάδι και να κολλήσει το χρώμα.
Επίσης μου πρότειναν να βάλω άλλη βίδα ασφαλείας. Όταν είπα ότι είναι 36αρα ψιλόπαση και η αφτερ θα είναι τεράστια μου απάντησε ότι δεν πειράζει έχει περιθώριο εκεί.

Δεν ασχολήθηκα άλλο. Ούτε περιθώριο έχει, ούτε τις ίδιες ροπές χρησιμοποιείς με διαφορετικής σκληρότητας βίδα
**ούτε υπήρχε περίπτωση να βάλω έχτρα βάρος στην βίδα του στροφάλου.
Τίποτα δε μ' άρεσε και έκανα ότι ακριβώς έλεγε το μανουάλι. Δεν ξέρω, αφού εμένα δε μου κόβει παραπάνω έκανα ότι λέει ο κατασκευαστής.
Στα παλιότερα μοντέλα έδινε μεγαλύτερες ροπές γι' αυτή τη βίδα ενώ στα καινούρια αποφάσισε να την ελαττώσει. Οπότε ούτε παραπάνω την έσφιξα.
***Στα 80Nm που λέει το μανουαλ η προεξοχή της ασφάλειας που "έκατσε" στην πλευρά της βίδας ήταν η δεξιά και όχι η αριστερή, ενώ τα σημάδια στη βίδα (απ' την προηγούμενη ασφάλεια) φανέρωναν ότι είχε γυρίσει μισή στροφή παραπάνω.
Φρέσκο λαδάκι καινούριο αντιπηκτικό ένα φιλτράκι αέρα και τώρα δουλεύει πάλι σαν seico.
Παρεμπίπτοντος οι δίσκοι μου είναι σαν καινούριοι και τα ελατήρια είναι πάνω απ' τη μέση της ζωής τους.
Κάποια στιγμή θα τσεκάρω και ρουλεμάν λαιμού, μοχλικού και ψαλιδιών. Ανταλλακτικά όμως όχι από εδώ. Μου έπιασε τον κώλο ο ντόπιος.
Να αλλάξω φίλτρο λαδιού σε καμιά 500αριά χλμ?