Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 208

Θέμα: Βόλτα με αιτία;

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Πριν πατε να τον δειρετε δειτε τον πρωτα
    Τον ειδα στη φωτο. Κλαιν. Τι;; Δυο τρεις μαπες και θα τον παρετε στα χερια. Μονο μη βαρατε στην κοιλια γιατι εχει αεροσακο και θα πανε τζαμπα..
    Να μην θεωρηθει οτι προκαλω ατομα σε πραξεις βιας. Θεωρητικα μιλαω παντα.
    Το σωστο ειναι να ειδοποιηθουν οι αρμοδιες αρχες και να πραξουν τα προβλεπομενα εκ του νομου.
    MADE IN JAPAN 日本製

Ευβοια 2014:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	angrymob.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	64,2 KB 
ID:	320276
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παίδες, οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία δήλωσε δικαιοδοσία του λιμενικού και στο σημείο πήγαν δύο λιμενοφύλακες (άντρας, γυναίκα) όπου ξεκίνησαν τη διαδικασία του αυτοφώρου. Φυσικά η κουφάλα δεν έμεινε στο σημείο και εξαφανίστηκε. Το σκυλί ψυχορραγούσε για ώρα και τελικά μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα όπου έγινε ευθανασία. Υπάρχουν ακτινογραφίες που αποδεικνύουν τη ζημιά ( κατάγματα στο κρανίο). Να πω πως όταν ρωτήθηκε από παρευρισκόμενους γιατί το έκανε αυτό απάντησε πως είχε βαρεθεί να το βλέπει να τριγυρνάει μπροστά από την ταβέρνα του και να το κλωτσάει. Η Μάγγυ ήταν ένα κουτάβι περίπου 3,5 μηνών.

Στο δια ταύτα, το πιο πιθανό είναι να μη παρευρεθώ, δεν έχω μάθει να ανακατεύω νόμους κλπ στη ζωή μου, να το πω χύμα δε με καλύπτει και ούτε και γουστάρω. Επίσης όταν πηγαίνω σε μια πορεία θέλω να έχω μια σχετική εμπιστοσύνη σε αυτόν που είναι δίπλα μου, σαν άτομο αν είναι δυνατό ή σαν πολιτικό ον. Παρόλα αυτά, θετικό είναι να υπάρξουν κάποιοι που θα αντιδράσουν στην κτηνωδία του τύπου (δε γνωρίζω αν είναι αυτός της φωτογραφίας) Θα δημιουργηθεί μια ένταση και μια αρνητική εικόνα για το ίδιο το μέρος, πράγμα που θα οδηγήσει σε περαιτέρω πίεση από τους κατοίκους πλέον προς το πρόσωπο του μαλ@κα όταν ο κόσμος φύγει. Όποιος έχει σκοπό να προβεί σε άλλα πράγματα δε το λέει, το πράττει και σίγουρα δε το ανεβάζει σε τοίχους. Τώρα να του σπάσουν καμιά τζαμαρία δε νομίζω πως είναι και κάτι σπουδαίο.

Υγ. Θα ήταν πάντως ωραία εικόνα να μαζεύονταν και καμιά 50ριά μηχανάκια εκεί γύρο.

Οι φωτο δεν δειχνουν τα πραγματικα μεγεθη μπομπ.....

Ναι αν του την πεσουν εκατο στο τελος θα τις φαει.... Οι πρωτοι δεκα δεν ξερω τι θα γινουν......

Ασε που αν κανει αυτος το ντου με καμμια καρεκλα θα πηδανε και οι εκατο στο λιμανι....

Αν και πιστευω θα εχει κλουβα καλου κακου
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    100άδες άνθρωποι πεθαίνουν στη Γάζα, δεν είδα να κανονίζεται καμιά πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία....

Να δικαστεί το παλιοτόμαρο για ότι έκανε στο σκυλάκι και για μένα το καλύτερο βασανιστήριο να έρθει από τους ντόπιους.
    Εμπάργκο στο μαγαζί του, κλείσιμο λόγω αναδουλειάς και κοινωνικός αποκλεισμός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    100άδες άνθρωποι πεθαίνουν στη Γάζα, δεν είδα να κανονίζεται καμιά πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία....

Να δικαστεί το παλιοτόμαρο για ότι έκανε στο σκυλάκι και για μένα το καλύτερο βασανιστήριο να έρθει από τους ντόπιους.

+650

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

+102
    εχουμε πει ομως τι παιζει με τους πολεμους.μακρια απτον ωλο μας και οπου θελει ας παει.
    για ολα θα επρεπε να αντιδρουμε απτο πιο απλο μεχρι το πιο πολυπλοκο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Εχουν γινει ηδη πορειες στην Ισραηλινη πρεσβεια. 2 νομιζω. Ασ'το μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι ποναει...
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εχουν γινει ηδη πορειες στην Ισραηλινη πρεσβεια. 2 νομιζω. Ασ'το μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι ποναει...
    Απ'όσο ξέρω δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ, για το moto.gr λέω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Οι φωτο δεν δειχνουν τα πραγματικα μεγεθη μπομπ.....

Ναι αν του την πεσουν εκατο στο τελος θα τις φαει.... Οι πρωτοι δεκα δεν ξερω τι θα γινουν......

Ασε που αν κανει αυτος το ντου με καμμια καρεκλα θα πηδανε και οι εκατο στο λιμανι....

Αν και πιστευω θα εχει κλουβα καλου κακου
    Ρε σιγα! Ποιος ειναι;;; Ο Κουταλιανος;;; Που θα πιασει καρεκλα και θα ριξει 100 στη θαλασσα! Βεβαια αμα πανε μονο τα γυναικοπαιδα και οι θειες απο τις φιλοζωικες, ναι παιζει...
    Ακομα και εγω που ειμαι κλαιν εχω φαει καρεκλα (οχι στο κεφαλι) και μια χαρα ημουνα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγώ σου λέω πως και πορείες έχουν γίνει για το τραγικό ζήτημα της Παλαιστίνης αλλά και θα γίνουν και άλλες. (Ακόμα τραγικότερο είναι το γεγονός πως αυτή τη στιγμή της πιο βίαιης επιβολής του Ιμπεριαλισμού στην πλάτη του δοκιμαζόμενου λαού της Παλαιστίνης, έχει υπάρξει "σιγή ασυρμάτου", τα καθάρματα μέσα στα μάτια μας "σκεπάζουν τις βρομιές τους".

+ Τώρα είδα ότι μιλάς για το moto. Αν αποκτήσει και τέτοιο χαρακτήρα το forum, με μεγάλη μου χαρά

Απ'όσο ξέρω δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ, για το moto.gr λέω
    Ας ποσταρε καποιος λινκ για τα καλεσματα. Καλο θα ηταν. Εγω δεν κανω πολιτικα ποστ οποιουδηποτε τυπου εδω.
    Δεν τις καλουσε το ΚΚΕ απ'όσο ξερω. Αλλοι φορεις. (ασχετο)
    MADE IN JAPAN 日本製

Μια που λέμε ότι να 'ναι εγώ λέω να τον κάνουμε δήμαρχο. Τους άλλους μαχαιροβγάλτες τους έβαλε ο διαμαρτυρομενος λαός στη βουλή, αυτός ο τυπάκος τιποτα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Γελάω με το φεϊσμπουκ που αυτή τη στιγμή λέει ότι θα πάνε 1.2 χιλιάδες, και 195 ίσως πάνε.
    Και στο τέλος θα είναι καμιά 10αριά σκληροπυρηνικοί φιλόζωοι.
    Στο άλλο βίντεο που ανέβηκε παραπάνω,που σαπίζουν στο ξυλο κάποιον, τα διθυραμβικά σχόλια οργιάζουν.
    Κρίμα τα σκυλάκια και οι βασανιστές πρέπει να τιμωρηθούν με τις ποινές που προβλέπει ο νόμος, και συν ότι είπε ο Ζευκας, αλλά το διανοητικό επίπεδο έχει πέσει δυστυχώς.
    Υγ. Δεν έχω φεϊσμπουκ
    Τελευταία τροποποίηση από Red Rider; 18/07/2014 στις 16:29. Αιτία: ορθογραφικό
    The only easy day was yesterday.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    η διαφορα αναμεσα στον ανθρωπο και τα κτηνη (επιτηδες δεν λεω ζωα) ειναι οτι ο ανθρωπος χρησιμοποιει (η τουλαχιστον θα επρεπε) την λογικη του για να χαλιναγωγησει τα ενστικτα του ενω αντιθετα τα κτηνη επιτρεπουν στα ενστικτα τους να βγουν μπροστα.

με βαση λοιπον την ανθρωπινη υποσταση θα επρεπε σκεπτομενοι ψυχραιμα να μην προβουμε σε πραξεις που υπαγορευονται απο το ενστικτο. απο την αλλη απεναντι μας δεν εχουμε ανθρωπο (αφου δεν ενεργησε λογικα αλλα με βαση το δικο του ενστικτο) οποτε ισως εκει η παρασπονδια στην δικη μας πραξη ΙΣΩΣ και να ηταν δικαιολογημενη. ναι, αλλα τοτε και εμεις με την σειρα μας κτηνη θα γινομασταν και ισως καποια αλλα πιο ''δυνατα'' κτηνη να μας τιμωρουσαν επειδη επιτρεψαμε στα ενστικτα μας να βγουνε μπροστα...

και οσο ταλανιζομαι μεσα στη σκεψη μου, τα κτηνη αποκτουν τον ελεγχο κι εγω γινομαι ακομα πιο ευαλωτος πραγμα που θα θελα να αποφυγω. οποτε....

μηπως το ιδανικο θα ηταν η οποια ενεργεια μου να ειναι προιον σκεψης και λογικης? μαλλον ναι.

αρα αν με βαση την σκεψη και τη λογικη επιτρεψω στα ενστικτα μου να βγουνε μπροστα, μηπως τοτε ειναι σωστη η πραξη μου? η μηπως τελικα αυτο ειναι μια καλη δικαιολογια για να δωσω αφεση αμαρτιων στον εαυτο μου?

τελικα τι ειμαι ανθρωπος η κτηνος?

μαλλον ενα μιγμα αυτων των 2 που αλλοτε μπαινει μπροστα η λογικη και αλλοτε παιρνει τα ηνια το ενστικτο.

ετσι αν παω μαλλον το ενστικτο μου θα παρει τα ηνια και θα αποκτηνωθω. αν δεν παω θα ΕΠΙΒΑΛΩ στον εαυτο μου την λογικη. και η λογικη μου λεει οτι εχουμε να κανουμε με ενα σκουλικι που σκοτωσε ενα κουταβι που βαρεθηκε να το βλεπει. αν ημουνα εκει δεν θα μπορουσα να συγκρατησω το ενστικτο μου. θα πηγαινα μαλλον φυλακη. η στον ταφο μαζι με το κουταβι. οχι γιατι ενα αρχιδι σκοτωσε ενα κουταβι, αλλα γιατι αυτη η πραξη μεταφραζεται στο κεφαλι μου σαν επιβολη του δυνατου επι του αδυναμου με τη βια.

δεν ημουνα εκει και νομιζω οτι θα ειναι οτι χειροτερο για οποιον παει εκει. απο την αλλη ευχομαι οσοι πανε εκει να εχουνε πρωτα σκεφτει γιατι πανε και τι θελουνε να πετυχουν, πρωτα σε σχεση με τον ιδιο τους τον εαυτο και μετα σε σχεση με το ανθρωποειδες.

και καλη τυχη σε αυτους και κακο ψοφο στον πουστη.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 22/07/2014 στις 09:27.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε