Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Xamhlwma.....

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    to na allakseis to ipsos tis pisos anartisis einai men eukolo alla epikindino!kalitera na 3iloseis afrodes kai i alles periptoseis kai i pio sostes kai apo to afrodes einai enas 19" troxos prosta tha katevei arketa to ipsos tou kai h symperifora tha einai kaliteri! h kanto motar!
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΑΝ χαμηλώνει, και ΑΝ χαμηλωσει το ίδιο μπρος-πίσω η γεωμετρία του δεν θ' αλλάξει σε βαθμό που να δημιουργήσει πρόβλημα.
    Πίσω ΙΣΩΣ να χαμηλώνει από το ελατήριο-αμορτισέρ και μπροστά από τις τιμονόπλακες.
    Ειδικά αν οδηγείται συντηριτικά όπως φαντάζομαι ούτε που θα καταλάβεις την διαφορά.

Ασε που νοιώθωντας καλύτερα και πιο ασφαλής πατώντας κάτω πιο σταθερά, θα ανέβει και η αυτοπεποίθησή σου και θα πηγαίνεις πιο σβέλτα.
    ΑΝ γίνεται σωστά κάντο...

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΛΕ 500 ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΤΟ ΕΛΕΙΣΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ WP ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ .ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ AFTERMARKET. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΨΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΟΥ.
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας και να ξεπερασεις τον φοβο που πιθανων να εχεις απεναντι στη μηχανη σου.
    Εχω την ιδια και στην αρχη που δεν ειχα συνειδητοποιησει το βαρος της μου ειχε πεσει. Για να μη σου λεω μπουρδες, εγω ειμαι 1.80 αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας και επιγνωσης της δυναμης που πρεπει να βαλεις για να την κρατησεις.

δεν επέστρεψα
    εγώ θα πω κάτι απλό

είμαι 1.78-80 (δεν έχω ιδέα, κάπου εκεί)... όταν ανέβηκα στο ντακάρ πριν το αγοράσω, αμέσως είπα "πολύ ψηλό... τι θα κάνω με αυτό;" και το παράγγειλα με χαμηλή σέλα, η οποία μην νομίζεις, νομίζω 2 πόντους διαφορά έχει (δηλαδή ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ τέτοιες διαφορές δεν είναι κρίσιμες), κι όμως... όταν το συνήθησα (συμπεριλαμβανομένου και του ότι στην πορεία το έριξα 1-2 φορές ΛΟΓΩ ύψους) το είχα (και το έχω) σαν ΠΑΠΙ και καμιά φορά εύχομαι να είχα αφήσει την κανονική σέλα (που υποψιάζομαι θα ήταν πιο ξεκούραστη όντας πιο γεμάτη και πιο ευθεία... ενώ αυτή κάνει γούβα και σε σπρώχνει μπροστά και ζουλάει... αχέμ) ... το μόνο καλό με τη χαμηλή είναι ότι τώρα πουλάω μηχανή πιο προσβάσιμη στον μέσο αγοραστή

το θέμα είναι ότι ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ... τώρα μπορώ ΜΙΑ ΧΑΡΑ να σταματήσω οπουδήποτε (ακόμα και σε γούβα απλά βγαίνοντας ακόμα πιο έξω από τη σέλα), να κατέβω πολύ απότομες κατηφόρες (που ως μη συνηθισμένος κάποτε ήθελα να έχω την ευχέρεια να πατήσω - λάθος έτσι κι αλλιώς) κλπ.

οπότε Η' μην κάνεις τίποτα, Η' απλά βάλε τους να σκάψουν λιγάκι τη σέλα (που είναι και γελιωδώς αναστρέψιμο)

πάντως (για να θυμόμαστε και τον original NLS) θα πρότεινα ένα VanVan

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    polounte rodes apo honda z mpompo se kali katastasi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Sas eyxaristw paidia...tha to palepsw oso ginetai perisotero

Tha rwthsw shmera kai ean efikta ayta pou mou eipate sto sunergeio sth doiranhs na dw ti tha mou pei kai keinos...

Pantws eyxaristw kai elpizw na erthw mia mera kai na sas pw..nai kuries kai kirioi...nikhsame!!!!
    Anytime, Anyplace.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos
    Αγαπητή Ζουζουνιάρα, αφού το ύψος σου σε προβληματίζει,
    το βάρος σου θα είναι και αυτό μικρό.
    Οπότε μείωσε την προφόρτιση του ελατηρίου στο ψαλίδι κατά
    2-3 κλίκ (υπάρχει πιστεύω τέτοια ρύθμιση), χαμήλωσε και 10 mm
    τις πλάκες των καλαμιών, βγάλε και λίγο αφρολέξ από τη σέλα
    και πιστεύω πως θα κερδίσεις τη σιγουριά που αναζητάς.
    Σε ότι αφορά την αλλαγή της γεωμετρίας, μην ανησυχείς, προς
    το καλύτερο θα είναι (εκτός και αν οδηγείς συνεχώς εκτός δρόμου) ...

Καλημέρα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ