αν είναι να γίνει η στραβη τελικά ολο το συμπαν θα συνομωτήσει για να γίνει ακριβώς αυτο!
Ξυπνημα σήμερα νωρίς, γυάλισμα-κερωμα το GSXR για να φυγω σ/κ χαλκιδική. Τηλ απο μια φίλη:
-ελα, κερνάω καφε!
-μπα, ασε θα φυγω Χαλκιδικη
-ελα για καφε και φυγε μετά!
-ελεγα να φυγω τωρα να μην μπλέξω με τους μλκς του σαββατοκυριακου
-σιγά το πραγμα, με τη μηχανη 10 λεπτακια θα κάνεις...
-οκ, ερχομαι για λιγο.
ειμαι λοιπόν στο δρόμο λιγο πριν φτάσω. Μπροστά μου ενα αυτοκίνητο, μολις βγαίνουμε απο στροφή κοκκαλώνει τα φρένα καθως ερχόταν απο απέναντι του ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να φρενάρω (γλυστρισε το μπροστινο λίγο) να τον ακουμπήσω στον προφυλακτήρα και να ξαπλωθω παρέα με τη μηχανή... Ευτυχως ουτε γρατσουνια σε μένα αλλα στο Gsxr γδάρθηκε και έσπασε λιγο το fairing απο την αριστερη πλευρά καθώς και το πλαίνο καπάκι και η μανέτα.
Ο τυπος που ερχόταν ανάποδα είπε οτι αλλαξε τελευταια στιγμή το δρόμο του και δεν ηξερε την περιοχη (είχε και λαική αγορα) οποτε μπερδευτηκε και μπηκε αναποδα για να ξαναβγει στην πορεία του.
καλέσαμε τροχαία, ασφαλιστικές, εγινε καταγραφη του συμβάντος όπου στην περιγραφη της τραχαίας αναγράφεται οτι το ατύχημα προκλήθηκε με υπαιτιοτητα αυτου που μπήκε ανάποδα στον μονόδρομο. Το ίδιο δήλωσε και ο μπροστινος μου που τον ακούμπησα. Φυσικά αυτός που το προκάλεσε δεν είχε καν επαφή, ο μπροστινός μου μια ελαχιστη γρατσουνια απο το fairing μου κι εγώ οπως το υπολογίζω γύρω στα 800€ ζημιά!
Τώρα λοιπόν τι γίνεται??? Δκαιούμαι αποζημίωση η θα ακυρώσουμε τις διακοπές μας για να φτιάξουμε τη μηχανή (κινειται κανονικότατα χωρίς πρόβλημα αλλα δεν μπορώ να την βλέπω γρατζουνισμένη!!)
(φώτο με την ζημιά σε λιγο....)