Εχεις πμ Ντεβιλ.
επειδη πλεον ξερω και το νησι που εισαι...η Αμοργος ειναι..δεν νομιζω να ειναι ντροπη να το πουμε...πανεμορφα αλλωστε ειναι και οι δρομοι ειναι οι κλασικοι κατσικοδρομοι που εχουν ολα τα νησια...
θα εμμεινω σ'αυτα που σου ελεγα σ'αυτο το post:
παρε εκει ενα drz ή ενα xr400 και εισαι υπερκαλυμενος...
αν πιανουν και τα χερια σου, θα μπορεις να το συντηρεις και μονος σου...
απλοι κινητηρες και αθραυστοι και οι 2...
το drz πιο καινουργιο με πιο πολυ γκαζι, αλλα και πιο ακριβο απο το xr...
![]()
Κατσικοδρομοι με ολη την εννοια! Τα γιδια παραμονευουν σε καθε στροφη! Εχω πατησει φρενα πανικου απο δαυτα απειρες φορες. Πεταγονται στη μεση του δρομου σαν να θελουν να αυτοκτονησουν.
Αλλα δεν μπορεις να πεις.. Ωραιοι δρομοι, πολυ στροφη και υπεροχα τοπια να πηγαινεις χαλαρα και να κοιτας.
MADE IN JAPAN 日本製
Και ξεχασα να πω οτι μεχρι το 1997 ηταν ΟΛΟΙ χωματοδρομοι! Ωρε γλεντια. Αλλα δεν τους προλαβα να τους χαρω. Ημουν μικρος και ειχα ποδηλατακι.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Φοβερο! Το ποσταρω εδω γιατι δεν ξερω που να το βαλω. Πανεμορφο μηχανακι!!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5317074/
MADE IN JAPAN 日本製
Τους χαρηκα ομως εγω και με το παραπανω και για πολλα συναπτα ετη.
Τωρα δεν υπαρχει πουθενα χωμα, εκτος τιποτα μονοπατια στο βουνο.
Θυμαμαι που αφηναμε μηχανες και περπατουσαμε τρια τεταρτα για να κατεβουμε Μουρο...
Ο,τι και να παρεις θα το φχαριστηθεις γιατι μενεις στον παραδεισο![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ειδικα το τελευταιο ... πηνεια και κυλινδροι πανε με τις οκαδες πλεον ...και το ακομα χειροτερο ειναι οτι αλλαζουν τοσα χερια που το ιστορικο του ειναι μαμησε με ...απο μαμα σε 440 ξανα σε μαμα και πουλημα ιδιες μπιελες , ενα δραμα γενικως ...θεωρω πλεον οτι πιο λοττο ειναι να βρεις καλοσυντηρημενο παρα 640 ...
PROzacRIDER
Τυχερος εισαι Δοκτωρα! Τωρα κατεβασαν ασφαλτο μεχρι το Μουρο κατω να φανταστεις. Απεμειναν τα τελευταια 70, 80 μετρα μονοπατι στο γκρεμι για να φτασεις στο γιαλο. Πας πλεον Αυγουστο και δεν εχει χωρο να κατσεις.Αλλα εχει αλλες δυο ιδιες παραλιες παραδιπλα αριστερα που πας παραλιακα απο μονοπατι και δεν σκανε πολλοι.
Τη κατηφορα του Μουρου τη χαρηκα με χωμα παντως. Εχει καμια 6ετια που τη στρωσαν ασφαλτο. Καναμε κατι ντριφτ εκει ολα τα λεφτα.
Κυριως με μια παλια πισωκουνα Mazda αγροτικο που ειχα στη δουλεια οταν δουλευα σε rent a bike τα καλοκαιρια.
Μακαρι παντως να μπορουσα καποια στιγμη να μεινω και χειμωνα στο νησι. Ελπιζω ισως φετος.. Δεν ξερω αμα εχεις ερθει ποτε χειμωνα, ειναι μαγευτικα. Καταπρασσινο ολο ειναι!! Και αγριος καιρος με φοβερα τοπια να δημιουργουνται.
MADE IN JAPAN 日本製
Σε κατι τετοιο ποση διαρκεια ζωης θα δινατε αν υποθεσουμε οτι το παιρνω τωρα και το προσεχω;; :
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4985601/
α. 1 μερα
β. 1 μηνα
γ. 6 μηνες
δ. 1 χρονο
στ. 3 χρονια
θ. Honda
(μου μπηκε παλι ο διαολος)
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Άκου τώρα να δείς.... Είχα 2 640 και το μόνο που έχω να πώ είναι, πως είναι απροβλημάτιστα μηχανάκια. Τα είχα στα νιάτα μου και ήρεμα δεν τα πήγαινα! Το ένα μαμά μόνο με supercompetition τελικό και το άλλο όπως της αγγελίας που έβαλες ( fcr κλπ). Κάθε 2500 λάδια με φίλτρο και κάθε 5000 μεγάλο σέρβις. Βρέξει χιονίσει! Άν δεν είχα λεφτά, δεν το κυκλοφορούσα! Δεν κάψανε ούτε λάμπα! Ήταν καταπληκτικά μηχανάκια και το τελευταίο το έδωσα γιατί βαρέθηκα τους κραδασμούς! Είχε μπόλικους! Τώρα, άν θα ξαναγόραζα, μόνο καθαρό για το βουνό! Τα κάνει όλα και συμφέρει. Άρα στο ερώτημά σου θα πώ στ. Αφού το θές, γιατί το συζητάς και χάνεις βόλτες;![]()