Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 208

Θέμα: Βόλτα με αιτία;

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    πολυ αντριλα μυριζει το τοπικ
    ηρεμηστε
    δεν ειναι δουλεια του πολιτη να δικαζει και να τιμωρει το οτι δηποτε
    απλα οποιος δεν γουσταρει να μην παει στο μαγαζι του τελος
    υπαρχουν οργανα να επιληφθουν του θεματος
    εμεις απο την μερια μας να παιρνουμε παραδειγματα προς αποφυγην
    και να προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι πολιτες
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝΤΙΚ Προβολή μηνύματος
    πολυ αντριλα μυριζει το τοπικ
    ηρεμηστε
    δεν ειναι δουλεια του πολιτη να δικαζει και να τιμωρει το οτι δηποτε
    απλα οποιος δεν γουσταρει να μην παει στο μαγαζι του τελος
    υπαρχουν οργανα να επιληφθουν του θεματος
    εμεις απο την μερια μας να παιρνουμε παραδειγματα προς αποφυγην
    και να προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι πολιτες
    συμφωνουμε. υπαρχουν οργανα. και βαρανε στον σκοπο που τα οριζουνε. μην παμε παλι σε αυτην τη κουβεντα. τα ειπαμε παραπανω.

και τωρα να ακουσουμε και την ''δουλεια'' του πολιτη? ποια ειναι? και κυριως πως θα την κανει σωστα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    (παιπ το σεναριο ''δεν βλεπω τηλεοραση'' απλα θα σου το πω: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
    Το ξέρω μάνα μου.
    Για μένα μίλησα, και για την πιθανότητα κάποιος σαν εμένα που δεν ανοίγει το χαζοκούτι και δε διαβάζει μπλογκς, εάν ήταν σε διακοπές αυτές τις μέρες να μην είχε πάρει πρέφα τί γινόταν.
    Άντε αυτός να είναι ένας-δύο (ένα τραπέζι τέλος πάντων) από τα όσα βλέπουμε στη φωτό.
    Οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα ήξεραν.
    Και η δική μου υπόθεση (for what it's worth) είναι ότι κάμποσοι εξ'αυτών μπορεί να είναι και συντοπίτες του 'νόπανου που πήγαν για "συμπαράσταση".

ΥΓ. Κι αυτό που λέει κι ο αμυρού.

ΥΓ2. Τη γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει ο πολίτης μέσες άκρες την ξέρεις (και ψιλοδιαφωνούμε γιατί εσύ εξακολουθείς να έχεις κάποιες ελπίδες για τη σωτηρία της ανθρωπότητας).
    Ό,τι τον φωτίσει ο "Θεός" ας κάνει. Ούτως ή άλλως ό,τι και να κάνει σκατά θα τα κάνει γιατί δεν ξέρει καν γιατί κάνει αυτό που κάνει.
    Elaboration αργοτέρως, αφού πρώτα μου απαντήσει κάποιος πολίτης σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ........

ΥΓ2. Τη γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει ο πολίτης μέσες άκρες την ξέρεις (και ψιλοδιαφωνούμε γιατί εσύ εξακολουθείς να έχεις κάποιες ελπίδες για τη σωτηρία της ανθρωπότητας)........
    δεν εχω καμια ελπιδα για τπτ παναγιωτη. απλα συνειδησιακο ειναι το θεμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Αν ξαναδώ αγγελία για κλεμμένη μηχανή θα βρίζω από κάτω. Υπάρχουν όργανα και υπηρεσίες να επιληφθούν τέτοιων θεμάτων άσε που μπορεί κάποιος να θέσει τη ζωή κάποιου από εμάς σε σοβαρότατο κίνδυνο σε περίπτωση που ο κλέφτης καταλάβει πως έγινε αντιληπτός από κάποιον. Τι είμαστε εμείς που μας ζητάτε να ανακατευόμαστε δηλαδή !!!
    Γίνεται τροχαίο; ε και ; υπάρχει κράτος και αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθούν, απλά προσπεράστε !
    Λακκούβα στο δρόμο; στα @@ μου, θα τη φτιάξει ο δήμος η περιφέρεια ή όποιος τέλος πάντων έχει αρμοδιότητα!
    Λάδια? ε και τι να κάνουμε θα έρθει η τροχαία να ρίξει πριονίδι, δε θα χάσω την ώρα μου εγώ, άντε επειδή είμαι και σωστός πολίτης θα ρίξω ένα τηλ στην τροχαία όταν έχω χρόνο.
    Για να μη πω για αυτούς που λένε σε περιπτώσεις κλοπής μηχανής, να τους κοπούν τα χέρια, στα φάρμακα κλπ ότι κάνουν σα γριές καταρούσες ή για άλλους που λένε αν τον βρεις να τον τσακίσεις κλπ ότι προτρέπουν σε αξιόποινες πράξεις και πως είναι ούγκανοι και ορκ !!!

Τι δε καταλαβαίνεις ρε Τρούπερ η δουλειά του πολίτη είναι να είναι πολίτης, σωστός, τυπικός νοικοκύρης και ολίγον τι σκυφτός ! (κάπως έτσι θα το έλεγε και ο Άσημος θαρρώ)

δεν εχω καμια ελπιδα για τπτ παναγιωτη. απλα συνειδησιακο ειναι το θεμα.
    Στο συνειδησιακό συμφωνούμε.
    Άλλη η ατομική συνείδηση βέβαια, άλλη η διυποκειμενική και πού να φτάσουμε και στη συλλογική να γίνει ο χαμός.
    Αλλά άααααλλη κουβέντα αυτή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    .....
    Άδικα φορτώνεις. (καλά δεν παίρνω κι όρκο, μπορεί να έχεις τους λόγους σου)

Ο τρούπης ρώτησε ποιά είναι η δουλειά του πολίτη και πώς θα την κάνει σωστά, κι εγώ ρώτησα τί ειναι αυτό που σου φταίει περισσότερο και ποιός ο λόγος που πας στη μάζωξη?
    Ούτε σε ειρωνεύομαι ούτε είναι απαραίτητο ότι θα διαφωνήσω με την απάντησή σου.

Και φυσικά ούτε και είσαι υποχρεωμένος να μου απαντήσεις.
    Με γράφεις και στα @@ σου, δεν τρέχει και τίποτα.

Με παρεξήγησες pipe_smoker, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Έχω σκοπό να σου παραθέσω την άποψή μου αργότερα που θα έχω περισσότερο χρόνο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αν ξαναδώ αγγελία για κλεμμένη μηχανή θα βρίζω από κάτω. Υπάρχουν όργανα και υπηρεσίες να επιληφθούν τέτοιων θεμάτων άσε που μπορεί κάποιος να θέσει τη ζωή κάποιου από εμάς σε σοβαρότατο κίνδυνο σε περίπτωση που ο κλέφτης καταλάβει πως έγινε αντιληπτός από κάποιον. Τι είμαστε εμείς που μας ζητάτε να ανακατευόμαστε δηλαδή !!!
    Γίνεται τροχαίο; ε και ; υπάρχει κράτος και αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθούν, απλά προσπεράστε !
    Λακκούβα στο δρόμο; στα @@ μου, θα τη φτιάξει ο δήμος η περιφέρεια ή όποιος τέλος πάντων έχει αρμοδιότητα!
    Λάδια? ε και τι να κάνουμε θα έρθει η τροχαία να ρίξει πριονίδι, δε θα χάσω την ώρα μου εγώ, άντε επειδή είμαι και σωστός πολίτης θα ρίξω ένα τηλ στην τροχαία όταν έχω χρόνο.
    Για να μη πω για αυτούς που λένε σε περιπτώσεις κλοπής μηχανής, να τους κοπούν τα χέρια, στα φάρμακα κλπ ότι κάνουν σα γριές καταρούσες ή για άλλους που λένε αν τον βρεις να τον τσακίσεις κλπ ότι προτρέπουν σε αξιόποινες πράξεις και πως είναι ούγκανοι και ορκ !!!

Τι δε καταλαβαίνεις ρε Τρούπερ η δουλειά του πολίτη είναι να είναι πολίτης, σωστός, τυπικός νοικοκύρης και ολίγον τι σκυφτός ! (κάπως έτσι θα το έλεγε και ο Άσημος θαρρώ)
    Δηλαδη εσυ ψαχνεις εναν τροπο για να καλυτερευσεις την ζωη σου και των γυρω σου και για να εισαι εντιμος καλος και σε γενικες γραμμες ηθικος με τους ανθρωπους γυρω σου
    και οχι μονο αυτους του αμεσου περιβαλλοντος σου,και αποφασισες οτι το να δερνεις να αφοριζεις και να καταδικαζεις αυτους που δεν καταλαβαινεις αυτο που σε πληγωνει σε θιγει και σε προσβαλλει εμμεσα η αμεσα, ειναι οι τροποι για να επιτυχεις τα παραπανω;
    Οτι μπορει να υπαρχει και αλλο παραδειγμα για να ζησεις την ζωη σου ηθικα χωρις να νιωθεις μαλακας η θυμα η ανημπορος δεν σου περναει απο το μυαλο;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Amyroukai οι Αγγλοι λενε live by the sword, die by the sword. του τεστην οπως εστρωσε θα κοιμηθει ο μ@λακας.
    Βασικα εβραίος το ειπε (Ματθαίος), οτι το ειπε αλλος εβραιος (Γιεχοσουα)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με παρεξήγησες pipe_smoker, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Έχω σκοπό να σου παραθέσω την άποψή μου αργότερα που θα έχω περισσότερο χρόνο
    Δεν είπα ότι φορτώνεις μαζί μου.
    Απλά σου το είπα για να χαλαρώσεις λίγο ασχέτως του τί γράφεται εδώ μέσα.
    Το "γράψε με στα @@ σου" μεταφράζεται "γράψε τον Χ Ψ στα @@ σου".
    Καμία παρεξήγηση

Περιμένω να τη διαβάσω λοιπόν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Βασικα εβραίος το ειπε (Ματθαίος), οτι το ειπε αλλος εβραιος (Γιεχοσουα)

αστοδιαλο!

............

χμμμ... μηπως και τα ελληνικα ειναι λιγο μπαναλ και ακουγεται καλυτερα το ''yes sir''?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Στο συνειδησιακό συμφωνούμε.
    Άλλη η ατομική συνείδηση βέβαια, άλλη η διυποκειμενική και πού να φτάσουμε και στη συλλογική να γίνει ο χαμός.
    Αλλά άααααλλη κουβέντα αυτή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη εσυ ψαχνεις εναν τροπο για να καλυτερευσεις την ζωη σου και των γυρω σου και για να εισαι εντιμος καλος και σε γενικες γραμμες ηθικος με τους ανθρωπους γυρω σου
    και οχι μονο αυτους του αμεσου περιβαλλοντος σου,και αποφασισες οτι το να δερνεις να αφοριζεις και να καταδικαζεις αυτους που δεν καταλαβαινεις αυτο που σε πληγωνει σε θιγει και σε προσβαλλει εμμεσα η αμεσα, ειναι οι τροποι για να επιτυχεις τα παραπανω;
    Οτι μπορει να υπαρχει και αλλο παραδειγμα για να ζησεις την ζωη σου ηθικα χωρις να νιωθεις μαλακας η θυμα η ανημπορος δεν σου περναει απο το μυαλο;
    Δεν είπα ποτέ πως είμαι ηθικός και έντιμος, δεν είπα πως θα πρέπει να αντιδρά κάποιος στο κάθε τι που μπορεί να του προκύψει. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι, αν ήσουν όμορφη γυναίκα θα μπορούσα να είχα φάει τρελό σκάλωμα με την πάρτη σου παρότι θα σκοτωνόμασταν (ναι έχουμε τα βίτσια μας) pp

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Επειδή βλέπω θα πάει μακριά η βαλίτσα ας το ελαφρύνω λίγο ( βλέποντας πάντως κάτι τέτοια αντιλαμβάνομαι αυτούς που τα αγαπάνε )

https://www.youtube.com/watch?v=eV8k2cpAptU#t=71

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε