Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 208

Θέμα: Βόλτα με αιτία;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν κουβεντιάζω.
    Είπε κάποιος ότι θέλει να πάμε να τον πλακώσουμε και είπα ότι είμαι μέσα.

[B]
    Αν και (μαλλον) καταλαβαινω πως το λες δεν ειμαστε καλυτεροι οταν απανταμε στη βαρβαροτητα με βαρβαροτητα.Δεν μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον και αμεσως μετα να κανουμε το ιδιο.Θα προτιμουσα το εμπαργο στο μαγαζι του με ολους τους τροπους και σιγουρα την επιβολη του νομου.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παρα πολλοι πελατες του θα περιμενανε να φυγουνε οι διαμαρτυρομενοι για να κατσουνε να φανε το κατιτις τους.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Αχ ναι ρε gcrook, τι κακοι ειμαστε εμεις ολοι που δεν καταλαβαινουμε ολους αυτους τους παρεξηγημενους ανθρωπους που βιαζουν παιδακια, βασανιζουν ανημπορους ανθρωπους, σκοτωνουν ζωα για να κανουν χαβαλε, πουλανε πρεζα κλπ κλπ κλπ...
    Πραγματικα ντροπη μας να θελουμε να τους τιμωρησουμε... Αισχος!!! Ειμαστε για τον π@@τσο πραγματικα...

Ρε αιιιντε απο 'δω...
    Συνελθε! Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις και τι θελεις! Μιλας με γεροντες γριφε!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Βασικα εβραίος το ειπε (Ματθαίος), οτι το ειπε αλλος εβραιος (Γιεχοσουα)
    Πες το και ετσι ρε Haddock! που θα λεγε και ο Αλεφαντος! Δεν γνωριζω ποιος το ειπε πρωτος απλα αυτοι το λενε σαν εκφραση.
    Αλλη εβραικη ρυση που ταιριαζει στην περιπτωση ειναι το "an eye for an eye, a tooth for a tooth"
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Αχ ναι ρε gcrook, τι κακοι ειμαστε εμεις ολοι που δεν καταλαβαινουμε ολους αυτους τους παρεξηγημενους ανθρωπους που βιαζουν παιδακια, βασανιζουν ανημπορους ανθρωπους, σκοτωνουν ζωα για να κανουν χαβαλε, πουλανε πρεζα κλπ κλπ κλπ...
    Πραγματικα ντροπη μας να θελουμε να τους τιμωρησουμε... Αισχος!!! Ειμαστε για τον π@@τσο πραγματικα...

Ρε αιιιντε απο 'δω...
    Συνελθε! Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις και τι θελεις! Μιλας με γεροντες γριφε!
    Σιγα τους γριφους ρε.
    Ξερεις για ποτε σε κανω σαν και αυτους που θεωρεις εσυ αποκρουστικους με βαση αυτα που εγραψες και μονο;Αν ειχα και λιγη λασπη για σενα θα σε εκανα τερας με το καλημερα,και μετα
    θα επαιρνα αλλους 10 να σε βρουμε.
    Νομιζεις οτι δεν σου σου αξιζει εσενα που δεν εχεις θεμα να φας καποιον λαχανο που δεν ξερεις, αλλα αξιζει σε εναν τυπο που εσφαξε εναν σκυλο; (δεν λεω οτι δεν ειναι μαλακας ο τυπος και οτι δεν τσαντιστηκα με την πραξη του αυτα εσεις τα συμπεραινετε για μενα αρα με κανετε και εν δυναμει θυτη με την λογικη σας) .
    Εγω γιατι να μην το κανω σε σενα;
    Δηλαδη το live by the sword die by the sword δεν ισχυει για σενα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν και οργάνωσαν την διαμαρτυρία για το μ@@νοπανο ,νόμιζω ότι κατάφεραν επιτυχως τον σκοπο τους και τους αξιζει ένα μπραβο.
    έδωσαν τεράστια δημοσιότητα στο θέμα και έτσι έμαθε πολύς κόσμος ότι το να δολοφονείς ένα ζωντανό είναι μια πραξη που εχει συνέπειες . νομικές και κοινωνικές.

Από εκει και περα , αν το μ@@νοπανο συλληφθεί και τιμωρηθεί , επαφίεται στα «όργανα» του κράτους που θα έπρεπε με την σειρά τους να δείχνουν την απαραίτητη ευαισθησία και αποτελεσματικότητα σε τέτοια θέματα μιας και υπάρχει και πρόσφατο νομοθετικό πλαίσιο.

Οσοι θα ηταν αρκετα βίαιοι και δυναμικοι έτσι ώστε να οργανωσουν μια βίαια και δυναμική δράση , σίγουρα δεν θα το ανακοίνωναν μέσα από το φεισμπουκ, φορουμς κ.λ.π

Αν θα ειχαν δικιο ?
    Εξαρτάται ….
    Αν τα «όργανα» του κράτους τιμωρήσουν άμεσα το μ@@νοπανο , τοτε δεν θα ειχαν και πολύ δίκιο.
    Αν τα «οργανα» του κρατους είναι "μπαντζανακηδες" με το μ@@νοπανο και τον εχουν ελευθερο για να τους κερναει μπριζολες ,τότε θα «άγιαζε» το χέρι τους …

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δεν είπα ποτέ πως είμαι ηθικός και έντιμος, δεν είπα πως θα πρέπει να αντιδρά κάποιος στο κάθε τι που μπορεί να του προκύψει. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι, αν ήσουν όμορφη γυναίκα θα μπορούσα να είχα φάει τρελό σκάλωμα με την πάρτη σου παρότι θα σκοτωνόμασταν (ναι έχουμε τα βίτσια μας) pp
    Ομορφη, παει και ερχεται, "γυναικα" ως γνωστον ειμαι,ρωτα τριγυρω και θα σου πουνε.

Υ.Γ Ασχετο.Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τον Καμινη να βγει με λευκο πουκαμισο και αναμμενα ρεσω και να οργανωσει αγρυπνια για την σκυλιτσα στο Γκαζι.
    Μαζευτηκανε 50 κυρατσες με τα πιτσιρικια τους και πηραν το πλοιο για να περασουν ενα ηχηρο μηνυμα.Ενταξει μαγκια τους,αλλα οχι και να το ονομαζουμε ακτιβισμο.
    Γιατι αν ηταν ο Σκαι δεν θα εκανε παρτυ.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 22/07/2014 στις 14:16.
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αν τα «οργανα» του κρατους είναι "μπαντζανακηδες" με το μ@@νοπανο και τον εχουν ελευθερο για να τους κερναει μπριζολες ,τότε θα «άγιαζε» το χέρι τους …
    Ρε συ ggs γιατι να μην το παμε ενα βημα παραπερα;
    Αν η τοπικη κοινωνια που χθες (και τις προηγουμενες μερες) ετρωγε σουβλακια στο μαγαζι του μεσολαβησε για να την σκαπουλαρει ο τυπος γιατι να μην τους πλακωσουμε και αυτους να αγιασουν πολλα χερια;
    Η ακομα καλυτερα να τους εξαφανισουμε με κανα δυο μπομπες μιας και για να βοηθανε ενα κτηνος (εθελοτυφλουν απεναντι σε εναν εν δυναμει η γνωστο εγκληματια) και ποιος ξερει τι αλλα πτωματα θα κρυβουν στις ντουλαπες τους;

Ακομα καλυτερα γιατι να μην παμε κατευθειαν στην πηγη του κακου,πχ τους μπατσους που ανεφερες;
    Εκει να δεις μηνυμα.

Προφανως αυτη η λογικη δεν οδηγει καπου.
    Μηπως προσπαθεις να πεις κατι που εγω δεν καταλαβα;
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ρε συ ggs γιατι να μην το παμε ενα βημα παραπερα;
    Αν η τοπικη κοινωνια που χθες (και τις προηγουμενες μερες) ετρωγε σουβλακια στο μαγαζι του μεσολαβησε για να την σκαπουλαρει ο τυπος γιατι να μην τους πλακωσουμε και αυτους να αγιασουν πολλα χερια;
    Η ακομα καλυτερα να τους εξαφανισουμε με κανα δυο μπομπες μιας και για να βοηθανε ενα κτηνος (εθελοτυφλουν απεναντι σε εναν εν δυναμει η γνωστο εγκληματια) και ποιος ξερει τι αλλα πτωματα θα κρυβουν στις ντουλαπες τους;

Ακομα καλυτερα γιατι να μην παμε κατευθειαν στην πηγη του κακου,πχ τους μπατσους που ανεφερες;
    Εκει να δεις μηνυμα.

Προφανως αυτη η λογικη δεν οδηγει καπου.
    Μηπως προσπαθεις να πεις κατι που εγω δεν καταλαβα;
    Καταλαβαίνω τι λες και ,επί της ουσίας , συμφωνώ.
    Γι αυτό κα λεω ότι η (εν ψυχρώ) βίαιη και ακραία αντίδραση (όχι μόνο για το θέμα με το σκυλάκι , αλλά και γενικότερα) θα έπρεπε να προλαμβάνεται αν το κράτος λειτουργούσε με κανόνες δικαίου και ισονομίας .

Π.χ. όταν επρεπε το κρατος να ρηξει «φολα στον σκυλο της ΕΣΑ» και αυτό σφυριζε αδιαφορα , βρέθηκαν καποιοι που την ρηξαν την «φολα» και σχεδον ολοι ειπαν να «αγιασει» το χερι τους .
    Αν ελυσαν το προβλημα? Όχι…
    Αν ικανοποιησαν (εστω και στρεβλά) το κοινο περι δικαιου αισθημα ? ναι…

Καταλαβαίνω τι λες και ,επί της ουσίας , συμφωνώ.
    Γι αυτό κα λεω ότι η (εν ψυχρώ) βίαιη και ακραία αντίδραση (όχι μόνο για το θέμα με το σκυλάκι , αλλά και γενικότερα) θα έπρεπε να προλαμβάνεται αν το κράτος λειτουργούσε με κανόνες δικαίου και ισονομίας .

Π.χ. όταν επρεπε το κρατος να ρηξει «φολα στον σκυλο της ΕΣΑ» και αυτό σφυριζε αδιαφορα , βρέθηκαν καποιοι που την ρηξαν την «φολα» και σχεδον ολοι ειπαν να «αγιασει» το χερι τους .
    Αν ελυσαν το προβλημα? Όχι…
    Αν ικανοποιησαν (εστω και στρεβλά) το κοινο περι δικαιου αισθημα ? ναι…
    Ok ναι προφανως.
    Εγω δυστυχως που ειμαι ντιπ στοκος δεν πολυγουσταρω αυτο το "κοινο αισθημα δικαιου" .
    Ισως γι'αυτο και να μην με καλουν στα παρτυ τωρα που το σκεφτομαι.
    -..Not Yet!

Σιγα τους γριφους ρε.
    Ξερεις για ποτε σε κανω σαν και αυτους που θεωρεις εσυ αποκρουστικους με βαση αυτα που εγραψες και μονο;Αν ειχα και λιγη λασπη για σενα θα σε εκανα τερας με το καλημερα,και μετα
    θα επαιρνα αλλους 10 να σε βρουμε.
    Νομιζεις οτι δεν σου σου αξιζει εσενα που δεν εχεις θεμα να φας καποιον λαχανο που δεν ξερεις, αλλα αξιζει σε εναν τυπο που εσφαξε εναν σκυλο; (δεν λεω οτι δεν ειναι μαλακας ο τυπος και οτι δεν τσαντιστηκα με την πραξη του αυτα εσεις τα συμπεραινετε για μενα αρα με κανετε και εν δυναμει θυτη με την λογικη σας) .
    Εγω γιατι να μην το κανω σε σενα;
    Δηλαδη το live by the sword die by the sword δεν ισχυει για σενα;
    Εδω σε βρισκω ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ και απολυτως κατανοητη!!! Σαφως και ισχυει και για μενα το "live by..."
    Και σιγουρα ως ανθρωπος, μιας και εχω κανει λαθη, σιγουρα θα μπορουσες να μου προσαψεις διαφορα και με τη βοηθεια της λασπης να με παρουσιασεις ως αισχρο υποκειμενο. (οχι ομως και τερας με την εννοια που συζητιεται εδω).
    Επισης να διευκρινησω οτι δεν θα σκοτωνα τον συγκεκριμενο ανθρωπο ακομα και αν ειχα τη ζωη του στα χερια μου και δεν υπηρχαν συνεπειες. Ενα facelift θα του το κανα ομως ανετοτατα οποιαδηποτε στιγμη.
    Και οπως ειπα και πανω εφοσον ισχυει το "live by.." οποιον στεναχωρησα, αδικησα, πληγωσα, θελημενα ή αθελα μου, δεν θα τον παρεξηγουσα αν ζητουσε εκδικηση.
    Αν πχ εσπαγα τα μουτρα του τυπου αυτου και παθαινε ζημια και ερχοταν μετα τα παιδια του και κανανε το ιδιο σε μενα, οκ πληρως κατανοητο και αναμενομενο.

MADE IN JAPAN 日本製

Ok ναι προφανως.
    Εγω δυστυχως που ειμαι ντιπ στοκος δεν πολυγουσταρω αυτο το "κοινο αισθημα δικαιου" .
    Ισως γι'αυτο και να μην με καλουν στα παρτυ τωρα που το σκεφτομαι.
    Μωρέ , και εγώ δεν το γουστάρω , αλλά υπάρχει και δημιουργεί όλο αυτό το μπάχαλο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εδω σε βρισκω ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ και απολυτως κατανοητη!!! Σαφως και ισχυει και για μενα το "live by..."
    Και σιγουρα ως ανθρωπος, μιας και εχω κανει λαθη, σιγουρα θα μπορουσες να μου προσαψεις διαφορα και με τη βοηθεια της λασπης να με παρουσιασεις ως αισχρο υποκειμενο. (οχι ομως και τερας με την εννοια που συζητιεται εδω).
    Επισης να διευκρινησω οτι δεν θα σκοτωνα τον συγκεκριμενο ανθρωπο ακομα και αν ειχα τη ζωη του στα χερια μου και δεν υπηρχαν συνεπειες. Ενα facelift θα του το κανα ομως ανετοτατα οποιαδηποτε στιγμη.
    Και οπως ειπα και πανω εφοσον ισχυει το "live by.." οποιον στεναχωρησα, αδικησα, πληγωσα, θελημενα ή αθελα μου, δεν θα τον παρεξηγουσα αν ζητουσε εκδικηση.
    Αν πχ εσπαγα τα μουτρα του τυπου αυτου και παθαινε ζημια και ερχοταν μετα τα παιδια του και κανανε το ιδιο σε μενα, οκ πληρως κατανοητο και αναμενομενο.

Εγω σαν χειραφετημενη γυναικα που ειμαι πιστευω οτι εχεις καθε δικαιωμα να οριζεις τον τροπο που ζεις.
    Αμα αυτες οι φαντασιωσεις σου θεωρεις οτι σου επιτρεπουν να ζεις μια ομορφη ζωη με καποια αξιοπρεπεια τοτε μεσα.
    Απλα εγω λεω οτι οι δικες μου φαντασιωσεις δεν μου επιτρεπουν να ερθω σε απευθειας συγκρουση μαζι σου,σε αντιθεση με τις δικες σου (ασε που ειμαι και το ασθενες φυλο και χαμενη απο χερι) .
    Αποτε εσυ live by the sword αλλα εγω μαλλον die by it.
    Και μην ρωτησεις τι ειναι αυτο που θα σε κανει να μου χαλασεις τη μασκαρα.
    Σε αυτη τη φαση που ειμαστε θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε,οποτε καλυτερα να κατσω σπιτι μου οσο εσυ κυκλοφορεις.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πριν γράψω άλλο, θα ήθελα φίλε μου στο δικό σου φαντασιακό πως το έχεις, δηλαδή πως θα άφηνες το πράγμα να εξελιχθεί αν πέρναγε από το χέρι σου.

Μωρέ , και εγώ δεν το γουστάρω , αλλά υπάρχει και δημιουργεί όλο αυτό το μπάχαλο..

Επειδη το εχω παραχεσει,αυτο και τελος.
    Το οτι δεν υπαρχει κρατος ισονομιας και δικαιου ειναι οφθαλμοφανες.
    Σε κρατος φιλελευθερο γεννηθηκαμε προφανως.
    Αλιμονο και αν αυτο μας δινει την δικαιολογια να ταιριαξουμε τοσο ευκολα στα σημεια των καιρων.
    Κανενας μας δεν ειναι αθωος οποτε σορι αλλα αυτα τα βλεπω σαν δικαιολογιες (κατανοητο το γιατι) .
    -..Not Yet!

Εγω σαν χειραφετημενη γυναικα που ειμαι πιστευω οτι εχεις καθε δικαιωμα να οριζεις τον τροπο που ζεις.
    Αμα αυτες οι φαντασιωσεις σου θεωρεις οτι σου επιτρεπουν να ζεις μια ομορφη ζωη με καποια αξιοπρεπεια τοτε μεσα.
    Απλα εγω λεω οτι οι δικες μου φαντασιωσεις δεν μου επιτρεπουν να ερθω σε απευθειας συγκρουση μαζι σου,σε αντιθεση με τις δικες σου (ασε που ειμαι και το ασθενες φυλο και χαμενη απο χερι) .
    Αποτε εσυ live by the sword αλλα εγω μαλλον die by it.
    Και μην ρωτησεις τι ειναι αυτο που θα σε κανει να μου χαλασεις τη μασκαρα.
    Σε αυτη τη φαση που ειμαστε θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε,οποτε καλυτερα να κατσω σπιτι μου οσο εσυ κυκλοφορεις.
    Εδω κανεις λαθος. Απο το "my sword" δεν κινδυνευεις τουλαχιστον.
    Επισης την ομορφια της ζωης μου, που δεν θα ηθελα να υπαρχει ουτε βια, ουτε πονος, ουτε στερησεις για κανενα μου τη χαλανε οι φαντασιωσεις και οι πραξεις αλλων κυριως.
    Την αξιοπρεπεια μπορεις να τη διατηρεις ανεξαρτητως συνθηκων παντως.
    Το οτι αποζηταω εκδικηση για το αδικο και μεσω της βιας ειναι μαλλον ενστικτωδης αντιδραση. Χαμηλη ηθικα και πολιτισμικα αλλα δυστυχως ετσι ειναι ο ανθρωπος. Και εμεις ζωα ειμαστε, μην το ξεχναμε.
    Και σιγουρα μπορει το λαθος να το κανω εγω. Ας με κρινουν οι υπολοιποι συναθρωποι μου.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε