Αν σου πω πως ξερω οτι δεν θα τρεξεις να τα παρεις?
υγ γιατι δεν μου λες τιποτα ωστε να τα ξεκαθαρισω και πεταγεσαι σαν την τσαπου και λες εξυπναδες?
Αν σου πω πως ξερω οτι δεν θα τρεξεις να τα παρεις?
υγ γιατι δεν μου λες τιποτα ωστε να τα ξεκαθαρισω και πεταγεσαι σαν την τσαπου και λες εξυπναδες?
Ακομα δεν μας φωτισες με τις σκεψεις ομως να τα ξεκαθαρισουμε και εμεις που ειμαστε "αλλου" απο το "πραμα"
οπότε καμία αλλαγή
μένει κι ο Κράτσλοου
ο Στόνερ συνεχίζει το ψάρεμα (και καλά κάνει)
http://www.motogp.com/en/news/2014/C...i+Team+in+2015
να σου απαντησω αν και δεν θα βγει κατι...
Ολα αυτα που λες δεν ειναι τπτ παραπανω απο ΠΙΠΕΣ...
ειναι τα οσα ΕΣΥ νομιζεις οτι συμβαινουν στο μυαλο καποιων κορυφαιων επαγγελματιων αθλητων, κορυφαιων μηχανικων,μανατζερ κτλ και σε ενα χωρο με απιστευτα χρηματικα ποσα να διακυβαιβονται και μεγαλο παρασκηνιο πραγματα για τα οποια δεν εχεις την παραμικρη γνωση(ουτε εμεις βεβαιως)
Οποτε σταματα να μιλας λες και γνωριζεις την απολυτη και μοναδικη αληθεια γιατι το μονο που κερδιζεις ειναι ποντοι στην γραφικοτητα
Τελευταία τροποποίηση από FotisFz1; 20/07/2014 στις 12:23.
Eισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι αυτα τα λεω εγω. Αυτα ειναι βγαλμενα μεσα απο τζουρνος που ασχολουνται δεκαετιες με το αθλημα. Πεταχτηκε και ενας φοτεν και μας φωτισε οτι λενε μαλακιες αυτοι που ξερουν κατι παραπανω.
Ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το ποιος λεει ΠΙΠΕΣ και ποιος κερδιζει ποντους στην γραφικοτητα.
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 20/07/2014 στις 12:35.
οκ ρε expert
αφου δεν θες να καταλαβεις τι σου λεω συνεχισε να μας κανεις να γελαμε με τα ποστ σου
και αυτο κερδος ειναι
δεν ειναι λιγο πραγμα να προσφερεις το γελιο στον κοσμο
Οι υπογραφες επεσαν για Βινιαλες και Εσπαργκαρο και μενει μονο η ανακοινωση απο την Σουζουκι σημερα ή αυριο λενε!
![]()
Μάριε, είναι γκαραντί αυτό που είπες?
Οχι, λεω ΠΙΠΕΣ για να γινομαι γραφικος.
Δεν ειναι κακομαθημενος ο Cal ή ο Pedrosa?
Δοξα σοι ο Θεος που βρεθηκε ο φοτεν στο δρομο μας να μας φωτισει.
![]()
@motomatters: Reliable Spanish journo Manuel Pecino reporting that Suzuki will announce signing of Aleix Espargaro and Maverick Viñales very soon.
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου