Ας πω τον πόνο μου εδώ...
Δεν τρακάρα , όλα έγιναν μέσα στην αυλή μου.
Βρε ένα ωραίο απόγευμα ας κατέβω να στρώσω την μηχανή να την καθαρίσω κιόλας.
Πριν περίπου 3 εβδομάδες άλλαξα τεντωτήρα, όλα κομπλέ άλλαξα και τα λαδάκια μου όλα κομπλέ ξανά.
Σήμερα κατεβαίνω στην αυλή μου ωραία και καλά να αλλάξω φίλτρο, και πως κοιτάω στον τεντώτηρα βλέπω λίγο λάδι γύρω του , σαν να έσταξε ξέρω γω 1ml ...ίσα ίσα να λερώσει γύρω αμάν λέω.Θα το κάνω μετά...
Ξεκινάω αλλάζω φίλτρο κτλ.
Συμβαίνει στο ίδιο λεπτό κάτι με την γιαγιά μου που μένει στο ισόγειο και τρέχαμε λίγο,και ξεχνιέμαι ...
Όλα καλά ευτηχώς (πρώτα ο θεός)
Λέω ντάξει θα ξανα βγάλω την τεντώτηρα θα την καθαρίσω αφού έχω και το εργαλείο για να βγεί και θα την ξανα βάλω,κομπλέ κομπλέ ....
Ιδού το λάθος που έγινε γιατί το μυαλό μου ήταν στην γιαγιά ... ξέχασα 1 ολόκληρο βήμα,πιο ήταν αυτό ;;;;Μα φυσικά να γυρίσω τον στρόφαλο στο σημάδι "Τ" και έχω αφαιρέση ήδη την τεντωτήρα,λέω πάει την π***τσήσα,ας δοκιμάσω να την ξανα βάλω και να το στρίψω μπας και ... το βάζω ξανά όπως θυμόμουν κανονικά με το Manual ,γυρνάω τον στρόφαλο στο "Τ" ακούγονται σαν να γλιστράει κάτι και να ακούγονται ψιλά κρακ κρακ,κοκκαλώνω , και κοκκαλώνει και το κλείδι μαζί και δεν γυρνάει ...
Ωράια λέω, τώρα την έκανα την μακακία ...
Τηλ. τον SHOOTER045 μπας και γλυτώσω τίποτα αλλά ... τίποτα.
Σάλιο δεν υπάρχει ούτε για αστείο οπότε παροπλισμός της μηχανής αφού συνεργείο δεν παίζει ...
Γιατί;Όλο αυτό ,αλλάξα τον τεντωτήρα και ακουγόταν πάλι το κροτάλισμα και με είπαν αλυσίδα τεντωτήρα καδένα,και λέω κουστούμι; 300€ λέω καλά θα το αφήσουμε προς στιγμή και ας κροταλίζει, ΟΡΙΣΤΕ που σήμερα με την αφηρημάδα μου ... θα αναγκαστώ τώρα έτσι και αλλίως να το αλλάξω , και ποιος ξέρει τι άλλο μαζί ...
Ζημιά ; δεν ξέρω και εγώ πόσο...
Απλά ήθελα να πω σε όσους είστε μάστορες,παιδιά ξέρω οτι τα ξέρετε 100000000 καλύτερα απο μένα και άλλοι τα σπουδάσατε,αλλά να ξέρετε με καθαρό μυαλό να τα κάνετε όλα γιατί ..αλλίως; θα πάθετε οτι έπαθα![]()
Στενάχωρηθηκα πολύ.