Sto esteila sto email
Το είδα το βίντεο σου στο mail μου ακούγεται πολύ καθαρά.
Αν σε πώ οτι όσο πάνε ανεβαίνουν οι πιθανότητες;
Έχεις ακριβώς τον ίδιο ήχο κροταλίσματος στον κινητήρα με εμένα,αν και μηχανικός ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ.
Αλλά τόσες φορές που ρώτησα μηχανικούς κτλ. και άτομα το κροτάλισμα συνήθως έρχετε απο σκήσιμο κτλ.κτλ. και είναι όταν η καδένα εσωτερικά αρχίσει να την ακούει,εσύ με τις σούζες κτλ. την έκανες "να την ακούσει".
Πάνε σε μηχανικό για 100 % ,να σε πεί τι και πως,γιατί ξανα λέω μηχανικός ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ , απλά τυχαίνει να έχεις τον ίδιο ήχο με εμένα στον κινητήρα σε ένα εύρως στροφών.
https://www.youtube.com/watch?v=skr_HJQ0sVg
κάτι τέτοιο ακούγεται σε εσένα,αλλά πολύ λιγότερο ,σαν να ετοιμάζετε...
Αυτά απο εμένα, ελπίζω να ΜΗΝ είναι καδένα κτλ. γιατί κοστίζει όσο να'ναι
Apoklietai na einai mono tentwthras? an Kai na sou pw thn alh8eia exei 52000k kai borei na exei er8ei h wra tis , an einai kadena Gia ti Kostos episkevis milame ?
Euxaristw
Ο τεντωτήρας πχ σε εμένα έχει 110€ με φλάτζα καινούργια (8€).
Απο εκεί και πέρα αν είναι και καδένα , η καδένα μου έχει 70€ περίπου,όσο για το κόστος επισκεύης μπορεί να ξεπεράσει και τα 150€ γιατί θέλει άνοιγμα μοτέρ κτλ. κτλ. από όσα γνωρίζω.
Μπορεί να είναι και μόνο τεντωτήρας μπορείς να τον αλλάξεις και μόνος με το Manual ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, Σιγά σιγά,γιατί θα την πατήσεις και εσύ όπως και εγώ και θα τρέχεις μετά...
Νταξ βγάλαμε άκρη.
![]()
Sent from me using a computer.
που σαι gamasakia
πηγαινε στον πετρο
εχει εργαλεια
γνωσεις
εμπειρια
θα στο φτιαξει σενιο....
σαν το δικο του...........![]()
oι καλοι μαστορες με μπυρες και τσιπουρα φτιαχνουν τα μοτορια......
Καλός μάστορας δεν είμαι, αλλά αν είναι μια από ''εκείνες'' τις ημέρες (που δεν γουστάρω ούτε τ' άντερά μου από θέμα διάθεσης) με το δεύτερο μπιρόνι, μυστήριο πράγμα, έρχεται η χαλάρωση και ο διαλογισμός. Ε λοιπόν μετά μπορώ να λύσω και να δέσω μοτέρ με την υπομονή και την ηρεμία Ινδού. Το λίγο αλκοόλ σε φέρνει στα ωραία σου και αναδεικνύεται το δημιουργικό κομμάτι του εγκεφάλου, το πολύ τα κάνει όλα πουτ@να...
Μπα... θα είχαν πεθάνει τα μισά αν έπινα και μπυρίτσα επειδη εσείς είστε αλκοόλες δεν φταίω εγώ. Ουυυυυυυ
Paidia gnwrizetai kapio kalo mixaniko Gia ninja mou konta glifada mexri agio dimitrio ?
Ektos apo ton Petran