sas enoxloun oi sinadelfoi sas?
oi pelates?
oi couries kathe logis?
to afediko sas isos?
i lisi vrethike kai iparxei edw
isa isa pou prolavenete na to zitisete apo ton ai-bill!!
kales giortes kai prosoxi min vgalete kanena mati!!
sas enoxloun oi sinadelfoi sas?
oi pelates?
oi couries kathe logis?
to afediko sas isos?
i lisi vrethike kai iparxei edw
isa isa pou prolavenete na to zitisete apo ton ai-bill!!
kales giortes kai prosoxi min vgalete kanena mati!!
ΓΜΤ... και μπηκα με μια χαρα... πανετοιμος οτι το εχω ξαναματαδει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω την αληθεια κ μενα το μυαλο μου πηγε στην καφετιερα![]()
![]()
παντως εχει πολυ πλακα, ειδικα εγω που υπηρετησα στα hawk νομιζω οτι πρεπει να το παρω οπωςκδηποτε
Δηλαδή για να καταλάβω, αυτό το διαολάκι το συνδέεις στην USB θύρα του pc και πατώντας κανα πλήκτρο εκτοξεύει τους πυραύλους ;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
παντως εχει πολυ πλακα, ειδικα εγω που υπηρετησα στα hawk νομιζω οτι πρεπει να το παρω οπωςκδηποτε![]()
Όλα τα λεφτά είναι το περιφερειακό!
Θα το βάλω στο pc της δουλειάς και αν εισπράξω άρνηση στην αίτηση αύξησης μισθού για το 2006 θα πώ:
"Αφεντικουλίνι μου, τσίμπα το πυραυλάκι !"![]()
![]()
![]()
Πίου πίου πίίίίίίίουουουουου !![]()
![]()
κατι τετοιο παιζει. Παιρνεις 2-3 ακομα κ φτιαχνεις συστοιχια.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δηλαδή για να καταλάβω, αυτό το διαολάκι το συνδέεις στην USB θύρα του pc και πατώντας κανα πλήκτρο εκτοξεύει τους πυραύλους ;![]()
Όλα τα λεφτά είναι το περιφερειακό!
Θα το βάλω στο pc της δουλειάς και αν εισπράξω άρνηση στην αίτηση αύξησης μισθού για το 2006 θα πώ:
"Αφεντικουλίνι μου, τσίμπα το πυραυλάκι !"![]()
![]()
![]()
Πίου πίου πίίίίίίίουουουουου !![]()
![]()
Προτεινεται μετατροπη με τοποθετηση καρφιτσας η καρφιου στην κεφαλη, ή ποτισμα της κεφαλης σε σινικη μελανη για αξεχαστες επιθεσεις
Εσείς παιδί μου στα Hawk βρίσκεστε χιλιόμετρα μπροστά απο εμάς του πυροβολικού !Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
κατι τετοιο παιζει. Παιρνεις 2-3 ακομα κ φτιαχνεις συστοιχια.
Προτεινεται μετατροπη με τοποθετηση καρφιτσας η καρφιου στην κεφαλη, ή ποτισμα της κεφαλης σε σινικη μελανη για αξεχαστες επιθεσεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έν κακή ιδέα πάντως...![]()
![]()
![]()
προσπαθω να οργανωσω στο μυαλο μου μια ιδεα που να περιλαμβανει, 2-3 τετοια, wifi, laptop κ ενα τηλεκατευθυνομενο. Αυτοκινουμενη μοιρα θα φτιαξω
Άν σου δώσω συντεταγμένες θα μπορέσεις να μου στείλεις 2-3 απο δαύτα στην Κρήτη;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
προσπαθω να οργανωσω στο μυαλο μου μια ιδεα που να περιλαμβανει, 2-3 τετοια, wifi, laptop κ ενα τηλεκατευθυνομενο. Αυτοκινουμενη μοιρα θα φτιαξω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπηκα να παραγγειλω αλλα ειναι out of stock. Παντως λογικα συντομα [ελπιζω] θα τα εχω αφου ειτε εγω ειτε ενας φιλος θα ειναι Λονδινο τον Ιανουαριο.
Το θεμα που πρεπει να λυθει ειναι αυτο της αποστασης αφου το βεληνεκες ειναι στα 2 μετρα περιπου. Ισως με λιγο πειραγμα στα ελατηρια να περασει τα 4.
Γαμώτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Το θεμα που πρεπει να λυθει ειναι αυτο της αποστασης αφου το βεληνεκες ειναι στα 2 μετρα περιπου. Ισως με λιγο πειραγμα στα ελατηρια να περασει τα 4.![]()
Το πολύ πολύ να φέρω τον αφεντικούλη λίίίγο πιό κοντά μου.![]()
Γι΄αυτο το λογο πρεπει να φτιαχτει η αυτοκινουμενη μοιρα.
Τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειναι κακη ιδεα να μπει κ μια webcam επανω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειναι κακη ιδεα να μπει κ μια webcam επανω
Θα πρέπει όμως να λυθεί και το πρόβλημα του βεληνεκούς.
Αλλά σαν ιδέα, όλα τα λεφτά!![]()
Φαντάζομαι το γέλιο να βλέπω το βιντεάκι της webcam λίγο πριν σκάσει το πυραυλάκι στο στόχο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΓΜΤ... και μπηκα με μια χαρα... πανετοιμος οτι το εχω ξαναματαδει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα στην κακία σε βλέπω. Άγιες μέρες τώρα...ντροπή
Έχει και αισθητήρες θερμότητος το πυραυλάκι;![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αφού θα αλλάξεις ελατήρια ψάξε για aftermartket όχι μαμίσιαΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μπηκα να παραγγειλω αλλα ειναι out of stock. Παντως λογικα συντομα [ελπιζω] θα τα εχω αφου ειτε εγω ειτε ενας φιλος θα ειναι Λονδινο τον Ιανουαριο.
Το θεμα που πρεπει να λυθει ειναι αυτο της αποστασης αφου το βεληνεκες ειναι στα 2 μετρα περιπου. Ισως με λιγο πειραγμα στα ελατηρια να περασει τα 4.![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL