Ειπαμε, δεν εκανε καγκουριες!!
Ενας παππουλης 80 χρονων ειναι. Παιζει και να το πηρε καινουργιο πραγματικα. Σε καλη σχετικα κατασταση ειναι. Ακομα τη μαμα εξατμιση φοραει απλα εχει λιγη σκουρια πανω της αν θυμαμαι καλα. Ολο μαμα απειραχτο.
Ειπαμε, δεν εκανε καγκουριες!!
Ενας παππουλης 80 χρονων ειναι. Παιζει και να το πηρε καινουργιο πραγματικα. Σε καλη σχετικα κατασταση ειναι. Ακομα τη μαμα εξατμιση φοραει απλα εχει λιγη σκουρια πανω της αν θυμαμαι καλα. Ολο μαμα απειραχτο.
MADE IN JAPAN 日本製
Μη με κολατε και το κάνω τραμπα με κανένα χαμηλωμενο Ζ
Aαα, εσυ εχεις κολλησει με τα διχρονα. Σε βλεπω να δινεις και το Transalp στη ζουλα και να χεις κανα TDR για υπηρεσιακο.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ωπα! Καλυτερη περιπτωση η δικια σου. Ο δικος μου ειναι και επαρχια.
Πρεπει να τους φερουμε σε επαφη να γνωριστουνε να λενε ιστοριες για τα glx και αλλα περασμενα μεγαλεια.![]()
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Να σου πω και το καλύτερο? Κάνει παρέα με τον παππού μου
Σαν κοράκι περιμένω!![]()
Ε ενταξει τοτε, το ενα το 'χεις σιγουρο τουλαχιστον αν θελησεις. Επενδυση!!! Ο golden boy των glx θα γινεις!!
MADE IN JAPAN 日本製
Μωρε ας τσιμπήσω το ένα.... Και για τα υπόλοιπα όλοι θα φτιαχτούμε....
Σοβαρα παντως μην τις χανεις αυτες τις ευκαιριες. Η τιμη για μαμα τετοια μηχανακια μονο ανοδικα θα κινειται. Ειναι πραγματικα επενδυση.
Τσιμπα και τα 3 και πες του: Ελα παππουλη,παρατα τα σαβουρια, σου πηρα ενα καινουργιο innova να μην παιδευεσαι!! Ειδες τι καλος που ειμαι;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製