Exei 30.000 στα χερια μου σιγουρα και το κοντερ γραφει 97.000
τα μπροστινα ειναι βαρκα γυαλο που λεμε
το πισω ελατηριο ειχε κατσει για τα καλα ,ανεβαινωντας πανω μονοκαβαλος η μηχανη καθοταν υπερβολικα(δικαβαλο ακομα χειροτερα)
μαζευωντας απο πανω τερματισε (φωτο)
εχει σκληρηνει μεν αλλα πλεον κοπαναει νοιωθω οτι δεν αποσβενει τιποτα,ειδικα αν περασω απανωτες λακουβες-ανωμαλιες-σαμαρακια .
Συγνωμη, ταιριαξε το μαμα αμορτισερ με το Ohlins ελατηριο, η αλλαξες και αμορτισερ;
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Βρε Γιαννη, οταν αλλαξα τα WP ελατηρια μπροστα, επισκευασα το αμορτισερ και ηθελα να βαλω ελατηριο και WP πισω, αλλα δεν υπηρχε πουθενα.
Ψαχνοντας και στην Ohlins, μου ειπαν απ τη Μοτοδυναμικη, οτι το Ohlins ελατηριο μπαινει στην Africa, αλλα μονο σε Ohlins αμορτισερ, κι οτι δεν ταιριαζει στην πατουρα του μαμα. Κι ετσι εμεινα με το μαμα ελατηριο, αφου το Hyperpro, δεν ξερω για πιο λογο, δε μου γεμιζε το ματι (κι ας αποδειχτηκε το καλυτερο στην πορεια)...
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Τι να πω φιλε μου ,οτι και να σου πω ανακριβες θα ειναι μιας και την ολη διαδικασια βαλε-βγαλε την εκανε ο μαστορας (ο ιδιος μου το προτεινε δλδ).
Αυτο που αναφερεις οτι δε ταιριαζει δε το ειχα ξανακουσει, παντως το παληκαρι που το εφτιαξε το εχει ξανακανει σε Africa το συγκεκριμενο συνδυασμο.