Σελίδα 17 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 275

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ APRILIA TUONO 2006

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Απο γυμνα σιγουρα το καλλιτερο οβερολ πρεπει να ειναι το S1000R...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Το v4 το εχει φιλος και οποτε το ακουω μου σηκωνεται...

Η τριχα ρε πονηρουληδες!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Το v4 το εχει φιλος και οποτε το ακουω μου σηκωνεται...
    α......κι ελεγα χτισανε μιναρε στο λουτρακι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τα gen1 εβγαζαν κατι παραπανω απο 100 ροδα με εξατμιση-φιλτρο-προγραμμα.
    Εδω νομιζω οτι κανεις λαθος. Οι τιμες στα περιοδικα ελεγαν 116 αλογα ροδα χωρις καμια μετατροπη.

Αυτο το βρισκω πιο λογικο απο τα 100 αλογα. Μην ξεχναμε οτι τα καπονορντ εβγαζαν 90 αλογα περιπου στη ροδα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Μπιγκουλα το νου σου, δε θελουν πολυ να μας κρεμασουν κουδουνια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Eχω οδηγησει και τα δυο και δεν μου εχει φανει η διαφορα.
    Ισα ισα το 05 που εχω εχει περισσοτερο νευρο απο το επομενο 07 που εχω οδηγησει αρκετα και μεσα στα μεγαρα.
    Με μαμα γραναζωματα και τα δυο.Τι να πω δεν ξερω.Ισως απο μηχανακι σε μηχανακι υπαρχει αποκλιση.
    Το gen1 εβγαινε στοκ με 17αρι γραναζι, το οποιο το αλλαζαν ολοι με 16αρι.
    Το gen2 εβγαινε στοκ με 16αρι γραναζι, το οποιο το αλλαζαν ολοι με 15αρι.

Κ εγω εχω οδηγησει κ τα 2 κ επισης εχω ανοιξει με gen2. Διαφορα αισθητη δεν παρατηρησα παντως, ουτε κ αυτος που οδηγουσε το gen2. Βεβαια δεν θυμαμαι τι γραναζι ειχε το gen2. το δικο μου ειχε σιγουρα 16αρι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Yianniss Προβολή μηνύματος
    Το gen1 εβγαινε στοκ με 17αρι γραναζι, το οποιο το αλλαζαν ολοι με 16αρι.
    Το gen2 εβγαινε στοκ με 16αρι γραναζι, το οποιο το αλλαζαν ολοι με 15αρι.

Κ εγω εχω οδηγησει κ τα 2 κ επισης εχω ανοιξει με gen2. Διαφορα αισθητη δεν παρατηρησα παντως, ουτε κ αυτος που οδηγουσε το gen2. Βεβαια δεν θυμαμαι τι γραναζι ειχε το gen2. το δικο μου ειχε σιγουρα 16αρι.
    Τα δύο μοντέλα δεν είχαν μόνο 17/42 σε σχέση με το 16/40. Είχαν και διαφορετική σχέση στα γρανάζια του κιβωτίου, οπότε δεν ξέρω να σου πω ποιό ήταν πιο κοντό απ΄το άλλο όταν κατέβαινε το ένα δόντι.

Τώρα, αν δεν βλέπετε καμμία διαφορά μεταξύ των δύο μοτέρ δεν έχω να πω τίποτα. Μπορεί και να είναι έτσι.

Εδω νομιζω οτι κανεις λαθος. Οι τιμες στα περιοδικα ελεγαν 116 αλογα ροδα χωρις καμια μετατροπη.

Αυτο το βρισκω πιο λογικο απο τα 100 αλογα. Μην ξεχναμε οτι τα καπονορντ εβγαζαν 90 αλογα περιπου στη ροδα.
    116 τροχό χωρίς μετατροπή το θεωρώ πολύ τραβηγμένο, μιας και κάπου εκεί έδιναν τα stock Gen II.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Kαλά όλα πειραγμένα είναι αυτα τα Tuono?
    Μαμα δηλαδή δεν πανε μια ?

Αντε γιατί παραχαλαρωσε το θεμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μπορει και να εχεις δικιο, αλλα νομιζω οτι την εποχη εκεινη δεν υπηρχε και κανενα δυναμομετρο στην ελλαδα που να δειχνει σωστα.
    Παντως αν κοιταξεισ δυναμομετρησεις του 06 απ οξω (ιντερνετ), θα δεις περι τα 110-115 τροχο στοκ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Kαλά όλα πειραγμένα είναι αυτα τα Tuono?
    Μαμα δηλαδή δεν πανε μια ?

Αντε γιατί παραχαλαρωσε το θεμα.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Σημασια εχει οτι δεν μου χρειαζεται παραπανω δυναμη.
    Πολλες φορες σε δρομους που τους γνωριζω καλα(Επιδαυρο,Κακια σκαλα,Σουνιο)η επιταχυνση ειναι κ@υλ@.
    Κανενα τετρακυλινδρο δεν με εχει φτιαξει ετσι.

V2 RULES.:a015:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τα δύο μοντέλα δεν είχαν μόνο 17/42 σε σχέση με το 16/40. Είχαν και διαφορετική σχέση στα γρανάζια του κιβωτίου, οπότε δεν ξέρω να σου πω ποιό ήταν πιο κοντό απ΄το άλλο όταν κατέβαινε το ένα δόντι.

Τώρα, αν δεν βλέπετε καμμία διαφορά μεταξύ των δύο μοτέρ δεν έχω να πω τίποτα. Μπορεί και να είναι έτσι.

116 τροχό χωρίς μετατροπή το θεωρώ πολύ τραβηγμένο, μιας και κάπου εκεί έδιναν τα stock Gen II.
    Για το γραναζωμα παω πασο, δεν εχω ιδεα. Καλα το οτι δεν βλεπαμε διαφορα δεν σημαινει κατι. Δεν ειμαστε κ Ροσι. Σιγουρα παντως το Gen2 ειχε ελαφρυτερη αισθηση (μαλλον λογω ζαντων).

Με την ιπποδυναμη εχω κρατισει το περιοδικο, θα το βρω κ θα το σκαναρω για του λογου το αληθες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πάντως ο ήχος από το καινούργιο το v4 με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση !

Σαφεστατα η δυναμη των 2ης γενιας ειναι οπως τα λεει ο Βυρωνας. 110 τα παλια 125 τα 2ης, πανω κατω (δεξια και αριστερα)
    Η διαφορα τους ειναι και στην αποδοση της δυναμης, οπου τα 2ης γενιας δεν κλωτσανε στις μεσαιες ξαφνικα, αλλα ανεβαζουν πιο "ηλεκτρικα" παντου. Γι'αυτο και δυσκολευεσε να κατανοησεις την αποδοση του μοτερ μεταξυ των παλιων και νεων.

ps. 1ης γενιας εχω δει δυναμομετρημενο (σε αυτον που ειχε μετρησει ο Βυρωνας) στα 116 αλογα, με κομπλε 57αρια σωματα απο 2ης γενιας, slip-on μονό, ανοιχτο φιλτροκουτι, τσιπακι (δεν θυμαμαι τυπο) και power commander σεταρισμενο στο εν λογω μαγαζι.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Σαφεστατα η δυναμη των 2ης γενιας ειναι οπως τα λεει ο Βυρωνας. 110 τα παλια 125 τα 2ης, πανω κατω (δεξια και αριστερα)
    Η διαφορα τους ειναι και στην αποδοση της δυναμης, οπου τα 2ης γενιας δεν κλωτσανε στις μεσαιες ξαφνικα, αλλα ανεβαζουν πιο "ηλεκτρικα" παντου. Γι'αυτο και δυσκολευεσε να κατανοησεις την αποδοση του μοτερ μεταξυ των παλιων και νεων.

ps. 1ης γενιας εχω δει δυναμομετρημενο (σε αυτον που ειχε μετρησει ο Βυρωνας) στα 116 αλογα, με κομπλε 57αρια σωματα απο 2ης γενιας, slip-on μονό, ανοιχτο φιλτροκουτι, τσιπακι (δεν θυμαμαι τυπο) και power commander σεταρισμενο στο εν λογω μαγαζι.
    Κάπου, λίγο παρακάτω ήταν και κάποια που ξέρω + ένα Falco που ήταν στα 112 αν θυμάμαι καλά. Όλα με εξατμίσεις και chip.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 17 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF