Απο γυμνα σιγουρα το καλλιτερο οβερολ πρεπει να ειναι το S1000R...
Απο γυμνα σιγουρα το καλλιτερο οβερολ πρεπει να ειναι το S1000R...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Το v4 το εχει φιλος και οποτε το ακουω μου σηκωνεται...
Η τριχα ρε πονηρουληδες!
Μπιγκουλα το νου σου, δε θελουν πολυ να μας κρεμασουν κουδουνια...
![]()
Το gen1 εβγαινε στοκ με 17αρι γραναζι, το οποιο το αλλαζαν ολοι με 16αρι.
Το gen2 εβγαινε στοκ με 16αρι γραναζι, το οποιο το αλλαζαν ολοι με 15αρι.
Κ εγω εχω οδηγησει κ τα 2 κ επισης εχω ανοιξει με gen2. Διαφορα αισθητη δεν παρατηρησα παντως, ουτε κ αυτος που οδηγουσε το gen2. Βεβαια δεν θυμαμαι τι γραναζι ειχε το gen2. το δικο μου ειχε σιγουρα 16αρι.
Τα δύο μοντέλα δεν είχαν μόνο 17/42 σε σχέση με το 16/40. Είχαν και διαφορετική σχέση στα γρανάζια του κιβωτίου, οπότε δεν ξέρω να σου πω ποιό ήταν πιο κοντό απ΄το άλλο όταν κατέβαινε το ένα δόντι.
Τώρα, αν δεν βλέπετε καμμία διαφορά μεταξύ των δύο μοτέρ δεν έχω να πω τίποτα. Μπορεί και να είναι έτσι.
116 τροχό χωρίς μετατροπή το θεωρώ πολύ τραβηγμένο, μιας και κάπου εκεί έδιναν τα stock Gen II.
Kαλά όλα πειραγμένα είναι αυτα τα Tuono?
Μαμα δηλαδή δεν πανε μια ?
Αντε γιατί παραχαλαρωσε το θεμα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σημασια εχει οτι δεν μου χρειαζεται παραπανω δυναμη.
Πολλες φορες σε δρομους που τους γνωριζω καλα(Επιδαυρο,Κακια σκαλα,Σουνιο)η επιταχυνση ειναι κ@υλ@.
Κανενα τετρακυλινδρο δεν με εχει φτιαξει ετσι.
V2 RULES.:a015:![]()
Για το γραναζωμα παω πασο, δεν εχω ιδεα. Καλα το οτι δεν βλεπαμε διαφορα δεν σημαινει κατι. Δεν ειμαστε κ Ροσι. Σιγουρα παντως το Gen2 ειχε ελαφρυτερη αισθηση (μαλλον λογω ζαντων).
Με την ιπποδυναμη εχω κρατισει το περιοδικο, θα το βρω κ θα το σκαναρω για του λογου το αληθες.
Πάντως ο ήχος από το καινούργιο το v4 με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση !
Σαφεστατα η δυναμη των 2ης γενιας ειναι οπως τα λεει ο Βυρωνας. 110 τα παλια 125 τα 2ης, πανω κατω (δεξια και αριστερα)
Η διαφορα τους ειναι και στην αποδοση της δυναμης, οπου τα 2ης γενιας δεν κλωτσανε στις μεσαιες ξαφνικα, αλλα ανεβαζουν πιο "ηλεκτρικα" παντου. Γι'αυτο και δυσκολευεσε να κατανοησεις την αποδοση του μοτερ μεταξυ των παλιων και νεων.
ps. 1ης γενιας εχω δει δυναμομετρημενο (σε αυτον που ειχε μετρησει ο Βυρωνας) στα 116 αλογα, με κομπλε 57αρια σωματα απο 2ης γενιας, slip-on μονό, ανοιχτο φιλτροκουτι, τσιπακι (δεν θυμαμαι τυπο) και power commander σεταρισμενο στο εν λογω μαγαζι.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss